Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
... ce spun eu si ce zici tu? Nu discutam despre reclame ci despre calitatea articolelor...nit_matias scrie:Total gresit, revistele nu au destui bani pentru a fi impartiale si pentru a-si permite sa nu faca reclama in articole. Daca s-ar cumpara undeva la 50000 de exemplare in loc de 7000, situatia ar sta cu totul altfel.nutzu_z scrie:Cea mai mare problemă a revistelor este lipsa de colaboatori pe diferitele stiluri de pescuit. Astfel se încarcă volumul revistei cu multe poze pentru a se putea finaliza numărul în curs.
Sunt convins că revistele ar fi foarte fericite să găsească printre pescarii tehnici (atenție, nu neapărat campioni), doritori de a scrie diferite articole, bineînțeles bine încropite și însoțite de poze calitative. Problema mare apare la partea de fotografii deoarece nu oricine are veleități de fotograf iar echipamentul costă ceva bani. Eu am băgat numai in aparat și obiective vre-o 1500 de euroi, fără a calcula perifericele precum bliț-ul, trepiedul, powergrip, baterii de rezervă, etc etc. Ah, aparatul nu e vre-un ozn. Dacă mă orientam spre ceva profi mă lăsam de scris la revistă și făceam poze de album cu o săpunieră sau cu telefonul...
Lasand la o parte comparatia inutila intre cele doua stiluri de pescuit, crap-spinning, cu 1-2 pagini in urma Andrei a raspuns cu un articol foarte interesant. L-ai citit, ai inteles ceva din el?osc1or scrie:Si capitolul stationar si capitolul crap sunt foarte slab abordate, cu povesti de adormit copii.
De ce nu incercati sa faceti articole in genul celor de spinning? unde sunt prezentate naluci, voblere, etc etc..
Sa vedem si noi un tips and tricks in ale pescuitului, o reteta de nada, de bile, de mamaliga etc..
-----------------osc1or scrie:
Tot ce apare mai nou la sectiunea crap in ppt sunt partide facute de diversi pescari care au pescuit numai cu bile cpk si cu lansete daiwa...
Iulian, si multpetre iulian scrie: -----------------
pai numai nada asta si sculele astea prind peste mare![]()
![]()
![]()