FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de miyagi »

levi74 scrie:Scz ca nu am facut de la spate am o ceafa cam de bulgar si mie putin rusine :roll: :roll: :roll:
Ai o parere prea buna despre tine si ceafa ta.
Da-i omului banii inapoi si cerei scuze ca l-ai combinat daca nu l-ai tepuit.
Eu unul m-am saturat de povestea voastra.
Mai avem si noi lucruri la vanzare si sunt devansate de mizeria asta de topic. De-aia nu ne merge bine ca daca nu avem probleme inventam.
Bravo Nae! Nu-i place omului produsul il returneaza. Asa-i civilizat. Chiar daca corespunde descrierii.
Urban culture.

Osiris

Mesaj de Osiris »

POZE, POZE, POZE.
La ce tehnologii exista acum, poti face macar o poza cu orice gadget de prin casa.
Normal ar fi ca orice anunt fara poze sa fie sters (sau mutat in alta sectiune ANUNTURI FARA POZE), tocmai de aceea vegheaza asupra noastra admini.
Mi se pare normal si legal ca trebuie sa vezi inainte ceea ce cumperi si aici nu ai alta posibilitate decat prin poze.
Deci in concluzie, parerea mea: ORICE ANUNT SA FIE INSOTIT DE POZE REALE, nu cu trimitere la alte site-uri ca nu e greu sa le cautam si noi pe net.

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Tony ce zici de varianta asta: Vb cu dl Popescu i-mi trimite senzorii sa ma spal pe cap cu ei si Ady Tepuitu Lezat geanta sa ma sterg pe capsor?????
Ultima oară modificat Dum Dec 23, 2012 22:30 de către levi74, modificat 1 dată în total.
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Ai mare dreptate Adi, mai bine asa decit sa patesti ca mine fara sa vb la tel facem vendeta!! Dar nu uita ca am cumparat husele Chub de la tine fara poze!! :lol: :lol: :lol:
CS APS Bucuresti

1cosmin

Mesaj de 1cosmin »

levi74 scrie:Scz ca nu am facut de la spate am o ceafa cam de bulgar si mie putin rusine :roll: :roll: :roll:
Tipic romanesc.
Dupa ce ca l-a indus in eroare voit pe bietul om, cumparator de buna credinta, ii persifleaza si pe cei care au sarit in ajutorul lui, ca pagubit.
A propos, ceafa aia de bulgar de care amintesti e numai in mintea ta, stimate domn. In realitate s-ar spune ca esti doar un alt halitor de saorma. Cred ca mai repede te-ai putea lauda cu gusa aia endemica, nu cu ceafa. Te reprezinta mai bine.
Rusinica....
One name. One blood. One passion. One ambition!

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Dl 1Cosmin dvs mincati numai icre negre sau numai de negru? Problema e cam dubioasa cititi tot si la urma decelati simplu de ce nu ma contactat sa i-mi spuna ce problema este si dupa raspunsul meu sa faca vendeta?? Ti se pare normal sa il suni sa nu i-ti raspunda ca sa vezi care e problema reala dar sa i-ti trimita sms mai tirziu ca nu ii merge telefonul?? Ca adresa era scrisa pe 3 lucruri si nu o are?? Ca problema cu link-ul se pare ca sa lamurit intre timp!!Nu era link era trimitere la magazin!!
CS APS Bucuresti

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Osiris scrie:POZE, POZE, POZE.
La ce tehnologii exista acum, poti face macar o poza cu orice gadget de prin casa.
Normal ar fi ca orice anunt fara poze sa fie sters (sau mutat in alta sectiune ANUNTURI FARA POZE), tocmai de aceea vegheaza asupra noastra admini.
Mi se pare normal si legal ca trebuie sa vezi inainte ceea ce cumperi si aici nu ai alta posibilitate decat prin poze.
Deci in concluzie, parerea mea: ORICE ANUNT SA FIE INSOTIT DE POZE REALE, nu cu trimitere la alte site-uri ca nu e greu sa le cautam si noi pe net.
http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 19286.html

Personal nu-l cunosc pe Levi.Am vb de vre-o 3 ori la telefon cand am discutat de mulinete.Am mers pe incredere si chiar daca nu am vazut poze la mulinete,am fost convins ca iau ceva bun.Adica eu nu m-am simtit tepuit nici la telefon si nici cand am primit coletul.Omul a fost foarte amabil.a platit el transportul ,eu platind doar rambursul.Am discutat despre altceva nu despre mulinetele pe care le-am cumparat.Cumpar foarte putine lucruri de pe forum dar cand am cumparat de pe crapmania nu am fost probleme.Cred ca se putea rezolva problema asta prin PM-uri nu prin balciul asta public.Iar cei care nu au treaba cu userul si nu au cumparat nimic de la el,mai bine stati si cititi.Daca era tzepar mi-o luam eu primul.apoi colegul cu convertorii...pur si simplu cred ca e vb doar de o simpla neintelegere.
Din partea mea Levi are feedback pozitiv.O seara placuta
Imagine

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

aditzzu!!! Cred că trebuie să te împaci cu țeapa cu care te-ai pricopsit de la acest individ, semianalfabet și trebuie să scoți gentuța la vânzare, larândul tău. Nesimțirea și prostia de care a dat dovadă este impardonabilă, în sensul că după ce te-a țepuit, dorea să-ți ceri și scuze față de el pe site!!! Este inadmisibil, inacceptabil ca un moderator să nu-i șteargă mesajele acestui excroc. Cu siguranță acest specimen nu cunoaște aceste cuvinte ( demnitate , onoare, cinste, etc.). Ți-ai dat seama din primul moment că nu derește să-ți dea banii înapoi, sub tot felul de pretexte aberante, puerile și de prost gust!!! Îmi pare rău de tine, mă retrag, nu înainte de a ura pescarilor și nu numai * SĂRBĂTORI FERICITE ALĂTURI DE CEI DRAGI* !!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

daniel_san

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de daniel_san »

cel mai de treaba vanzator de pe forum userul odocte (ADRIAN)din tulcea un prieten a cumparat senzori fox de la el .super marfa, vinde cumpara dar nu asi bate joc de nimeni !recomand cu incredere!!!craciun fericit adrian :D :D :D :D

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Sa inteleg ca tare buna inventie este tel mobil mai Winston, pacat ca la unii se strica tocmai cind au ceva de rezolvat!!!
CS APS Bucuresti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”