FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
utu75
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de utu75 »

Atentie la userul Adam's! "Vrajitorul din oz" este copil de tzatza pe langa ce trombonist este individul!
A comandat si surpriza este ca a revenit acel colet dupa 2 saptamani!Intre timp smecherul se plangea ca nu a primit avize!!!
A trimis un mesaj ca a primit insfarsit mandatul si ca maine merge sa ridice coletul!!!Coletul era deja returnat!!!

Feritiva de acest individ!!!Promit sa-l vizitez cand am drum in Satu Mare!
Nu te tine smecher, pentru ca intotdeauna va exista unul mai mare ca tine!

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

Buna dragi colegi. Am avut o neplacere cu un domn max din navodari. Avea la vanzare lansete shimano tribal velocity cu husa,pe crapmania,iar pe olx 2 rodpoduri si un set delkim. Pe crapmania am tinut legatura pt lansete. Cerea 1700 din care nu a mai lasat nimik. Dupa cateva zile am gasit un anunt pe olx cu un rodpod maver si un fox. Imi trebuia maver ca din pozele vazute semana a fi maver continental la pret 500 neg. La 450 l-a lasat +transport. Sunandu-l am vazut ca nr este ak domnului cu lansetele de pe Crapmania. Am ajuns la intelegere si pt lansete,lasandumi-lenla 1370 cu transport inclus.Sincer nu am analizat pozele cu atentie,doar vazand trepiedul si rodpodul,am avut o discutie in care dansul m-a asigurat ca totul este in regula. L-am comandat si bineinteles mi-a fost trimis fara verificare colet. Surpriza....dupa ce am platit si am deschis coletul,trepiedul era de la continental,iar rodpodul in sine era extenda. Sunandu-l a zis ca dansu asa l-a cumparat si ca imi da banii inapoi sa-l trimit. Intre timp(o zi) cat a intarziat coletu din cauza fan curierului,am negociat si cumpararea lansetelor si mi-a zis ca le-a trimis prin cargus,eu fiind cel care a cerut alt curier. Dupa ce i-am cerut sa imi restitue banii pe rodpod,acesta fiind o facatura,acesta acceptand,am asteptat 2 zile sosirea lansetelor(eu i-am spus ca daca si lansete au ceva le trimit inapoi). Azi intrebandu-l pe domnul "max" despre lansete si rodpod,mi-a trimis un mesaj in care imi spune ca rodpodu nu a sosit iar lansetele nu mi le-a mai trimis mie. Azi curierul a fost amanat pentru primirea rodpodului. Ma astept sa nu il primeasca si sa mi se intoarca. Astept parerile voastre
ATENTIE CU ACEST DOMN. MI SE PARE DUBAS. Mai are la vanzare o husa pentru lansete
P.S. un prieten a luat delkimii. A zis ca totul este in regula.

George Szantho

Mesaj de George Szantho »

Recomand Raducu1 ,vânzător serios! Produse îngrijite si conform descrierii! Mulțumesc Raducu!

Trimis de pe al meu P6_Pro folosind Tapatalk

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

bobalex76 scrie:Buna dragi colegi. Am avut o neplacere cu un domn max din navodari. Avea la vanzare lansete shimano tribal velocity cu husa,pe crapmania,iar pe olx 2 rodpoduri si un set delkim. Pe crapmania am tinut legatura pt lansete. Cerea 1700 din care nu a mai lasat nimik. Dupa cateva zile am gasit un anunt pe olx cu un rodpod maver si un fox. Imi trebuia maver ca din pozele vazute semana a fi maver continental la pret 500 neg. La 450 l-a lasat +transport. Sunandu-l am vazut ca nr este ak domnului cu lansetele de pe Crapmania. Am ajuns la intelegere si pt lansete,lasandumi-lenla 1370 cu transport inclus.Sincer nu am analizat pozele cu atentie,doar vazand trepiedul si rodpodul,am avut o discutie in care dansul m-a asigurat ca totul este in regula. L-am comandat si bineinteles mi-a fost trimis fara verificare colet. Surpriza....dupa ce am platit si am deschis coletul,trepiedul era de la continental,iar rodpodul in sine era extenda. Sunandu-l a zis ca dansu asa l-a cumparat si ca imi da banii inapoi sa-l trimit. Intre timp(o zi) cat a intarziat coletu din cauza fan curierului,am negociat si cumpararea lansetelor si mi-a zis ca le-a trimis prin cargus,eu fiind cel care a cerut alt curier. Dupa ce i-am cerut sa imi restitue banii pe rodpod,acesta fiind o facatura,acesta acceptand,am asteptat 2 zile sosirea lansetelor(eu i-am spus ca daca si lansete au ceva le trimit inapoi). Azi intrebandu-l pe domnul "max" despre lansete si rodpod,mi-a trimis un mesaj in care imi spune ca rodpodu nu a sosit iar lansetele nu mi le-a mai trimis mie. Azi curierul a fost amanat pentru primirea rodpodului. Ma astept sa nu il primeasca si sa mi se intoarca. Astept parerile voastre
ATENTIE CU ACEST DOMN. MI SE PARE DUBAS. Mai are la vanzare o husa pentru lansete
Salut
Ce utilizator are?

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

Alin Galbenu scrie:
bobalex76 scrie:Buna dragi colegi. Am avut o neplacere cu un domn max din navodari. Avea la vanzare lansete shimano tribal velocity cu husa,pe crapmania,iar pe olx 2 rodpoduri si un set delkim. Pe crapmania am tinut legatura pt lansete. Cerea 1700 din care nu a mai lasat nimik. Dupa cateva zile am gasit un anunt pe olx cu un rodpod maver si un fox. Imi trebuia maver ca din pozele vazute semana a fi maver continental la pret 500 neg. La 450 l-a lasat +transport. Sunandu-l am vazut ca nr este ak domnului cu lansetele de pe Crapmania. Am ajuns la intelegere si pt lansete,lasandumi-lenla 1370 cu transport inclus.Sincer nu am analizat pozele cu atentie,doar vazand trepiedul si rodpodul,am avut o discutie in care dansul m-a asigurat ca totul este in regula. L-am comandat si bineinteles mi-a fost trimis fara verificare colet. Surpriza....dupa ce am platit si am deschis coletul,trepiedul era de la continental,iar rodpodul in sine era extenda. Sunandu-l a zis ca dansu asa l-a cumparat si ca imi da banii inapoi sa-l trimit. Intre timp(o zi) cat a intarziat coletu din cauza fan curierului,am negociat si cumpararea lansetelor si mi-a zis ca le-a trimis prin cargus,eu fiind cel care a cerut alt curier. Dupa ce i-am cerut sa imi restitue banii pe rodpod,acesta fiind o facatura,acesta acceptand,am asteptat 2 zile sosirea lansetelor(eu i-am spus ca daca si lansete au ceva le trimit inapoi). Azi intrebandu-l pe domnul "max" despre lansete si rodpod,mi-a trimis un mesaj in care imi spune ca rodpodu nu a sosit iar lansetele nu mi le-a mai trimis mie. Azi curierul a fost amanat pentru primirea rodpodului. Ma astept sa nu il primeasca si sa mi se intoarca. Astept parerile voastre
Salut
Ce utilizator are?
http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 47311.html

tai_pan28

Mesaj de tai_pan28 »

Recomand userul player4 din Suceava. Am luat de la dansul o mulineta Shimano Aero 2500HGFA impecabila din toate punctele de vedere.
Si ambalarea a fost facuta cu atentie cutia mulinetei fiind pusa in alta cutie mai mare si intre ele umplut cu vata.
Adrian
Friends Carp Team

Zsolt1980
Veteran

Mesaj de Zsolt1980 »

Evitati tranzactiile cu userul cristi81 din Bucuresti. Dupa ce ne-am inteles ca doreste sa cumpere patru mulinete Shimano Ultegra 5500 XSC, fara tamburi de rezerva, i-am expediat coletul, cu verificare colet. Nici macar nu a desfacut coletul, pur si simplu nu l-a preluat. Astfel, bineinteles ca am plimbat coletul prin tara, pe cheltuiala mea. L-am sunat sa lamurim situatia, dar fiind lipsit de caracter, nu a raspuns nici la telefon.

d3m0n0id

Mesaj de d3m0n0id »

+1 pentru user mircione.
Am cumparat de la el 4 Okuma PL865 si 2 MTX 8. Foarte bine intretinute.
Ai nevoie de ajutor la administrarea site-ului/magazinului online/profilelor social media sau de marketing / PR online? Vrei un program de afiliere/blogger relations? Da-mi un PM si te ajut.

George Szantho

FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de George Szantho »

Recomand userul danibm din Baia Mare. Am achiziționat de la el doua mulinete Daiwa crosscast s5000 așa cum le-a descris si foarte bine ambalate in hârtie și pungi cu bule! Nota 10+

Romanurobert

Mesaj de Romanurobert »

De evitat userul genumarcel am cumparat un set de avertizori cu statie si unul dintre cei 4 avertizori este defect!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”