Despre PPT

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Despre PPT

Mesaj de andrei vladeanu »

alege o echipa de la BEST5 cu care vrei sa facem un articol exact cum iti doresti si da ne punctele care te intereseaza.
The One Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

osc1or scrie:eu sunt interesat de articole mai tehnice, monturi clasice sau moderne, cand sa le folosesti, cu ce carlige, cu ce fire, teste pe echipament, recomandari echipament... in acest moment sunt numai povesti de pe marginea baltii cu 3 randuri de text de 20 de poze.
Daca scoti reclama din articole(e normal sa exite, fara ea n-ar mai aparea revista) ai tot ce vrei acolo.Si monturi si nade si abordari. Mie mi se pare cea mai.."tehnica" revista din cate au fost publicate-n Romania. Pozele fac toti banii poti sa vezi exact cum arata o montura.Nici la PeVeTeVe n-ai asa detalii ca-n revista.
Cat despre echipamente...si eu imi doresc sa vad recenzii facute pe bune da' nu cred ca e cazul. Daca importatoru' nu-si da interesul ca produsele lui sa apara in revista...aia e. Vedem Daiwa de la Arw in loc de Shimano, Nash, Solar sau ce mai viseaza fiecare dintre noi.
Ai dreptate cu Best5. Si cu orice concurs relatat asa in reviste.Eu as vrea sa vad ce echipament folosesc echipele: de la lansete, corturi, paturi, rodpoduri, fire pana la carlige.
Ce mi-as dori e sa se spuna cand se povestesc partidele de pescuit care e cantitatea de nada folosita.Nimeni nu spune cate bile da in garla pe nadire/zi/partida. :lol:
Imi plac si textele despre Delta ale lui Buliga da' era un nene care scria in SuperPescar cum nu a mai scris nimeni despre Delta..nu puteti sa-l "agatati" si pe el?In loc de dorada in Argentina prefer o povestioara despre Romania :lol:
Ce lipseste din revista? Reportaje despre pescuitul crapului pe rauri. Dunare, Olt, Somes, Delta Dunarii.Din barca sau de pe mal.Cu monturi, abordari, nadiri, intamplari..chiar si (fara) capturi :)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

andrei vladeanu scrie:alege o echipa de la BEST5 cu care vrei sa facem un articol exact cum iti doresti si da ne punctele care te intereseaza.
Nu pot sa zic ca vreau un reportaj cu o anume echipa, sincer ma asteptam ca in urmatoarele 2-3-4-5 numere sa fi existat cate un articol despre acest subiect cu cate o echipa.
Mi-ar placea sa stiu, exact cum spune si Albert mai sus, ce echipament au folosit concurentii, de la monturi la bagajerie.. (ma rog, elementele importante, nu de la ce firma au cumparat conurile de protective la nod) cum au abordat partida, de ce, cat au nadit, unde si cu ce, la ce intervale de timp au avut trasaturi, au schimbat pe parcurs strategia? sau nu? cu ce monturi au pescuit?
Critic echilibrat

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

osc1or scrie: Ca sa nu mai zic de idiotenia cu marea promotie, daca cumperi ultimul numar primesti cadou o a doua revista... un numar mai vechi... pai daca eu am toate numerele mai vechi acasa ce sa fac cu o dublura?
Ar fi existat si varianta sa primiti un numar viitor dar momentan stocul este epuizat!!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Ai glumat frumos!
Critic echilibrat

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Albert scrie: ..... da' era un nene care scria in SuperPescar cum nu a mai scris nimeni despre Delta..nu puteti sa-l "agatati" si pe el?In loc de dorada in Argentina prefer o povestioara despre Romania :lol:
Ce lipseste din revista? Reportaje despre pescuitul crapului pe rauri. Dunare, Olt, Somes, Delta Dunarii.Din barca sau de pe mal.Cu monturi, abordari, nadiri, intamplari..chiar si (fara) capturi :)
Acelasi lucru il doresc si eu. Reportaje din delta, de pe Dunare, Olt (barajele sale) , etc. Stiluri de pescuit clasice, pe care le fac 99% dintre pescari ! Nu reportaje de pe balti prohibite datorita taxelor si conditiilor, nu numai texte despre boiliesuri (cu care pescuiesc 0,01 dintre pescarii de crap !!! ).... si, adresandu-se marii mase de pescari (si bine facuta cum este acum) posibil sa se vanda revista... (apropo, si la pret ar trebui umblat putin, nu este chiar ieftina ptr pescarul de rand...)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Daca 0,01% din pescarii de crap din tarisoara asta pescuiesc la boilies, iar In Romania se vand vreo 50 de tone pe an, ma ia groaza sa fac un rationament matematic mai departe….

:D :D :D
The One Team

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

AV, o alta propunere pt un articol ar fi alegerea unui pescar de top care sa ne spuna cu ce echipament a pescuit in cariera, cu ce s-a upgradat si de ce... ce echipament a folosit in timp. S-a incercat ceva de genul in nr.1 dar s-a renuntat din pacate...
Tot in nr.1 a fost si articolul lui Coco Popescu, un super meserias in ale mulinetelor dupa parerea mea, care facea o comparatie tehnica intre 2 mulinete (bbrlc model nou vs bbrlc model vechi) cu plusuri si minusuri pe componente. Si acest gen de articol a disparut dupa nr. 2... si se pot compara mulinete, lansete, corturi, paturi, scaune, fire, carlige...
Critic echilibrat

andrei vladeanu
Veteran

s-a notat!
The One Team

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

ar fi interesant si un test al carligelor, pe tipuri. cum mai toata lumea pescuieste cu porumb flotant ar fi interesant de vazut din multitudinea de carlige care cum sta cel mai bine pe substrat etc..
stefan avram

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”