FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de popescu59 »

Daca il cunosti atit de bine pe om- RR FISHING TEAM- de ce nu a vrut sa imi dea banii inapoi? Nu il costa NIMIC transportul cadea asupra mea .
Mi-a spus direct ca II ESTE FOAME DE BANI SI DE ACEEA , daca este om atit de serios hai sa ii dau senzorii inapoi si sa imi dea banii . S-au daca tot te oparesti asa pentru el de ce nu imi dai tu banii inapoi pe senzori?Cred ca daca ii vezi vomiti in fata lor cum arata .Am avut bun simt si nu i-am facut circ aici ca puteam sa deschid un topic sa spun cum a procedat si ar fi fost de risul la toti , macar atit sa aprecieze.Dar oricum cit de curind isi va aminti de banii luati de la mine cind va merge prin farmacii sa isi ia medicamente .
Inca o rugaminte intra te rog pe anuntul cu senzorii si vezi si tu pozele cu ei. Ma tot intrebam de ce se vede atit de prost in poze si cind au sosit de fapt nu pozele ereau de vina de fapt asa arata senzori ,deplorabil.

1cosmin

Mesaj de 1cosmin »

levi74 scrie:Dl 1Cosmin dvs mincati numai icre negre sau numai de negru? Problema e cam dubioasa cititi tot si la urma decelati simplu de ce nu ma contactat sa i-mi spuna ce problema este si dupa raspunsul meu sa faca vendeta?? Ti se pare normal sa il suni sa nu i-ti raspunda ca sa vezi care e problema reala dar sa i-ti trimita sms mai tirziu ca nu ii merge telefonul?? Ca adresa era scrisa pe 3 lucruri si nu o are?? Ca problema cu link-ul se pare ca sa lamurit intre timp!!Nu era link era trimitere la magazin!!
In fine, din spatele tastaturii toata lumea le stie pe toate. Nu vreau sa intru in polemicii cu un semi...cunoscator.
Pe langa saorma cu de toate, mai ia cu paine si http://www.librarie.net/carte.php?id=16 ... zAodZX0AnQ
Dupa o gustare sanatoasa, intre pauze de saorma, poate nu va mai fi asa dubioasa problema...
One name. One blood. One passion. One ambition!

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Dle Popescu dupa discutia cu mine o parere ceva???
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Ce drec te caci atata pe tine pentru 150 ron cu toate ca o geanta ca cea care ai trimis-o tu noua este la pret de 170 ron.Omul a crezut ca ia geanta cea mare care valora pe Big Fish 260 ron.
Deja devii penibil si te cufunzi in rahat cu fiecare postare a ta.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

I-mi cer scuze dle 1cosmin pentru greselile de ortografie dar asta este ,din pacate pt dvs, un forum in care se intilnesc mai putini academicieni si aici, :wink: in ce am citit ca si raspuns de la dvs cred ca nu am scris prea gresit ,,de negru,,
CS APS Bucuresti

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Sincer Tony ai mare dreptate, dar crede-ma ca pt ca nu a dat macar un amarit de telefon sa vb mai intii cu mine, sa lamurim problema, sa-mi fi spus ba bulangiule nu e geanta aia de la Big .. care am vazut-o eu,pt motivul x si y, ce dracu faci trimiti aiurea uitate si da-mi un raspuns clar inapoi si gata incheiam discutia in doua moduri: 1 ba sa fii sanatos cu ea nu ma intereseaza si eram tepar sau 2 da dle ai dreptate scz trimite inapoi si gata.eram domn.
El a ales sa faca vendeta cu diferite pretexte cel mai dureros ca nu ma poate suna sa vb(asta in mileniul trei), atunci vendeta sa fie !! Mie mi se pare corect sa ii cer sa ceara scz chiar si de complezenta cum am scris la inceput!!
CS APS Bucuresti

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

LEVI dupa discutia cu tine ce pot sa spun inclin sa cred ca tu nu ai fost de rea vointa daca si cumparatorul te-ar fi cautat imediat si ar fi avut tel sa conversati ar fi fost ok. Am inteles dupa discutia cu tine ca el nu a avut telefon cind tu il cautai sa disutati amanuntele.
E clar ca tu ii vei da bani inapoi pe geanta dar ma gindesc ca la cum a pus problema sa nu vrea sa ii achiti si transportul.
Cu siguranta ca asa ar vrea el.Si cred ca si chestia cu scuzele nu ar strica din ce am inteles te-a cam porcait pe la tel.Cumparatorul cere scuze iar vinzatorul returneaza banii si toata lumea de craciun este impacata .
Ma repet si hai sa terminam cu discutia asta consider ca pe acest forum este corect daca nu iti place lucrul pe care l-ai primit in colet acesta sa fie returnat bine inteles pe cheltuiala ta si sa primesti bani inapoi pe produs.

1cosmin

Mesaj de 1cosmin »

levi74 scrie:I-mi cer scuze dle 1cosmin pentru greselile de ortografie dar asta este ,din pacate pt dvs, un forum in care se intilnesc mai putini academicieni si aici, :wink: in ce am citit ca si raspuns de la dvs cred ca nu am scris prea gresit ,,de negru,,
Pacalici,tepar,agramat cu impresii de mare musculos, pe care il recomanda ceafa.
Hai sictir.
Da o privire aici http://www.youtube.com/watch?v=H50wuC3p-wc te caracterizeaza.
One name. One blood. One passion. One ambition!

Osiris

Mesaj de Osiris »

levi74 scrie:Ai mare dreptate Adi, mai bine asa decit sa patesti ca mine fara sa vb la tel facem vendeta!! Dar nu uita ca am cumparat husele Chub de la tine fara poze!! :lol: :lol: :lol:
Salutare,
Nu te cred: :lol: :lol: :lol:
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 91#p158391

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Dle cosmin eu zic sa o lasam asa ca nu se stie niciodata cum se loveste ceafa mea de gramatica dumitale si ma asteptam de la nivelul dvs sa va iasa pe gura o jignire mai elevata, dar cred ca va ramas de negru intre dinti!!
CS APS Bucuresti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”