Despre PPT

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
MeluCatelu
Puncte: 0

Re: Despre PPT

Mesaj de MeluCatelu »

Vanzari poti avea chiar si la o revista nou insa trebuie sa ai ce sa oferi.
Si ma refer aici la calitatea articolelor din respectiva revista.
Ma uit la standul de presa de la parterul cladirii unde lucrez si imi dau usor seama cum a evoluat PPT-ul.
Daca la primele numere trebuia sa iti faci rezervare pt ca se cumparau de cum aparea,acum mai aduc numai cateva exemplare si le returneaza si pe acelea pt ca nu se vand.
Referitor la pret pot sa fac o paralela cu magazinele de pescuit care traiesc in mare parte din vanzarea de bombe,ancore si lansete pt japca.
Se adreseaza unei anumite categorii de clienti.
Ori cand esti un magazin cu preturi mari si pretentii trebuie sa oferi si ambianta si marfa si o experienta per total pe masura.
Ori haide sa fim seriosi,PPT-ul actual vine cu articole rasuflate,si alea de cateva randuri si multe pagini cu poze de toata jena..
Este decizia lor sa mearga pe drumul asta.
Ce urmeaza este usor de anticipat.
C.S. CARP ZONE

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

nit_matias scrie:
nutzu_z scrie:Cea mai mare problemă a revistelor este lipsa de colaboatori pe diferitele stiluri de pescuit. Astfel se încarcă volumul revistei cu multe poze pentru a se putea finaliza numărul în curs.

Sunt convins că revistele ar fi foarte fericite să găsească printre pescarii tehnici (atenție, nu neapărat campioni), doritori de a scrie diferite articole, bineînțeles bine încropite și însoțite de poze calitative. Problema mare apare la partea de fotografii deoarece nu oricine are veleități de fotograf iar echipamentul costă ceva bani. Eu am băgat numai in aparat și obiective vre-o 1500 de euroi, fără a calcula perifericele precum bliț-ul, trepiedul, powergrip, baterii de rezervă, etc etc. Ah, aparatul nu e vre-un ozn. Dacă mă orientam spre ceva profi mă lăsam de scris la revistă și făceam poze de album cu o săpunieră sau cu telefonul...
Total gresit, revistele nu au destui bani pentru a fi impartiale si pentru a-si permite sa nu faca reclama in articole. Daca s-ar cumpara undeva la 50000 de exemplare in loc de 7000, situatia ar sta cu totul altfel.
... ce spun eu si ce zici tu? Nu discutam despre reclame ci despre calitatea articolelor... :? :? :?
Sabau Nutzu

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

Plus ca eu nu am vazut o revista de mare tiraj occidentala care sa nu aiba reclame la greu. Si citesc Match Angler de vre-o 5 ani...
Sabau Nutzu

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Si capitolul stationar si capitolul crap sunt foarte slab abordate, cu povesti de adormit copii :).
De ce nu incercati sa faceti articole in genul celor de spinning? unde sunt prezentate naluci, voblere, etc etc..

Sa vedem si noi un tips and tricks in ale pescuitului, o reteta de nada, de bile, de mamaliga etc..
Critic echilibrat

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

Marea problema in aceasta era a tehnologiei este accesul foarte facil la informatie. Astfel, noi in Romania neavand producatori care sa prezinte in premiera produsele noi, preluam, testam si scriem despre produse care in prealabil au fost prezentate in tarile occidentale. Astfel este oarecum greu sa povestesti in premiera despre un produs despre care un user a citit probabil pe vre-un site strain. Eu scriu la stationar si incerc sa fac articolele cat mai tehnice dar imi este greu sa cred ca un pescar care activeaza in sfera competitionala nu are habar despre ceea ce scriu eu. Nu ma pricep la carpfishing decat teoretic dar presupun ca nu se poate face comparatie intre spinning si carpfishing. Modelele noi de naluci iasa pe banda rulanta, ai despre ce scrie. Nu la fel este si cu produsele de crap sau cel putin nu cred ca e atat de mare diversitatea. La spinning ai cel putin 5 specii pentru care se produc diferite scule. La crap ai doar cteno si crapul pentru care trebuie sa scrii si cred ca e mai dificil sa surprinzi pe cineva cu informatii noi. Cat despre retete hai sa fim seriosi. Cine crede in reteta minune se inseala amarnic. Daca ar fi una sau cateva care ar da rezultate nonstop nu ar mai fi pesti in apele patriei de ceva vreme. Reteta ideala e aia pe care o stabilesti in urma testarii intensive, special pe apa pe care pescuiesti si nici atunci nu garanteaza cineva ca va functiona de la o saptamana la alta. Exemplu concret este finala pe echipe la stationar de anul trecut de pe Doripesco unde in trei zile de pescuit echipa mea a schimbat strategia de nadire si de pescuit de trei ori, iesind campioni nationali.

PS- Uita-te in articolul meu din Aventuri la Pescuit de luna asta si spune-mi sincer daca ai adormit sau macar daca te-am surprins cu ceva. :D
Sabau Nutzu

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

osc1or scrie:Si capitolul stationar si capitolul crap sunt foarte slab abordate, cu povesti de adormit copii :).
De ce nu incercati sa faceti articole in genul celor de spinning? unde sunt prezentate naluci, voblere, etc etc..

Sa vedem si noi un tips and tricks in ale pescuitului, o reteta de nada, de bile, de mamaliga etc..
Lasand la o parte comparatia inutila intre cele doua stiluri de pescuit, crap-spinning, cu 1-2 pagini in urma Andrei a raspuns cu un articol foarte interesant. L-ai citit, ai inteles ceva din el?
Pescar de rând

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Citisem articolul de mai multa vreme. Este un articol foarte ok. Dar ce legatura are acel articol cu problemele ridicate de noi cu privire la revista PPT?

Tot ce apare mai nou la sectiunea crap in ppt sunt partide facute de diversi pescari care au pescuit numai cu bile cpk si cu lansete daiwa... eu cu asta raman dupa ce citesc toata sectiunea de crap in maxim 1 ora.
Platesc 20 de lei odata la 2 luni, pt 1 ora de citit cu informatie utila destul de mica.
Critic echilibrat

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

osc1or scrie:
Tot ce apare mai nou la sectiunea crap in ppt sunt partide facute de diversi pescari care au pescuit numai cu bile cpk si cu lansete daiwa...
-----------------
pai numai nada asta si sculele astea prind peste mare :lol:
:lol: :lol: :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

[quote="osc1or"]Citisem articolul de mai multa vreme. Este un articol foarte ok. Dar ce legatura are acel articol cu problemele ridicate de noi cu privire la revista PPT?

Tot ce apare mai nou la sectiunea crap in ppt sunt partide facute de diversi pescari care au pescuit numai cu bile cpk si cu lansete daiwa... eu cu asta raman dupa ce citesc toata sectiunea de crap in maxim 1 ora.
Platesc 20 de lei odata la 2 luni, pt 1 ora de citit cu informatie utila destul de mica.[/quote]

L-ai citit, dar nu l-ai inteles. Si totodata nu ai inteles cum functioneaza o revista.
Pescar de rând

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

petre iulian scrie: -----------------
pai numai nada asta si sculele astea prind peste mare :lol:
:lol: :lol: :lol:
Iulian, si mult :lol: :lol:
Pescar de rând

senzor planet