Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
In mica disputa de mai sus, daca putem sa-i spunem asa, nu este implicat magazinul Totalfishing!speedy_rajah scrie:Au inceput sa dea chix astia de laTotalfishing!am comandat niste boiliesuri solubile si mi-au trimis solubile mai tari ca alea tari!si am specificat in comanda sa mi le dea proaspete ca au zis ca au primit pe stoc proaspete..dar...deci RUSINE celui care mi-a pus acest produs!nu mai zic ca,comand de vreo 3 ani numai de la ei de peste "N''ron..
magazinul nu are vina, am vrut doar sa trag un semnal de alarma cum un angajat prin lipsa de seriozitate strica imaginea locului sau de munca, in cazul de fata magazinul totalfishingAllen Besnovich scrie:In mica disputa de mai sus, daca putem sa-i spunem asa, nu este implicat magazinul Totalfishing!speedy_rajah scrie:Au inceput sa dea chix astia de laTotalfishing!am comandat niste boiliesuri solubile si mi-au trimis solubile mai tari ca alea tari!si am specificat in comanda sa mi le dea proaspete ca au zis ca au primit pe stoc proaspete..dar...deci RUSINE celui care mi-a pus acest produs!nu mai zic ca,comand de vreo 3 ani numai de la ei de peste "N''ron..
Asa ca aluzia ta, este nefondată.
Dacă ai avut neplăceri , esti liber să-ți expui problema, reclamații sau alte nemultumiri.
Bai nene daca eu am cumparat de la ei si asta au facut...!nu magazinul este implicat ci persoana care il reprezinta!ai comision ceva,de le iei apararea?am spus citez:RUSINE celui care mi-a pus produsulAllen Besnovich scrie:In mica disputa de mai sus, daca putem sa-i spunem asa, nu este implicat magazinul Totalfishing!speedy_rajah scrie:Au inceput sa dea chix astia de laTotalfishing!am comandat niste boiliesuri solubile si mi-au trimis solubile mai tari ca alea tari!si am specificat in comanda sa mi le dea proaspete ca au zis ca au primit pe stoc proaspete..dar...deci RUSINE celui care mi-a pus acest produs!nu mai zic ca,comand de vreo 3 ani numai de la ei de peste "N''ron..
Asa ca aluzia ta, este nefondată.
Dacă ai avut neplăceri , esti liber să-ți expui problema, reclamații sau alte nemultumiri.
sky07 scrie:danicopros2- user serios, este un om de cuvant, produsele sunt asa cum le-a descris, intr-o stare
impecabila, recomand cu incredere
Dan de la Deva nu mai are nevoie de niciun feedback...laurentiu sarghie scrie:sky07 scrie:danicopros2- user serios, este un om de cuvant, produsele sunt asa cum le-a descris, intr-o stare
impecabila, recomand cu incredere
sustin cele spuse de sky07, am cumparat de la el si a fost foarte parolist, mi-a trimis poze, a avut rabdare si a facut si discount, recomand !