Arta discutiilor

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: RASPUNSURI PENTRU POPESCU59

Mesaj de miyagi »

.....cand vine vorba de arta fotografica sunt depasit ...[quote]

Gata mah. Nu te mai las sa-mi faci poze 8)
Urban culture.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornel.s scrie:.....cand vine vorba de arta fotografica sunt depasit ...

Nu e cazul...oricat m-as stradui, nu pot sa fac din tine ceva de ARTA ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:
cornel.s scrie:.....cand vine vorba de arta fotografica sunt depasit ...

Nu e cazul...oricat m-as stradui, nu pot sa fac din tine ceva de ARTA ! :lol:
Nu credeam c-o intorci asa :). Bravo! Ai 1-0 ;)
Urban culture.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

DumiD scrie:Domnule Gor965, am vazut poze facute de dumneavoastra mult mai valoroase decat cea de mai sus, parerea mea subiectiva. Si pentru ca tot ce e legat de arta este subiectiv este un motiv suficient sa te caci in gustul omului cand vine vorba de arta. Indiferent de nivelul de educatie, cultura, religie sau situatie materiala. Sau in ciuda lor.....
Avem viziuni si-un mod de exprimare a simtului critic total diferit . Daca nu inteleg un lucru, eu il consider ori prea banal ori prea complex ... si-atunci prefer sa nu comentez !
Oarecum on-topic ... nu cred ca Nae a intentionat sa-i scoata ochii lui Razvan. Urmarind postarile lui insa, trag concluzia ca fuge de concursuri da' se mai opreste din cand in cand, ca poate-l prind din urma ! :D Chiar daca intr-un anumit topic huleste concursurile cu taxe mari si premii mari, denuntand aranjamente, hotii, etc, in alt topic cerea sfaturi si pareri tocmai de la acei pescari care merg la respectivele concursuri . Toata discutia e "pe langa, imprejur, si-n centrul" banilor ...cum e cu taxa, cum e cu premiile, cum se impart, cat pune X, cat face Y ...chestii, socoteli ! :D
George Iorga
Imagine

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

pai ce nu intelegi, e o poza cu o pista de biciclisti langa un canal, inconjurat de gazon, cel mai probabil in Olanda. aia cu "ce-a vrut autorul sa zica..." sunt tembelisme inventate de profesorii de romana care isi justificau leafa prin fel si fel de comentarii pe text unele mai penibile ca altele. autorul n-a vrut sa exprime nimic, a facut o basina de poza banala si cativa cretini si-au umflat muschii la o licitatie, incercand cel mai probabil sa impresioneze vre-o zdreanta din sala. daca s-au platit banii care zici pe acea poza suspectez cumparatorul a fi toba de cultura...gen gigi becali sau ioan niculaie

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

DumiD scrie:pai ce nu intelegi, e o poza cu o pista de biciclisti langa un canal, inconjurat de gazon, cel mai probabil in Olanda. aia cu "ce-a vrut autorul sa zica..." sunt tembelisme inventate de profesorii de romana care isi justificau leafa prin fel si fel de comentarii pe text unele mai penibile ca altele. autorul n-a vrut sa exprime nimic, a facut o basina de poza banala si cativa cretini si-au umflat muschii la o licitatie, incercand cel mai probabil sa impresioneze vre-o zdreanta din sala. daca s-au platit banii care zici pe acea poza suspectez cumparatorul a fi toba de cultura...gen gigi becali sau ioan niculaie
Ma lasi fara cuvinte...
Pana sa ajunga la vanzare intr-o licitatie, o poza de genul ala castiga cateva concursuri, unde cativa cunoscatori in domeniu judeca compozitia, modul de executare, subiectul, estetica,etc. Facand abstractie de cunoscatori, pe lumea asta sunt mai multi cei care vad in Monalisa o mica basinoasa expusa aiurea la Luvru, dar asta nu inseamna ca ceilalti care o considera doar o opera de arta sunt niste tembeli. Exemple de opere neintelese de majoritatea pot continua, dar dupa cum spuneam, sunt chestii de gust, rafinament, cunoastere, care uneori ne depasesc. Baga un cocalar intr-un muzeu...in orice muzeu, si-o sa vezi ca "viziunea" lui despre arta expusa se limiteaza la cat costa si ce face de banii aia !... ei au simtul practic mai dezvoltat ! :D
George Iorga
Imagine

kalux

Mesaj de kalux »

gor965 scrie:
DumiD scrie:Si ca sa-i raspund si iubitoului de arta Gor965, sa nu raman dator...datorita iubitorilor de arta ca dumneavoastra, domnule, aceasta pictura a ajuns printre cele mai scumpe tablouri din lume, undeva la 120miioane de euro........
Departe de a fi un iubitor (cunoscator) de arta, sesizez de cele mai multe ori lipsa de bun simt ori de bun gust in orice critica legata de orice de persoane ori de lucruri pe care, cunostintele noastre in domeniu, nu ne ajuta sa le intelegem. Noi romanii avem o vorba : ...nu te poti caca in gustul omului...dar din pacate dvs. aveti o placere deosebita sa o faceti !

p.s.
Mie nu-mi place tabloul ala...crezi ca asta-l va face mai putin valoros ?
Uite, eu sunt pasionat de fotografie, insa cand vine vorba de arta fotografica sunt depasit , motiv ptr. care nu inteleg inca de ce ar da cineva 3 mil. euro ptr. fotografia de mai jos ... dar crede-ma, nu mi-as permite sa spun ca e un kkt de poza...din bun simt ptr. autor si ptr. ca nu ma pot caca in gustul cumparatorului !

Imagine

Imagine
George ,incearca sa dovedesti contrariul,promoveaza talentul tau si nu in ultimul rand pasiunea ta.

PS. Dar fara o promovare ok,murim in umbra...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”