viper28 scrie:Care realitate? In care vine paznicul si te pazeste de parca esti detinut? In care pescuiesti pe standul tau si vecinul de stand e la o distanta atat de mare incat iti pare a fi coleg de banca? In care daca scoti un peste mai mare ai facut un ilic din firele celor din standurile vecine?vamesu scrie:asta daca seaca moara vlasiei poate ! hai sa respectam realitatea chiar daca unora nu comvine..Marian Constantin scrie:Felicitari pentru investitie ... la anul sigur va fi nr.1 ..
.
Cu toate acestea moara o sa fie mereu o balta de locul 1, dar cu din ce in ce mai putin pescari care o vor vizita. Imi place foarte mult moara, dar mai mult de 3 partide pe an nu fac acolo datorita celor mentionate mai sus. Cu aceste populari sigur Peris o sa fie o locatie mult cautata de pescari.
Cu aceasta cale spun, inca o data(am spus si anul trecut in iarna), daca se fac carduri de fidelitate sunt primul care se inscrie pentru obtinerea unuia.
Acestea fiind spuse sa ne vedem sanatosi la anu' si la cat mai mare atat pe Peris cat si pe Moara.
La faza cu paznicii nu sunt de accord cu tine. Balta trebuie pazita! Ai idee ce investitie e in MV2?
Sunt convins ca si cu rigoarea de pe MV2, tot se sustrage peste... dar clar mult mai putin decat pe alte balti.
Si inca ceva... nici pe Peris nu sunt distante chiar asa mari intre standuri.. sunt cateva zone care sunt chiar foarte ingramadite.. (standurile 1-3, 12-15, 29-32 sunt doar cateva care imi vin in minte acum..)
Ideea este ca fiecare isi conduce afacerea asa cum crede el de cuvinta iar pescarii vin pe balta care le ofera cele mai mari satisfactii, oricare ar fi ele.
PS. Am 17 partide in medie de 24h anul asta din care mai mult de jumatate pe Hermes si decat 1 pe Moara.