POPULARI

http://www.hermes-peris.ro/

Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: POPULARI

Mesaj de osc1or »

viper28 scrie:
vamesu scrie:
Marian Constantin scrie:Felicitari pentru investitie ... la anul sigur va fi nr.1 ..

.
asta daca seaca moara vlasiei poate ! hai sa respectam realitatea chiar daca unora nu comvine..
Care realitate? In care vine paznicul si te pazeste de parca esti detinut? In care pescuiesti pe standul tau si vecinul de stand e la o distanta atat de mare incat iti pare a fi coleg de banca? In care daca scoti un peste mai mare ai facut un ilic din firele celor din standurile vecine?
Cu toate acestea moara o sa fie mereu o balta de locul 1, dar cu din ce in ce mai putin pescari care o vor vizita. Imi place foarte mult moara, dar mai mult de 3 partide pe an nu fac acolo datorita celor mentionate mai sus. Cu aceste populari sigur Peris o sa fie o locatie mult cautata de pescari.
Cu aceasta cale spun, inca o data(am spus si anul trecut in iarna), daca se fac carduri de fidelitate sunt primul care se inscrie pentru obtinerea unuia.

Acestea fiind spuse sa ne vedem sanatosi la anu' si la cat mai mare atat pe Peris cat si pe Moara.

La faza cu paznicii nu sunt de accord cu tine. Balta trebuie pazita! Ai idee ce investitie e in MV2?
Sunt convins ca si cu rigoarea de pe MV2, tot se sustrage peste... dar clar mult mai putin decat pe alte balti.
Si inca ceva... nici pe Peris nu sunt distante chiar asa mari intre standuri.. sunt cateva zone care sunt chiar foarte ingramadite.. (standurile 1-3, 12-15, 29-32 sunt doar cateva care imi vin in minte acum..)

Ideea este ca fiecare isi conduce afacerea asa cum crede el de cuvinta iar pescarii vin pe balta care le ofera cele mai mari satisfactii, oricare ar fi ele.

PS. Am 17 partide in medie de 24h anul asta din care mai mult de jumatate pe Hermes si decat 1 pe Moara.
Critic echilibrat

viper28

Mesaj de viper28 »

osc1or scrie:La faza cu paznicii nu sunt de accord cu tine. Balta trebuie pazita! Ai idee ce investitie e in MV2?
Sunt convins ca si cu rigoarea de pe MV2, tot se sustrage peste... dar clar mult mai putin decat pe alte balti.
Si inca ceva... nici pe Peris nu sunt distante chiar asa mari intre standuri.. sunt cateva zone care sunt chiar foarte ingramadite.. (standurile 1-3, 12-15, 29-32 sunt doar cateva care imi vin in minte acum..)

Ideea este ca fiecare isi conduce afacerea asa cum crede el de cuvinta iar pescarii vin pe balta care le ofera cele mai mari satisfactii, oricare ar fi ele.

PS. Am 17 partide in medie de 24h anul asta din care mai mult de jumatate pe Hermes si decat 1 pe Moara.
Stiu ca Dl Victor isi protejeaza investie, are tot dreptul. Dar sunt alte metode decat "8 in drill, 8 elibereaza" - SPP-ul dupa noi :lol: :lol: :lol: . Glumesc. Sunt standuri ingramadite si pe Peris si sunt exact alea care le-ai enumerat. Poate se rezolva ceva cu acest aspect.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Timpul este cel mai bun doctor...el le vindeca/ rezolva pe toate, sa nu uitam totusi ca "omul sfinteste locul" si curva "spurca patul".
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

AM PLECAT SA ADUCEM DULAPIORII :D

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

iohann scrie:AM PLECAT SA ADUCEM DULAPIORII :D
Sa fie intr-un ceas bun! :wink: :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

stangadan

Mesaj de stangadan »

sunt curios cand se va prinde intrun concurs la peris o cantitate mai mare ca la moara vlasiei ! la moara au devenit pescari multi dintre cei care acum o blameaza, dar asta este tara noastra. urmeaza si perisul cand nu va mai fi de supt.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

la moara au devenit pescari multi dintre cei care acum o blameaza, dar asta este tara noastra. urmeaza si perisul cand nu va mai fi de supt.
De "supt" ce? Cine a devenit pescar, n-a "supt" nimic, nici de la Moara nici din alta parte, a devenit pe banii, timpul si resursele proprii. Si cine blameaza Moara Vlasiei 2? Ca eu nu prea am vazut pe nimeni sa faca asta. A, ca nu toti sunt de acord cu anumite conditii de pescuit de acolo, asta-i altceva! Daca nu esti de acord ca standul de pescuit are maximum 15 metri, ca te inghesui cu vecinii de stand si ca n-ai voie cu un partener, nu inseamna ca blamezi MV2.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Daca face cineva vreo referire la mine ,... nu voi blama niciodata potentialul baltii ... va ramane una dintre preferatele mele ... problema mea este ca nu se prea tine cont de pescari si acest lucru ne face sa cautam si alte alternative pe profilul baltii ( supra populate cu peste mare ) si cu cat mai multe balti de acest gen (cum va deveni probabil si Hermes Peris precum si Corbu ) va fi in castigul pescarului ..

asa ca hai cu dulapii ...

P.S.- Cand ajunge transportul primilor pesti pe balta ?.... poate le dam si nume la cei over 20-25 kg , cu ceva premii la prinderea lor in decursul anului 2015 ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual