POPULARI

http://www.hermes-peris.ro/

Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: POPULARI

Mesaj de popescu59 »

( Si tu, in idiotia ta, ai si sarit sa-i acuzi de minciuna?)

Bahhhhhh ionut si gabi ,de ce trebuie sa aveti NUMAI SI NUMAI VOI ULTIMUL CUVINT IN ORICE TOPIC??

Unde este acuzatia mea ca oamenii MINT asa cum sustii tu . Mi-am dat si eu o parere care este problema voastra ?Sau numai voi aveti voie sa postati ce vreti voi?
Si nu inteleg de ce trebuie sa jigniti la fiecare postare, de ce domnilor INTELECTUALI ?
Cunosc preturile la peste din Hu si am spus ca mi se pare o investitie prea mare pentru moment care este idiotenia ?
S-au numai ce sutii tu trebuie sa fie litera de lege ? Si de ce nu puteti sa combateti o parere fara sa jigniti ?

Si ca ai deschis discutia despre varlam te rog arata-mi si mie postarile in care sunt pescari care au pescuit acolo si au prins peste , sa ne arate si noua poze cu partidele facute acolo. Din pacate tot ce am sustinut eu s-a adeverit peste pe varlam nu a prins decit Ion Creanga al pescuitului romanesc.

Johann stii foarte bine ca am discutat si mi-ai spus despre popularile care se vrea sa fie facute pina incepe sa inghete si am sustinut si atunci ca e mai bine in primavara si facute pas cu pas , nu vad cu ce v-am facut mincinosi cum sustine ionut.
Nu este topic in care savantii acestui forum ionut si gabi sa nu aiba ei ultimul cuvint .

Dorule iar ma musti de unde nu trebuie ? Stai frate si veziti de boala ta, nu mai purta de grije altora .

PallBogdan
pescar de competitie

POPULARI

Mesaj de PallBogdan »

[quote="popescu59"]( Si tu, in idiotia ta, ai si sarit sa-i acuzi de minciuna?)

Bahhhhhh ionut si gabi ,de ce trebuie sa aveti NUMAI SI NUMAI VOI ULTIMUL CUVINT IN ORICE TOPIC??

Unde este acuzatia mea ca oamenii MINT asa cum sustii tu . Mi-am dat si eu o parere care este problema voastra ?Sau numai voi aveti voie sa postati ce vreti voi?
Si nu inteleg de ce trebuie sa jigniti la fiecare postare, de ce domnilor INTELECTUALI ?
Cunosc preturile la peste din Hu si am spus ca mi se pare o investitie prea mare pentru moment care este idiotenia ?
S-au numai ce sutii tu trebuie sa fie litera de lege ? Si de ce nu puteti sa combateti o parere fara sa jigniti ?

Si ca ai deschis discutia despre varlam te rog arata-mi si mie postarile in care sunt pescari care au pescuit acolo si au prins peste , sa ne arate si noua poze cu partidele facute acolo. Din pacate tot ce am sustinut eu s-a adeverit peste pe varlam nu a prins decit Ion Creanga al pescuitului romanesc.

Johann stii foarte bine ca am discutat si mi-ai spus despre popularile care se vrea sa fie facute pina incepe sa inghete si am sustinut si atunci ca e mai bine in primavara si facute pas cu pas , nu vad cu ce v-am facut mincinosi cum sustine ionut.
Nu este topic in care savantii acestui forum ionut si gabi sa nu aiba ei ultimul cuvint .

Dorule iar ma musti de unde nu trebuie ? Stai frate si veziti de boala ta, nu mai

Nea Nae, s-au prins pe Varlaam mai multi decat pe Balta Lazar!
Fişiere ataşate
ImageUploadedByTapatalk1417811479.041666.jpg
ImageUploadedByTapatalk1417811479.041666.jpg (78.32 KiB) Vizualizat de 2246 ori
Ultima oară modificat Vin Dec 05, 2014 22:33 de către PallBogdan, modificat 1 dată în total.

PallBogdan
pescar de competitie

POPULARI

Mesaj de PallBogdan »

Ce zici nea Nae?! E prins in 14 noiembrie!

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Iohann.....hai cu concursurile. Pana la popularea din primăvara , hai sa ne facem programul in primăvara :)
Nume utilizator schimbat din Dani D

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nae. scrie pe google lacul varlaam, ai sa fii surprins :)
Critic echilibrat

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Daniel D scrie:Iohann.....hai cu concursurile. Pana la popularea din primăvara , hai sa ne facem programul in primăvara :)
Concursurile vor fi postate zilele astea :wink:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

De cand esti tu bah contabilul celor de la Peris? Te-a angajat cineva sa-ti dai cu parerea despre cum isi chetuie oamenii aia banii? Si degeaba vrei acu sa te disculpi, asta ai dat de inteles, ca popularea asta anuntata e vrajeala, o gluma.

Cat despre Varlaam, ...., tasteaza asa pe google : capturi la Varlaam. Te va trimite la topicul respectiv de pe carponline (regulile crapmania nu-mi permit sa pun direct link-ul) unde vei vedea 20 de pagini cu capturi. Ale unor pescari cat se poate de reali. Sau si aia mint?

Bilant Varlaam 2014: 36 de capturi care au depasit 20 de kg dintre care 11 crapi unici, 19 crapi intre 19 si 19,9 kg dintre care 6 unici. Asta inseamna 17 crapi peste 19 kg (la ritmul de crestere al crapilor de acolo, la anul toti cei 17 vor depasi 20 de kg). Si asta doar din ce s-a prins pana acum (nu toti pestii lacului au fost prinsi). Capturile de 16, 17, 18 kg sunt de cateva zeci.

Dar cel mai tare la Varlaam e ca ...... tu esti interzis ... acolo.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Acum suntem la petrecerea clubului, unde avem invitați de la carping, green lake, senzor, senior, aps, crapmania.
Păcat ca n au putut ajunge și prietenii noștri de la energy și alte cluburi.
Atmosfera este una incredibila☺☺☺

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

distractie placuta tuturor!

p.s. si pe site la varlaam exista sectiunea capturi; te plictisesti uitandu-te la fotografii impresionante
Critic echilibrat

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Daca eram administrator la Hermes - Peris eu nu il mai lasam pe Nae sa pescuiasca acolo NICIODATA!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “HERMES - PERIS”