Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
E ceasul tau ?gabi1 scrie:Nae, daca-ti trece supararea poate facem un schimb, asa ca intre pretini.....am nevoie de arsenal.
In trecere George, la mine vin si pleaca, unele stau mai mult.. altele mai putin...te intereseaza piesa ??E ceasul tau ?
Nu mercigabi1 scrie:...te intereseaza piesa ??
Ce pret are piesa?gabi1 scrie:In trecere George, la mine vin si pleaca, unele stau mai mult.. altele mai putin...te intereseaza piesa ??E ceasul tau ?
Am mai multe ceasuri deosebite, de exceptie, nu aiureli.
gabi1 scrie:In trecere George, la mine vin si pleaca, unele stau mai mult.. altele mai putin...te intereseaza piesa ??E ceasul tau ?
Am mai multe ceasuri deosebite, de exceptie, nu aiureli.
Nu stiu cati pescari si-l pot permite sau nu,nu l-am postat sa "ma dau mare", a fost o reactie spontana a mea legata de comportamentul lui Nae care nu rateaza nici o situatie in care sa nu arate ca a castagat la 6/49, pariuri sportive, ca are 6 masini in batatura, rulota, laptop, ventilator, frigider, antena tv, incalzitor, His-uri, Bis-uri, de parca noi nu am mai vazut bani ci suntem niste coate goale. Degeaba i-am facut "propunerrea" cu schimbul, nu a inteles nimic,.. adica acel "rahat" de ceas face cat toate acaretele lui si ceva in plus (punct).gor965 scrie:Nu mercigabi1 scrie:...te intereseaza piesa ??... daca e original, nu sunt multi din Romania care si-l pot permite si ma miram sa-l poarte un pescar la mana !
Chiar te pricepi la ceasuri sau iti dai cu presupusul(?) vezi ca aici intri pe un teren alunecos....DumiD scrie:Hai ca m-ati spart cu ceasul ala, zici ca-i Poljot, mai bine scria pe el pateu filip, se potrivea mai bine la cum arata. Si ca veni vorba in topicul asta ca nu poti cumpara cu bani chiar orice..da, asa este, de exemplu bunul gust nu se poate cumpara. De-aia sunt unii pe strada cu izmenele in vine si cu catarama D&G la curea cat fosta centura a lu' Bute .... da' merg pe strada ca niste cocosi ca de, cine mai are toale CK sau DG.
Nu cred ca realizezi ca ai scris in prima parte a postarii, exact ce-ar scrie ala in izmene si cu centura D@G despre orice piesa de arta care nu sclipeste si nu canta manele ! Un ceas rar model anii 70 cum ai vrea sa arate ?...cu wi-fi si ecran LED ? Un ''pateu filip" de-asta merge fara oprire mai mult decat merge inima propietarului !DumiD scrie:Hai ca m-ati spart cu ceasul ala, zici ca-i Poljot, mai bine scria pe el pateu filip, se potrivea mai bine la cum arata. Si ca veni vorba in topicul asta ca nu poti cumpara cu bani chiar orice..da, asa este, de exemplu bunul gust nu se poate cumpara. De-aia sunt unii pe strada cu izmenele in vine si cu catarama D&G la curea cat fosta centura a lu' Bute .... da' merg pe strada ca niste cocosi ca de, cine mai are toale CK sau DG.