POPULARI

http://www.hermes-peris.ro/

Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: POPULARI

Mesaj de Vladut Mateianu »

iohann scrie:Acum suntem la petrecerea clubului, unde avem invitați de la carping, green lake, senzor, senior, aps, crapmania.
Păcat ca n au putut ajunge și prietenii noștri de la energy și alte cluburi.
Atmosfera este una incredibila☺☺☺
Super atmosfera, a fost o noapte superba in compania voastra ! Marea familie a pescarilor asta ar trebui sa fie, voi ati dat startul... :D

PS Senzational Cristi Atomicul, omul fara pauza, one men show... :D si georgica de canta cu fane lautaru'.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Saky

Mesaj de Saky »

iohann scrie:in aproximativ 10 zile urmeaza o noua transa de populari astfel:
2 tone 6-8kg
4 tone 8-10kg
5 tone 10-25kg
@ Iohan

2 tone 6-8kg = 285 pesti cu media 7, pret aproxivativ 7 e/kg = 14000 euro
4 tone 8-10kg = 444 pesti cu media 9 kg,pret aproximativ 10 e/kg = 40000 euro
5 tone 10-25kg = 333 de pesti cu media 15 kg,pret minim 25 e/kg = 125000 euro

cine va prostit cu oferta asta ?sper ca n-ati dat si un avans de vre-o 10000 euro?
1060 de crapi intre 6 si 25 kg nu gasesti niciunde in Europa !
in ultimii 5 ani am asistat la golirea a zeci de lacuri si baraje de la 1 la 300 h, daca va spunea ca
5 tone 6-8 kg,4 tone 8-10 kg si 2 tone 10-25 kg, era mai credibil ! in orice ferma sau lac intotdeauna pestii mici sant mai multi si pestii mari mai putini !
nu inteleg cu v-au chemat la balta respectiva fara sa va spuna ca a inghetat ?cantitatea asta de peste nu se scoate in 2 ore, numai sa cantaresti si sa bagi in bazine 1060 de crapi bucata cu bucata i-ti ia 3 zile! ca sa transporti 11 tone de crap mare ai nevoie de un TIR cu 10 bazine de 2000 litri fiecare,balta respectiva trebuia sa fie deja golita in proportie de 90% si toti pesti pus pe parcari, recoltarile de toamna incep la inceputul lui Noiembrie!!!
Deci,atentie mare sa nu fie Vlad Tepes !! :lol:

ps
Nae stie ce vorbeste !! i-am trimis cateva tone de crap si intodeauna am tinut legatura prin telefon din ziua comenzi si pana la livrare !!!!

Sanatate si virtute !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Saky scrie: Deci,atentie mare sa nu fie Vlad Tepes !! :lol:

ps
Nae stie ce vorbeste !! i-am trimis cateva tone de crap si intodeauna am tinut legatura prin telefon din ziua comenzi si pana la livrare !!!!

Sanatate si virtute !
Daca stia ce vorbeste er(e)a de bun simt sa-i dea un telefon lui Iohann(sau MP) si sa-l atentioneze sa nu-l arda aia(daca-l ducea capul)...nu sa-i faca el socoteli si sa insinueze ca este o minciuna chestia cu popularea.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

si daca imparteam la zece tot era o populare reusita :wink: :wink: :wink:
ce a facut florin la peris nu cred ca o sa mai vedem in curind :!:
mai are mult de munca,dar,incet se pot face toate :D
stima :!:
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Saky scrie:
2 tone 6-8kg
4 tone 8-10kg
5 tone 10-25kg
@ Iohan

cine va prostit cu oferta asta ?sper ca n-ati dat si un avans de vre-o 10000 euro?
in ultimii 5 ani am asistat la golirea a zeci de lacuri si baraje de la 1 la 300 h, daca va spunea ca
5 tone 6-8 kg,4 tone 8-10 kg si 2 tone 10-25 kg, era mai credibil ! in orice ferma sau lac intotdeauna pestii mici sant mai multi si pestii mari mai putini !
nu inteleg cu v-au chemat la balta respectiva fara sa va spuna ca a inghetat ?cantitatea asta de peste nu se scoate in 2 ore, numai sa cantaresti si sa bagi in bazine 1060 de crapi bucata cu bucata i-ti ia 3 zile! ca sa transporti 11 tone de crap mare ai nevoie de un TIR cu 10 bazine de 2000 litri fiecare,balta respectiva trebuia sa fie deja golita in proportie de 90% si toti pesti pus pe parcari, recoltarile de toamna incep la inceputul lui Noiembrie!!!

ps

Sanatate si virtute !

Dl"Saky", intr-o discutie telefonica avuta cu "ceva" timp in urma va spuneam ca Dl Chiritoiu, mi-a promis ca o sa-mi aduca crapi (+ 15 kg) din Ungaria, iar dvs ati spus "atunci" ca Dl Chirtoiu ma duce cu vorba, pentru ca in ceea ce priveste comertul crapilor mari (+15,+20 kg) din Ungaria,dvs detineti "monopolul" ,in primul rand pentru ca aveti relatii cu toate fermele producatoare de crapi "mari"din aceasta tara !!!
Intrebare: Mai detineti "monopolul" sau nu ?
Intreb pentru ca daca cineva poate sa cumpere "5 tone 10-25kg".................!!!
P.S. In legatura cu Dl Chiritoiu,ati avut dreptate !!!
Victoras Petcu

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

@Nae
Esti total depasit si cred ca vrei sa-l intreci pe presedintele de la Alba..din toate punctele de vedere...
@Sakal
Spui tu ca Sarulestiul nu are 1000 de pesti de peste 6 kg? Sau Moara?:shock: Fii sigur ca mai sunt si altele..

PS.De ce nu-i lasam pe baieti sa=si faca treaba si sa comentam dupa aia?
Cine vrea sa ''sara''la mine am rugamintea sa o faca pe PM,ca sa nu stricam topicul oamenilor.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

pestele la 25 euro cu media de 15 kg, este pt naivi sau pt cei care n-au ce face cu banii!
hai sa fim seriosi si sa n-o dam in basme.
anul trecut transport de 2 tone cu media de 6,7 kg, a costat 5,6 euro kg(unde au fost si pesti de 9, 10kg).totul este filmat.
pretul corect al unui peste de 15 kg, nu poate depasi 10-12 euro kg!asta in transport mare.
la over 20, stiu ca se dau cu 20-25 euro kg.

florin masu

Mesaj de florin masu »

Fiind o cantitate foarte mare de peste ne-a fost foarte greu sa gasim o masina sau mai multe care sa transporte toata cantitate intr-un singur drum (o perioada foarte aglomerata pentru transportul pestelui), pestele odata scos nu aveam cum sa il tinem mai mult de o zi acolo. Intr-un final am reusit sa gasim pe cineva care putea sa faca transportul in perioada asta, ginionul a fost ca am gasit apa inghetata tun acolo asa ca am fost nevoiti sa amanam populare pana in primavara.

ionut voicu

Mesaj de ionut voicu »

La anul nu or sa mai fie așa multe standuri pe Hermes....distantele între standuri or sa fie de minim 30 m

florin masu

Mesaj de florin masu »

Saky scrie:
2 tone 6-8kg
4 tone 8-10kg
5 tone 10-25kg
@ Iohan

ps

Nu stiu de unde au aparut preturile astea, va asigur ca nu ma pacaleste nimeni. In primavara o sa va comvingeti singuri de pestele pe care nu am putut sa il aduc acum.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “HERMES - PERIS”