Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladut Mateianu scrie:![]()
![]()
Tare poza !
A fost el pe banii nostrii la CM ? A fost.
Capul plecat sabia nu-l taie. Si intotdeauna un stapan bun are grija si de sluga lui, mai ales daca serveste ca lumea !![]()
PS Suma "deturnata" este intre 3 si 5000 de euro, mi-a soptit mie o pasarica din Italia..... Stai sa vezi ce tare baga in deconturi, ca este as la asa ceva...![]()
![]()
3-5000 euro... gainarie... cred ca nici tu nu te bagai la o asa afacere... si sa mai ai si deconturi de facut... hai sa nu fim copii...Vladut Mateianu scrie:![]()
![]()
Tare poza !
Capul plecat sabia nu-l taie. Si intotdeauna un stapan bun are grija si de sluga lui, mai ales daca serveste ca lumea !d
PS Suma "deturnata" este intre 3 si 5000 de euro, mi-a soptit mie o pasarica din Italia..... Stai sa vezi ce tare baga in deconturi, ca este as la asa ceva...![]()
![]()
Ultima gainarie dovedita a fost cam de 2500 euro .Gainaria cu casa de pariuri a fost data uitarii cam repede.Din zece gainarii mici faci una mare.Vali Vesa scrie:3-5000 euro... gainarie... cred ca nici tu nu te bagai la o asa afacere... si sa mai ai si deconturi de facut... hai sa nu fim copii...Vladut Mateianu scrie:![]()
![]()
Tare poza !
Capul plecat sabia nu-l taie. Si intotdeauna un stapan bun are grija si de sluga lui, mai ales daca serveste ca lumea !d
![]()
Pai cine l-a propus si sustinut? Nu tu? De ce l-ai propus daca stiai ce-i plate pielea?Vladut Mateianu scrie: Asa ca, este normal sa cer sa mi se explice ce s-a intamplat cu banii, mai ales ca omul pus sa directioneze banii a fost multa vreme sub comanda mea si stiu exact ce ii poate pielea:
retorica presupun?Vali Vesa scrie:Pai cine l-a propus si sustinut? Nu tu? De ce l-ai propus daca stiai ce-i plate pielea?Vladut Mateianu scrie: Asa ca, este normal sa cer sa mi se explice ce s-a intamplat cu banii, mai ales ca omul pus sa directioneze banii a fost multa vreme sub comanda mea si stiu exact ce ii poate pielea: