Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
In fine, din spatele tastaturii toata lumea le stie pe toate. Nu vreau sa intru in polemicii cu un semi...cunoscator.levi74 scrie:Dl 1Cosmin dvs mincati numai icre negre sau numai de negru? Problema e cam dubioasa cititi tot si la urma decelati simplu de ce nu ma contactat sa i-mi spuna ce problema este si dupa raspunsul meu sa faca vendeta?? Ti se pare normal sa il suni sa nu i-ti raspunda ca sa vezi care e problema reala dar sa i-ti trimita sms mai tirziu ca nu ii merge telefonul?? Ca adresa era scrisa pe 3 lucruri si nu o are?? Ca problema cu link-ul se pare ca sa lamurit intre timp!!Nu era link era trimitere la magazin!!
Pacalici,tepar,agramat cu impresii de mare musculos, pe care il recomanda ceafa.levi74 scrie:I-mi cer scuze dle 1cosmin pentru greselile de ortografie dar asta este ,din pacate pt dvs, un forum in care se intilnesc mai putini academicieni si aici,in ce am citit ca si raspuns de la dvs cred ca nu am scris prea gresit ,,de negru,,
Salutare,levi74 scrie:Ai mare dreptate Adi, mai bine asa decit sa patesti ca mine fara sa vb la tel facem vendeta!! Dar nu uita ca am cumparat husele Chub de la tine fara poze!!![]()
![]()