Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut
Copilul nimereste olita in centru, daca e educat, tu poti sa nimeresti pe subiect sau vrei sa mananci seminte in tribuna?popescu59 scrie:Ce gluma buna -balta inghetata tun .
Adica se pleaca sa se aduca pesti de 10.000-15000 de eu si nu se programeaza actiunea![]()
![]()
Adica se pleaca ca la piata , terminati cu glumele astea .Poate oamenii au plecat intr-o mini vacanta .
Pescuitul si incarcarea pestelui de la furnizori din tara si mai ales de afara este facut dupa un program , se face programare se vorbeste incontinu pina ajungi sa preiei marfa , nu pleci sa ei peste ca de la piata.
(in aproximativ 10 zile urmeaza o noua transa de populari astfel:
2 tone 6-8kg
4 tone 8-10kg
5 tone 10-25kg)
Daca nu este o gluma aceasta transa de populari ar costa undeva peste 50.000 eu.
In Hu pestele 5-8 kg undeva la 4-7 eu ,8-10 kg pe la 8-10 eu iar cel de 10-25 kg peste 15 ei kg.
Mi se pare o suma foarte mare de investit intr-o singura transa. Acum ramine sa asteptam sa vedem ce si cum.
Iar vorbeste, bah, gura aia fara tine? E irelevant ca tie ti se pare ca e o suma foarte mare. Ce tie ti se pare o suma foarte mare, altora nu li se pare. Ai inceput si aci ca atunci cand cu Varlaam-ul, cand o dadeai pe dupa cires, ca tu nu crezi, ca pestii aia prezentati sunt minciuni etc?Mi se pare o suma foarte mare de investit intr-o singura transa. Acum ramine sa asteptam sa vedem ce si cum.
gabi1 scrie:Si-a dat si nae cu parerea...
Iohann tata, nu te mai obosi sa-l bagi in seama pe Nae. E dus...rau de tot, pardon, se pricepe la toate.iohann scrie:Nae, doar datorita faptului ca mă cunoștI, ar fi trebuit sa gândești de doua ori înainte!
Am stat trei zile departe de familii, încercând sa rezolvam problema.dacă era după noi, acum eram cu pestele în balta, dar nu se știa cu cât! !!
Ne-au liniștit doar niște oameni specializați, ca noi de disperare vroiam sa facem indiferent de consecințe.
PPopularea va avea loc CU SIGURANTA, dar la primul dezghet.totul este aranjat!