POPULARI

http://www.hermes-peris.ro/

Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut

Scrie răspuns
cosmin_coach
Puncte: 0

Re: POPULARI

Mesaj de cosmin_coach »

Ceva detalii despre ultima populare ?
Born to fish

PB crap 20.45
PB cteno 17.75

Catalin Borcan

Mesaj de Catalin Borcan »

Am vorbit cu iohan au plecat dupa baboi si au gasit balta inghetata tun .popularea se face la primul dezghet

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ce gluma buna -balta inghetata tun .

Adica se pleaca sa se aduca pesti de 10.000-15000 de eu si nu se programeaza actiunea :lol: :lol:

Adica se pleaca ca la piata , terminati cu glumele astea .Poate oamenii au plecat intr-o mini vacanta .
Pescuitul si incarcarea pestelui de la furnizori din tara si mai ales de afara este facut dupa un program , se face programare se vorbeste incontinu pina ajungi sa preiei marfa , nu pleci sa ei peste ca de la piata.

(in aproximativ 10 zile urmeaza o noua transa de populari astfel:
2 tone 6-8kg
4 tone 8-10kg
5 tone 10-25kg)

Daca nu este o gluma aceasta transa de populari ar costa undeva peste 50.000 eu.
In Hu pestele 5-8 kg undeva la 4-7 eu ,8-10 kg pe la 8-10 eu iar cel de 10-25 kg peste 15 ei kg.

Mi se pare o suma foarte mare de investit intr-o singura transa. Acum ramine sa asteptam sa vedem ce si cum.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Ce gluma buna -balta inghetata tun .

Adica se pleaca sa se aduca pesti de 10.000-15000 de eu si nu se programeaza actiunea :lol: :lol:

Adica se pleaca ca la piata , terminati cu glumele astea .Poate oamenii au plecat intr-o mini vacanta .
Pescuitul si incarcarea pestelui de la furnizori din tara si mai ales de afara este facut dupa un program , se face programare se vorbeste incontinu pina ajungi sa preiei marfa , nu pleci sa ei peste ca de la piata.

(in aproximativ 10 zile urmeaza o noua transa de populari astfel:
2 tone 6-8kg
4 tone 8-10kg
5 tone 10-25kg)

Daca nu este o gluma aceasta transa de populari ar costa undeva peste 50.000 eu.
In Hu pestele 5-8 kg undeva la 4-7 eu ,8-10 kg pe la 8-10 eu iar cel de 10-25 kg peste 15 ei kg.

Mi se pare o suma foarte mare de investit intr-o singura transa. Acum ramine sa asteptam sa vedem ce si cum.
Copilul nimereste olita in centru, daca e educat, tu poti sa nimeresti pe subiect sau vrei sa mananci seminte in tribuna?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Iar vorbeste, bah, gura aia fara tine? E irelevant ca tie ti se pare ca e o suma foarte mare. Ce tie ti se pare o suma foarte mare, altora nu li se pare. Ai inceput si aci ca atunci cand cu Varlaam-ul, cand o dadeai pe dupa cires, ca tu nu crezi, ca pestii aia prezentati sunt minciuni etc?

Baietii au anuntat clar cu ce cantitate vor sa populeze si, mai mult, au si lansat invitatia, pentru toata lumea, sa asiste la populare. Si tu, in idiotia ta, ai si sarit sa-i acuzi de minciuna?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Si-a dat si nae cu parerea...
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

gabi1 scrie:Si-a dat si nae cu parerea...
:lol: :lol:
Pe lumea asta unii au creat Capela Sixtina, altii s-au scobit in nas. Eu am vazut si una si alta, iar cei din urma sunt primitivi, cel putin in comparatie. Asta e, capul sus.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Nae, doar datorita faptului ca mă cunoștI, ar fi trebuit sa gândești de doua ori înainte!
Am stat trei zile departe de familii, încercând sa rezolvam problema.dacă era după noi, acum eram cu pestele în balta, dar nu se știa cu cât! !!
Ne-au liniștit doar niște oameni specializați, ca noi de disperare vroiam sa facem indiferent de consecințe.
PPopularea va avea loc CU SIGURANTA, dar la primul dezghet.totul este aranjat!

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

O sa pun poze și cu balta ca sa se vadă și Cum era gheata.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

iohann scrie:Nae, doar datorita faptului ca mă cunoștI, ar fi trebuit sa gândești de doua ori înainte!
Am stat trei zile departe de familii, încercând sa rezolvam problema.dacă era după noi, acum eram cu pestele în balta, dar nu se știa cu cât! !!
Ne-au liniștit doar niște oameni specializați, ca noi de disperare vroiam sa facem indiferent de consecințe.
PPopularea va avea loc CU SIGURANTA, dar la primul dezghet.totul este aranjat!
Iohann tata, nu te mai obosi sa-l bagi in seama pe Nae. E dus...rau de tot, pardon, se pricepe la toate. :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “HERMES - PERIS”