Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
levi74 scrie:Dle cosmin eu zic sa o lasam asa ca nu se stie niciodata cum se loveste ceafa mea de gramatica dumitale si ma asteptam de la nivelul dvs sa va iasa pe gura o jignire mai elevata, dar cred ca va ramas de negru intre dinti!!
Poi in cazul asta inclin sa te cred si eu ca si Nae si ma inclin in fata flerului, da` da-mi voie sa te intreb, merita tot circul asta? Daca stiai de la bun inceput de ce nu i-ai trantit-o si tu lui dupa cum ti-a facut-o si el tie. Du-te cumetre si ia-ti banii inapoi de la posta sau de unde erau si alta data vin-o cu abecedaru` pe bazar la cumparat.levi74 scrie:Dle Serban daca ma crezi sa i-ti spun ceva haios: nici banii macar nu i-am ridicat de la posta.
Ati inebunit cu totii. Ma faceti sa fac poze la Bushnell-u` de mi l-am facut cadou de mosneag, sa vedeti ce reticul cu masuratoare laser are1cosmin scrie:levi74 scrie:Dle cosmin eu zic sa o lasam asa ca nu se stie niciodata cum se loveste ceafa mea de gramatica dumitale si ma asteptam de la nivelul dvs sa va iasa pe gura o jignire mai elevata, dar cred ca va ramas de negru intre dinti!!
Ma faci sa rad, stimabile!
Eu cred ca pierzi in ambele variante, fie ca e ceafa ta proverbiala fie ca e gramatica infailibila.
Da-i omului firfireii inapoi, oricum sunt putini.
Eu ma opresc aici, subiectul incepe sa ma plictiseasca.
Sarbatori fericite si prosperitate!