Stiti vreun magazin care vinde online, in diferite culori si dimensiuni?
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Este o diferenta intre pescarii sportivi(nu federaliVladut Mateianu scrie:Fiecare isi alege revista care il reprezinta, nu putem sa condamnam pe nimeni. Doar ca eu consider ca sunt sub 1% care pescuiesc cu boiliesuri si elibereaza pestii..... restul sunt interesati de balti clasice, unde se poate pescui cu porumb si mamaliga si se poate lua pestele acasa.
Si nu sunt deloc de condamnat, cand este sa te apuci sa-ti cumperi boiliesuri te ia cu rau datorita pretului....asta in cazul in care nu le primesti moka...
Nu pescuieste nimeni de foame si nici sa se laude vecinilor sau colegilor de munca.Dan Serban scrie:Este o diferenta intre pescarii sportivi(nu federaliVladut Mateianu scrie:Fiecare isi alege revista care il reprezinta, nu putem sa condamnam pe nimeni. Doar ca eu consider ca sunt sub 1% care pescuiesc cu boiliesuri si elibereaza pestii..... restul sunt interesati de balti clasice, unde se poate pescui cu porumb si mamaliga si se poate lua pestele acasa.
Si nu sunt deloc de condamnat, cand este sa te apuci sa-ti cumperi boiliesuri te ia cu rau datorita pretului....asta in cazul in care nu le primesti moka...), mai precis cei care practica c&r si cei care pescuiesc de foame/sa se laude vecinilor-colegilor de la munca.
Avem pretentii sa avem balti amenajate si bogate din punct de vedere piscicol, dar noi ce oferim in schimb, in afara de taxa?
Aici ai intrat intr-o problema ce tine de conduita pescareasca...si nu neaprat de pretul boilies-ului.
Cei 99% despre care spui ca prefera mamaliga si porumbul s-ar muta oricand pe boilies daca ar avea garantia ca prind suta de kg si o iau si acasa.
Eu unul am cumparat de multe ori revista Pescar Modern din obisnuinta, dar nu am citit o pagina..uitandu-ma la articolul din delta cu nea Carol, ce sa invat? cum se leaga porumbul pe aţă? daca vreau povestiri de genul, pot apela cu incredere la tata, imi face o demonstratie pe caz concret. Acum ce facem, nu mai folosim firul de par ca e buna si aţa de pe papiota?Vladut Mateianu scrie:Probabil. Doar ca trebuie si bani de boiliesuri mai intai....![]()
Ca sa ai o revista competitiva trebuie sa adresezi clasei de pescari cea mai bine reprezentata, iar aceia nu sunt cei care merg la Rainbow si pescuiesc cu boiliesuri..... Revista Aventuri la pescuit a mers pe acelasi drum si s-a dus in cap !
Pescar Modern are peste 15 ani de cand este pe piata ...si rezista !
Pai ori pescuim de placere, ori de foame? Hotaraste-teosc1or scrie: Nu pescuieste nimeni de foame si nici sa se laude vecinilor sau colegilor de munca.
Sunt 3 categorii mari si late de pescari:
1. Cei care merg pe balta sa se relaxeze.
2. Cei care merg pe balta sa se relaxeze si sa si ia un peste sau doi acasa.
3. Cei care merg pe balta sa prinde si sa fure cat mai mult peste si sa il vanda in fata blocului cu 10 lei/kg.
Din pacate 99% dintre pescari intra in categoria a 3a. Norocul nostru e ca nu toti stiu sa prinda peste.
a te adresa unei clase bine reprezentata, din punct de vedere al unui canal media, nu inseamna a-i copia comportamentul si stilul dpdv al continutului editorial.Vladut Mateianu scrie: Ca sa ai o revista competitiva trebuie sa adresezi clasei de pescari cea mai bine reprezentata, iar aceia nu sunt cei care merg la Rainbow si pescuiesc cu boiliesuri.....