FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Recomand Cosmin Tudor!!!
Baiat salon :wink:
catch&release

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

http://www.crapmania.ro/forum/member36316.html

Serios, produse de calitate, recomand.
Mulțumesc Ciprian!
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

utu75

Mesaj de utu75 »

recomand kyosmin!

avertizorii sunt aproape noi! recomand acest user!!!

stima
Nu te tine smecher, pentru ca intotdeauna va exista unul mai mare ca tine!

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

Recomand Ady Toader ...mulinetele ADONIS sunt in stare foarte buna , exact cum a zis. Multumesc...
Dragos C. - Brasov

Ady Toader

Mesaj de Ady Toader »

shahjaban scrie:Recomand Ady Toader ...mulinetele ADONIS sunt in stare foarte buna , exact cum a zis. Multumesc...
Multumesc , de asemenea!! Recomand cumparatorul , serios si prompt.

Zsolt1980
Veteran

Mesaj de Zsolt1980 »

Bila neagra pentru neseriozitate userului shahjaban. In data de 08.05.2016 i-am scris mesaj privat in legatura cu anuntul http://www.crapmania.ro/forum/arhiva-ba ... ete%20Spro. Fiind o ora destul de tarzie nu m-a sunat, ci tot pe privat mi-a raspuns ca ma suna dimineata urmatoare sa vorbim, sa vedem cum sa facem sa incheiem tranzactia. S-a tinut de cuvant, m-a sunat, am stabilit ca ziua urmatoare, adica in 10.05.2016 i-mi trimite mulinetele, eu urmand sa-i platesc contravaloarea lor in cont, dupa preluarea coletului. In 10.05.2016 la un moment dat i-mi trimite sms ca in 20 de minute urmeaza sa ridice curierul coletul, si totodata mi-a trimis si contul in care urma sa efectuez plata. A trecut ziua de 11.05.2016 fara colet, sa nu creada ca am receptionat mulinetele si nu i le platesc ii scriu sms, ca inca nu am primit nici un colet, nu am primit nici un raspuns de la el. Am zis ca asta e, are mult de lucru firma de curierat si intarzie, iar omul nu a vazut sms-ul sau a uitat sa-mi raspunda. Trece si dimineata zilei de 12.05.2016 fara sa-mi fie livrate mulinetele. Il sun, face pe miratul ca inca nu am primit mulinetele si ma roaga sa-l sun azi dimineata sa-i amintesc sa sune la firma de curierat sa se intereseze ce s-a intamplat cu coletul. Dupa cateva incercari reusesc sa vorbesc cu el si-mi promite ca se intereseaza la firma de curierat ce s-a intamplat si ma resuna, de atunci astept sa ma resune. Il rog sa-mi dea un numar de AWB sa incerc si eu sa ma interesez pe unde este coletul. Nu-mi poate da ca a ratacit pe undeva AWB-ul :D, in conditiile in care, in cazul pierderii coletului, sau neplatii de catre mine, acela ar fi fost singura lui dovada ca a trimis coletul. Trag de aici concluzia ca respectivul a vandut catre altcineva mulinetele, contrar intelegerii noastre, si nu are atata tarie de caracter sa-mi zica pe sleau treaba asta.

Daca nu e asa, si candva saptamana viitoare apare coletul, o sa revin cu o rugaminte catre un administrator de a-mi sterge postul pentru a nu-l defaima pe om, fara vina lui.

antonius2

Mesaj de antonius2 »

Recomand Cristian ZOTA vanzator serios si prompt.
Stima!

Alex0711

Mesaj de Alex0711 »

Multumesc Alin Galbenu pentru Rod-Pod.
Si pentru Suporti spate :D
Sai ai parte de un over 20 +
Alex0711 (Calaretu Alex)
TWO CARP TEAM

dapman

Mesaj de dapman »

negutescu & co din Slobozia, neseriosi!

Ne-am inteles pentru un cort Trakker Armo MK3, am stabilit pretul si detaliile de livrare, apoi m-a pasat la un prieten (proprietarul de fapt) care m-a mintit zilnic timp de o saptamana ca-l livreaza.

Azi mi-a transmis ca nu mai e valabil anuntul, probabil l-a vandut altcuiva pentru 2 parale in plus.

Cred ca notiunea de gentlemen's agreement s-a pierdut de mult prin negura vremurilor...

Thomas Cristian
pescar de competitie

Mesaj de Thomas Cristian »

Pentru ca mai exista si oameni cu caracter adevarat printre noi !
Sa va povestesc ceva,si fiti atenti cand mai trimiteti ceva cu #Urgent -Cargus#.
Zilele trecute ma inteleg cu un domn,Marius Tanase, Rosiorii De Vede, Teleorman, asupra detaliilor de livrare si pret pt un pat. A doua zi, sun la curier, vine un "destept", completam awb-ul, SI IN LOC SA TREACA LA RAMBURS 400 LEI, TRECE LA VALOARE 400 LEI. Eu am vazut ca scris acolo 400 lei, dar la cat de mic scrie acolo, n-am observat ca este doar valoarea, fara ramburs. Azi ajunge coletul la domnul Marius, si ma suna ca este multumit de patul cadou, pt ca a platit doar 25 de lei, transportul. Am ramas masca, blocat, cand am auzit.
Fiind un om de mare caracter, mi-a promis ca maine imi trimite cei 400 de lei.
Doresc sa multumesc pe aceasta cale si sa-i urez sa il foloseasca cu placere, fire intinse si multa sanatate !!
Respect maxim domnule Marius !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”