Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Salutbobalex76 scrie:Buna dragi colegi. Am avut o neplacere cu un domn max din navodari. Avea la vanzare lansete shimano tribal velocity cu husa,pe crapmania,iar pe olx 2 rodpoduri si un set delkim. Pe crapmania am tinut legatura pt lansete. Cerea 1700 din care nu a mai lasat nimik. Dupa cateva zile am gasit un anunt pe olx cu un rodpod maver si un fox. Imi trebuia maver ca din pozele vazute semana a fi maver continental la pret 500 neg. La 450 l-a lasat +transport. Sunandu-l am vazut ca nr este ak domnului cu lansetele de pe Crapmania. Am ajuns la intelegere si pt lansete,lasandumi-lenla 1370 cu transport inclus.Sincer nu am analizat pozele cu atentie,doar vazand trepiedul si rodpodul,am avut o discutie in care dansul m-a asigurat ca totul este in regula. L-am comandat si bineinteles mi-a fost trimis fara verificare colet. Surpriza....dupa ce am platit si am deschis coletul,trepiedul era de la continental,iar rodpodul in sine era extenda. Sunandu-l a zis ca dansu asa l-a cumparat si ca imi da banii inapoi sa-l trimit. Intre timp(o zi) cat a intarziat coletu din cauza fan curierului,am negociat si cumpararea lansetelor si mi-a zis ca le-a trimis prin cargus,eu fiind cel care a cerut alt curier. Dupa ce i-am cerut sa imi restitue banii pe rodpod,acesta fiind o facatura,acesta acceptand,am asteptat 2 zile sosirea lansetelor(eu i-am spus ca daca si lansete au ceva le trimit inapoi). Azi intrebandu-l pe domnul "max" despre lansete si rodpod,mi-a trimis un mesaj in care imi spune ca rodpodu nu a sosit iar lansetele nu mi le-a mai trimis mie. Azi curierul a fost amanat pentru primirea rodpodului. Ma astept sa nu il primeasca si sa mi se intoarca. Astept parerile voastre
ATENTIE CU ACEST DOMN. MI SE PARE DUBAS. Mai are la vanzare o husa pentru lansete
P.S. un prieten a luat delkimii. A zis ca totul este in regula.
http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 47311.htmlAlin Galbenu scrie:Salutbobalex76 scrie:Buna dragi colegi. Am avut o neplacere cu un domn max din navodari. Avea la vanzare lansete shimano tribal velocity cu husa,pe crapmania,iar pe olx 2 rodpoduri si un set delkim. Pe crapmania am tinut legatura pt lansete. Cerea 1700 din care nu a mai lasat nimik. Dupa cateva zile am gasit un anunt pe olx cu un rodpod maver si un fox. Imi trebuia maver ca din pozele vazute semana a fi maver continental la pret 500 neg. La 450 l-a lasat +transport. Sunandu-l am vazut ca nr este ak domnului cu lansetele de pe Crapmania. Am ajuns la intelegere si pt lansete,lasandumi-lenla 1370 cu transport inclus.Sincer nu am analizat pozele cu atentie,doar vazand trepiedul si rodpodul,am avut o discutie in care dansul m-a asigurat ca totul este in regula. L-am comandat si bineinteles mi-a fost trimis fara verificare colet. Surpriza....dupa ce am platit si am deschis coletul,trepiedul era de la continental,iar rodpodul in sine era extenda. Sunandu-l a zis ca dansu asa l-a cumparat si ca imi da banii inapoi sa-l trimit. Intre timp(o zi) cat a intarziat coletu din cauza fan curierului,am negociat si cumpararea lansetelor si mi-a zis ca le-a trimis prin cargus,eu fiind cel care a cerut alt curier. Dupa ce i-am cerut sa imi restitue banii pe rodpod,acesta fiind o facatura,acesta acceptand,am asteptat 2 zile sosirea lansetelor(eu i-am spus ca daca si lansete au ceva le trimit inapoi). Azi intrebandu-l pe domnul "max" despre lansete si rodpod,mi-a trimis un mesaj in care imi spune ca rodpodu nu a sosit iar lansetele nu mi le-a mai trimis mie. Azi curierul a fost amanat pentru primirea rodpodului. Ma astept sa nu il primeasca si sa mi se intoarca. Astept parerile voastre
ATENTIE CU ACEST DOMN. MI SE PARE DUBAS. Mai are la vanzare o husa pentru lansete
P.S. un prieten a luat delkimii. A zis ca totul este in regula.
Ce utilizator are?