Bila neagra pentru neseriozitate userului
shahjaban. In data de 08.05.2016 i-am scris mesaj privat in legatura cu anuntul
http://www.crapmania.ro/forum/arhiva-ba ... ete%20Spro. Fiind o ora destul de tarzie nu m-a sunat, ci tot pe privat mi-a raspuns ca ma suna dimineata urmatoare sa vorbim, sa vedem cum sa facem sa incheiem tranzactia. S-a tinut de cuvant, m-a sunat, am stabilit ca ziua urmatoare, adica in 10.05.2016 i-mi trimite mulinetele, eu urmand sa-i platesc contravaloarea lor in cont, dupa preluarea coletului. In 10.05.2016 la un moment dat i-mi trimite sms ca in 20 de minute urmeaza sa ridice curierul coletul, si totodata mi-a trimis si contul in care urma sa efectuez plata. A trecut ziua de 11.05.2016 fara colet, sa nu creada ca am receptionat mulinetele si nu i le platesc ii scriu sms, ca inca nu am primit nici un colet, nu am primit nici un raspuns de la el. Am zis ca asta e, are mult de lucru firma de curierat si intarzie, iar omul nu a vazut sms-ul sau a uitat sa-mi raspunda. Trece si dimineata zilei de 12.05.2016 fara sa-mi fie livrate mulinetele. Il sun, face pe miratul ca inca nu am primit mulinetele si ma roaga sa-l sun azi dimineata sa-i amintesc sa sune la firma de curierat sa se intereseze ce s-a intamplat cu coletul. Dupa cateva incercari reusesc sa vorbesc cu el si-mi promite ca se intereseaza la firma de curierat ce s-a intamplat si ma resuna, de atunci astept sa ma resune. Il rog sa-mi dea un numar de AWB sa incerc si eu sa ma interesez pe unde este coletul. Nu-mi poate da ca a ratacit pe undeva AWB-ul

, in conditiile in care, in cazul pierderii coletului, sau neplatii de catre mine, acela ar fi fost singura lui dovada ca a trimis coletul. Trag de aici concluzia ca respectivul a vandut catre altcineva mulinetele, contrar intelegerii noastre, si nu are atata tarie de caracter sa-mi zica pe sleau treaba asta.
Daca nu e asa, si candva saptamana viitoare apare coletul, o sa revin cu o rugaminte catre un administrator de a-mi sterge postul pentru a nu-l defaima pe om, fara vina lui.