CE FERICITI SUNT UNII

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de andrei vladeanu »

pana in acest moment sunt exact 20 de echipe care au platit avansul.
ele isi doresc sa concureze pentru marele premiu de 10.000 e, captura de 5000, captura zilnica 200, etc.
si pentru cele 7 locuri gratuite la WCC 2012 (al 8-lea loc ii apartine lui tata nitu)
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie::D :D :D Tare poza !

A fost el pe banii nostrii la CM ? A fost.
Capul plecat sabia nu-l taie. Si intotdeauna un stapan bun are grija si de sluga lui, mai ales daca serveste ca lumea ! :D

PS Suma "deturnata" este intre 3 si 5000 de euro, mi-a soptit mie o pasarica din Italia..... Stai sa vezi ce tare baga in deconturi, ca este as la asa ceva... :oops: :oops: :oops:

Stii ce e misto Vladut ? Poate altii care au fost in Italia stiu mai multe ca mine , dar cind spui ca s-au tras 3 - 5 -7 -9 mii de euro dintr-un buget , trebuie vrei nu vrei sa ai un buget de referinta . Adica fie ai impresia sau crezi , poate sigur stii tu ! , cel care afirmi si dai confindential stirea pe "surse" , ce a fost - ce s-a cheltuit , ce a ramas si cum concluzionezi , prin diferenta , ce si-a tras Stanila ??? Adica scazi ce stii ca s-a cheltuit din ce suma ????
Din punctul meu de vedere mi se pare o afirmatie a ta hazardata , aberanta si calomniatoare ... Si asta nu pentru ca sunt mare prieten cu Stanila , ba dimpotriva .
Dar asta e realitatea . Te mai intreb odata - mai usor - si-a tras 3-5 mii de EUR din ce ????? Din bugetul echipei nationale ? Care buget ? S-a anuntat ceva si ai aflat numai tu ?

Plus timpenia asta numai a ta ca a fost la CM pe banii tai ... Pai Rosioru atitia ani pe banii cui a fost tata ? Nu e normal ca seful APCR ca organizator , sa faca deplasarea cu lotul ? Pai am intrebat eu vreodata , am fost la vreo 4-5 calificari , ce cauta Rosioru la CM pe banii mei ? Plus ca anul asta nu am vazut banii tai in CN !!!

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

acum e NAS!!! o sa raspunda dupa ciorba de potroace!!! :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Capul plecat sabia nu-l taie. Si intotdeauna un stapan bun are grija si de sluga lui, mai ales daca serveste ca lumea ! :D d

PS Suma "deturnata" este intre 3 si 5000 de euro, mi-a soptit mie o pasarica din Italia..... Stai sa vezi ce tare baga in deconturi, ca este as la asa ceva... :oops: :oops: :oops:
3-5000 euro... gainarie... cred ca nici tu nu te bagai la o asa afacere... si sa mai ai si deconturi de facut... hai sa nu fim copii... :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@val

Anul trecut APCR a castigat din taxe de participare si alte "sponsorizari" o suma de bani. Niste mii de euro. In sedinta s-a hotarat ca banii se vor imparti cluburilor care alcatuiesc Apcr, cate 700 euro/club.

Eu, ca club Apcr, nu am primit niciun ban, deoarece nu am participat la Cn (regula impusa), banii ramanand in bugetul asociatie. Alaturi de taxa de membru de 9 milioane, pe care am platit-o tot eu.

Asa ca, este normal sa cer sa mi se explice ce s-a intamplat cu banii, mai ales ca omul pus sa directioneze banii a fost multa vreme sub comanda mea si stiu exact ce ii poate pielea .... :mrgreen: :oops:

PS De ce nu s-a anuntat bugetul de deplasare inainte sa inceapa CN ? Ptr ca era unul daca se calificau "prieteni" si altul daca se calificau "dusmani" ? Este normal asa ceva ?
Este normal ca Apcr sa nu aiba cenzori cand este vorba de zeci de mii de euro ? :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vladut

ce spui tu este poate normal , poate anormal , depinde de voi din APCR . Nu ma amesteca pe mine acolo - pentru ca stii bine ca nu mai paticip la sedinte de vreo 1 ani si jumatate .
Ce nu imi place sa vad scris este afirmatia ta - "stiu de pe surse de la cineva din Italia - ca si-a tras Stanila , intre 3-5 mii de EUR" . Pe asta nu o cred si iti explic si de ce . Poate si-a tras , poate nu , dar cum se calculeaza , sau cum a calculat sursa asta a ta - diferenta asta ??? In concluzie , afirmatia este clar rautacioasa , pentru ca nu are suport real .
In plus uiti un lucru , linga delegatia noastra a fost dl. vicepresedinte Bentu ( a mers cu mine in masina dus - intors ) , care practic a asistat la toata deplasarea , a vazut platile care s-au facut , motorina , taxe de drum , unde ne-am cazat , ce mincam , ce beam ( si mai ales ce plateam din buzunar si ce era platit de buget - adica 1 bere mergea linga pitza pe nota de plata comuna dar a 2,3,4-a o plateai din buzunar , daca iti era asa sete ... ) , etc , etc - le-am facut impreuna ca o delegatie unita .
Mai mult , eu zic ca a vazut cumpatare si pretuire fata de banii lotului , nu s-au facut excese , ba dimpotriva .
Executia de buget tot acolo ajunge , la AGVPS si nu cred ca este cineva zdravan la minte sa scrie acolo niste cheltuieli care cu toti stim ca nu s-au facut ...si in principal dl. Bentu . Mai ales ca lucreaza si intr-un corp de control al unui minister si nu poate fi pacalit . Si mai fac o precizare - postarea asta este ceea ce se refera la Italia - CM !

Te felicit inca o data pentru postura de nas la nunta de aseara !

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vali Vesa scrie:

Capul plecat sabia nu-l taie. Si intotdeauna un stapan bun are grija si de sluga lui, mai ales daca serveste ca lumea ! :D d

3-5000 euro... gainarie... cred ca nici tu nu te bagai la o asa afacere... si sa mai ai si deconturi de facut... hai sa nu fim copii... :wink:
Ultima gainarie dovedita a fost cam de 2500 euro .Gainaria cu casa de pariuri a fost data uitarii cam repede.Din zece gainarii mici faci una mare.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Daca tot esti pe net - raspunde coerent si la intrebarea aia pusa de mine ...pe alt topic . Sunt doar curios ..

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: Asa ca, este normal sa cer sa mi se explice ce s-a intamplat cu banii, mai ales ca omul pus sa directioneze banii a fost multa vreme sub comanda mea si stiu exact ce ii poate pielea:
Pai cine l-a propus si sustinut? Nu tu? De ce l-ai propus daca stiai ce-i plate pielea?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: Asa ca, este normal sa cer sa mi se explice ce s-a intamplat cu banii, mai ales ca omul pus sa directioneze banii a fost multa vreme sub comanda mea si stiu exact ce ii poate pielea:
Pai cine l-a propus si sustinut? Nu tu? De ce l-ai propus daca stiai ce-i plate pielea?
retorica presupun? :lol:
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”