Ce parere aveti de ultimele numere din PPT?
Mie mi se par mult mai slabe decat primele numere.
Cel mai interesant mi s-a parut primul numar, era plin de informatie, monturi, echipament, teste de fire (parca) etc..
Acum tot ce mai gasesc in revista e cum s-a pescuit exclusiv cu bile cpk si cu echipament cormoran si daiwa si s-a prins peste pe balti ca harsany, rainbow, siclau, etc..
Mi se pare ca nu mei este nimic educativ, tehnic, pt pescarii mai la inceput de drum. Totul s-a transformat in reclama 100%... pacat.. eu cred ca nu mai imi cumpar revista.
Ca sa nu mai zic de idiotenia cu marea promotie, daca cumperi ultimul numar primesti cadou o a doua revista... un numar mai vechi... pai daca eu am toate numerele mai vechi acasa ce sa fac cu o dublura?
osc1or scrie:Ce parere aveti de ultimele numere din PPT?
Mie mi se par mult mai slabe decat primele numere.
Cel mai interesant mi s-a parut primul numar, era plin de informatie, monturi, echipament, teste de fire (parca) etc..
Acum tot ce mai gasesc in revista e cum s-a pescuit exclusiv cu bile cpk si cu echipament cormoran si daiwa si s-a prins peste pe balti ca harsany, rainbow, siclau, etc..
Mi se pare ca nu mei este nimic educativ, tehnic, pt pescarii mai la inceput de drum. Totul s-a transformat in reclama 100%... pacat.. eu cred ca nu mai imi cumpar revista.
Ca sa nu mai zic de idiotenia cu marea promotie, daca cumperi ultimul numar primesti cadou o a doua revista... un numar mai vechi... pai daca eu am toate numerele mai vechi acasa ce sa fac cu o dublura?
Plus ca mi se pare o prostie sa iti dea un numar mai vechi bonus , la dracu , le am pe toate .
Foarte comerciala a devenit iar informatiile......
subiectele nu sunt rele.
trebuie doar text mai mult si poze mai putine sau mai mici, am ajuns sa citesc toata revista de 20 lei in 15 minute. daca vreau poze gasesc cateva mii pe internet.
men's health costa 10 lei si citesc la ea cateva ore bune
eu sunt interesat de articole mai tehnice, monturi clasice sau moderne, cand sa le folosesti, cu ce carlige, cu ce fire, teste pe echipament, recomandari echipament... in acest moment sunt numai povesti de pe marginea baltii cu 3 randuri de text de 20 de poze.
Articolul despre MCRA de exemplu mi s-a parut slab tare... mai bine se facea un articol despre o singura echipa pe 1-2-3 pagini in care sa se descrie abordarea lor.. in 3-4-5 numere 3-4-5 echipe... nu 5 echipe in 4 pagini cu cate 2 randuri scrise pt fiecare echipa.
De exemplu, articolele pt rapitori par mult mai tehnice. Se prezinta tot felul de naluci cu plusuri si minusuri..
si mai interesant mi se pare ca bonus o partida la pescuit pe balta x, sau un voucher de 5% pt produsele x in magazinele y... un pachet de carlige etc. nu neaparat daca cumperi o revista, ci poate 2-3 numere consecutiv, nu bonus o revista numar mai vechi... sau pur si simplu, fara bonus!