bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mircea62
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de mircea62 »

Oare cat o fi taxa??? E si C&R ??
Mircea B.

Sionut

Mesaj de Sionut »

Din partea lui Radu, iubitor de motociclete, trimis lui Jan, tot iubitor de motociclete:

Salut Jane,

Scuze că îţi trimit e-mail-ul ăsta chiar în luna ta de miere, dar trebuie să mă ajuţi cu un sfat, nu am pe altcineva cu cine să vorbesc.
Cred că mă înşeală nevasta. Semnele sunt cele clasice: iese seara târziu, când o întreb cu cine îmi răspunde "nişte colege de la lucru, nu le ştii", când m-am uitat odată pe mobilul ei ca să văd cât e ceasul a început să urle că de ce îi violez intimitatea, seara vine singură pe alee, dar aud de fiecare dată o maşină plecând de la colţ, e mult mai distantă etc.
Aşa că într-o seară am decis să o urmăresc când vine. Mi-am pus Suzuki-ul la colţul opus şi m-am pitit după el. M-am făcut mic-mic, să nu mă vadă în caz că venea cu cineva. Ei, şi cum stăteam eu acolo după motor am observat că îmi picură ulei de undeva. Ce crezi, pot rezolva singur problema sau trebe să mă duc la un service?
CS APS

adrian apetrea

Mesaj de adrian apetrea »

LIFE IS FISHING!
Imagine

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Meci România - Rusia. Câstiga România. Se primeste o telegrama de la rusi:

Ati câstigat! Stop.

Felicitari! Stop.

Petrol. Stop.

Gaze. Stop
C. S. PELICANUL

fortzu

Mesaj de fortzu »

Preselectie pt spectacol de circ.Vine unu si zice: eu am un numar senzational,ridic o mana si apare un crocodil mare,6 metri,de Nil,mai ridic odata mana si el casca gura,eu scot p..a si i-o pun intre falci si cand croco vrea sa inchida gura ii dau un pumn in cap si fuge crocodilul.
-Fantastic ..esti angajat.
Vine premiera,sala plina,apare omul,face un semn si apare crocodilul,mai face un semn croco deschide gura .Omu scoate scula si i-o pune in gura si cand croco vrea sa muste omul ii da un pumn in cap si croco fuge.
Sala e in delir.
-Multumesc,multumesc ...si acum daca vrea cineva din sala sa incerce il astept in arena
Se ridica o babuta si spune:- As incerca eu maica da sa dai incet ca am avut meningita :lol: :lol: :lol:

fortzu

Mesaj de fortzu »

Se duce unu la bordel.Acolo erau 2 usi.Pe una scria :pt cei cu p..a mica iar pe cealalta pt cei cu p..a mare.Omu se gandeste ...ba la aia cu p..a mare poate ma fac de ras,hai sa intru la aia cu p..a mica.Dupa ce intra da iar de doua usipe una scria 'cu bani putini' pe alta 'cu bani multi'.Omu zice 'mah e mai bine cu bani putini asa ca intru pe asta'
Dupa ce intra da iar de doua usi,pe una scria 'cu pretentii' pe cealalta 'fara pretentii'.Omu ce zice 'pai ce naiba vreau cu pretentii ' si intra pe usa.Si se trezeste afara iar in fata avea un afis mare pe care scria: CU P..A MICA,FARA BANI SI CU PRETENTII SA O F..I PE MATA

Sotul si sotia la divort.Judecatorul intreaba sotia; 'De ce vrei sa divortezi?'.Ea raspunde : 'pt ca nu ma mai fu.e'
Judecatorul catre el: 'de ce nu o mai fu.i?'. El incepe sa povesteasca:'Pai in primul an nevasta a vrut haina de blana,eu am mancat doar paine,iaurt,paine,iaurt si am strans bani si i-am luat haina.Urmatorul an a vrut masina smechera,eu...paine ,iaurt,paine ,iaurt si i-am luat masina.Urmatorul an a vrut vila,eu...paine,iaurt,paine iaurt si i-am luat vila.Judecatorul: Aha si nu mai poti sa fu.i?. Sotul:"Daca imi dati o farfurie de ciorba va pup pe toti din sala"

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

Bula dupe ce implini 18 ani se duce la tasu si ii spune:
-Tata dami si mie bani sa ma duc la femei!
Tasu:
- Bula iti ajunge p**a pana la popou?
Bula:
- Nu stiu tata stai sa vad.
Se duce bula la baie verifica. Nu ajunge si se intoarce la tasu.
- Tata nu imi ajunge
Tasu:
- Bula nu poti sa mergi la femei pana nu iti ajunge p**a la c*r
Mai trece un timp se duce bula verifica si mirare ii ajunge!
Bula:
- Tata imi ajunge pana la c*r
Tasu:
- Atunci Bula, ce iti mai trebuie femei?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atirna de gat o viata intreaga.

Casnicia este foarte asemanatoare cu mersul la restaurant in grup.
Comanzi ce vrei, pe urma vezi ce au luat altii si brusc nu iti mai place ce ai tu.

Secretul casniciei perfecte ramane un secret.

Cand un barbat iti fura sotia, cea mai nasoala revansa este sa il lasi sa o pastreze!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint,
fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.

- Cred ca prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:

- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e
intr-adevar mort.

Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei
impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:

- OK, si acum ce sa fac?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »