Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca scoti reclama din articole(e normal sa exite, fara ea n-ar mai aparea revista) ai tot ce vrei acolo.Si monturi si nade si abordari. Mie mi se pare cea mai.."tehnica" revista din cate au fost publicate-n Romania. Pozele fac toti banii poti sa vezi exact cum arata o montura.Nici la PeVeTeVe n-ai asa detalii ca-n revista.osc1or scrie:eu sunt interesat de articole mai tehnice, monturi clasice sau moderne, cand sa le folosesti, cu ce carlige, cu ce fire, teste pe echipament, recomandari echipament... in acest moment sunt numai povesti de pe marginea baltii cu 3 randuri de text de 20 de poze.
Nu pot sa zic ca vreau un reportaj cu o anume echipa, sincer ma asteptam ca in urmatoarele 2-3-4-5 numere sa fi existat cate un articol despre acest subiect cu cate o echipa.andrei vladeanu scrie:alege o echipa de la BEST5 cu care vrei sa facem un articol exact cum iti doresti si da ne punctele care te intereseaza.
Ar fi existat si varianta sa primiti un numar viitor dar momentan stocul este epuizat!!osc1or scrie: Ca sa nu mai zic de idiotenia cu marea promotie, daca cumperi ultimul numar primesti cadou o a doua revista... un numar mai vechi... pai daca eu am toate numerele mai vechi acasa ce sa fac cu o dublura?
Acelasi lucru il doresc si eu. Reportaje din delta, de pe Dunare, Olt (barajele sale) , etc. Stiluri de pescuit clasice, pe care le fac 99% dintre pescari ! Nu reportaje de pe balti prohibite datorita taxelor si conditiilor, nu numai texte despre boiliesuri (cu care pescuiesc 0,01 dintre pescarii de crap !!! ).... si, adresandu-se marii mase de pescari (si bine facuta cum este acum) posibil sa se vanda revista... (apropo, si la pret ar trebui umblat putin, nu este chiar ieftina ptr pescarul de rand...)Albert scrie: ..... da' era un nene care scria in SuperPescar cum nu a mai scris nimeni despre Delta..nu puteti sa-l "agatati" si pe el?In loc de dorada in Argentina prefer o povestioara despre Romania![]()
Ce lipseste din revista? Reportaje despre pescuitul crapului pe rauri. Dunare, Olt, Somes, Delta Dunarii.Din barca sau de pe mal.Cu monturi, abordari, nadiri, intamplari..chiar si (fara) capturi