Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
multumesc frumos de apreciere, sanatate si toate cele bune sa se adune!charlex scrie:Userul odoctee nu se dezminte nici de aceasta data. A ramas acelasi om serios si corect. Respectele mele!
Eu il cunosc pe Mihai de putin timp,ma ajutat neconditionat la cumpararea unor senzori+swingeri fox,din partea mea o mare bila albaflorinalin scrie:salut
Tocmai ce am avut si eu o experienta neplacuta cu unul din userii de aici. Am intentionat sa cumpar o mulineta de la userul Miki (Mihai care lucreaza la Totalfishing). A scos la vanzare o mulineta Shimano Navi XSB 8000, i-am oferit pretul cerut pe ea, a ramas ca imi comunica cand a despus coletul la posta sau la curier rapid ca sa stiu cand ridic. Timp de o saptamana si jumatate, a tergiversat trimiterea coletului, ba ca nu are timp, ba ca mulineta este la rosiori de vede (desi am avut un coleg care zilele trecute a fost in rosiori si nu trebuia decat sa se vada cu cineva de la el si sa-i dea banii), ba ca ma suna in weekend. Numai minciuni....totul culminind azi cand imi spune, tot dupa ce eu l-am cautat, ca nu mai vinde mulineta. In momentul de fata nu mai raspunde la telefon.
Am facut greseala ca in momentul in care ma intelesese-m cu el asupra tranzactiei, sa-mi vand mulineta noua pe care o avem pregatita sa o folosesc pentru spod (TD6000), crezand ca fac o afacere mai buna sa folosesc pt spod Navi-ul.
Imi pare rau ca magazinul Totalfishing, pe care eu il credeam foarte serios, si de la care am facut multe cumparaturi, angajeaza asemenea oameni care ii strica imaginea. Rusine!!!