Despre PPT

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Despre PPT

Mesaj de Dan Serban »

Vladut Mateianu scrie:Faptul ca reti peste (in limita regulamentului) nu inseamna pescuit de foame ! Pestele este un aliment foarte sanatos si gustos, de ce sa-l arunci daca tot platesti ptr "placerea" ta ? De ce nu cumperi pui si carne de porc din piata ca apoi sa o arunci la gunoi pe motiv ca nu este etic sa mancam animale domestice ucise cu sange rece ? :roll:
Dar da bine de cativa ani sa postrezi pe forumuri sub semnul catchandrelease-ului, smecherie, ce sa mai discutam... :mrgreen:
N-ai inteles, in niciun caz n-am cazut in extrema cealalta cand deja o dam in ipocrizie si nu smecherie.
Tu ai inteles foarte bine ce am vrut sa spun..
Pescar de rând

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:Revista Aventuri la pescuit a mers pe acelasi drum si s-a dus in cap !
Ei da, fix d-aia s-a dus AvP-ul in cap. Si asa s-a dus ca aia care au facut-o duc acum doua reviste si niste site-uri care au audienta cat nu viseaza Tarus cu revista si emisiunea lui de cacao.
Vladut Mateianu scrie:Pescar Modern are peste 15 ani de cand este pe piata ...si rezista ! :wink:
La fel cum rezista si Dragonu' Rosu, de exemplu.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Albert scrie: La fel cum rezista si Dragonu' Rosu, de exemplu.
Nu rezista, face legea in comertul cu scule de pescuit din tara ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Vladut Mateianu scrie:
Albert scrie: La fel cum rezista si Dragonu' Rosu, de exemplu.
Nu rezista, face legea in comertul cu scule de pescuit din tara ! :wink:
Aici cam asa e, dar ce cumperi de acolo te tine 2 zile si dupa poti sa il arunci. Am cumparat destule din dragon si pot spune ca sunt produse ieftine si proaste, iar in unele cazuri (rare) poti sa iti iei ceva care sa fie cat de cat bun. Intr-adevar se merita pentru plumbi sa mergi acolo si pentru nimicuri gen stopere si alte tampenii. In rest nu prea ai ce sa iti iei. Mulinete varza, bête care se inmoaie dupa fiecare aruncare, fire care plesnesc dupa 2 iesiri, senzori care se strica la prima ploaie si multe altele. Dar romanul mai bine dat 10 ron pe un sensor decat sa dea 100 si sa il tina 10 ani.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Totusi in dragon gasesti si hakuyo si fl, firme de la care mai gasesti cat de cat cate ceva bun.
Eu mai nou imi iau aproape toate accesoriile pt monturi de la hakuyo si aici ma refer la varteje, agrafe rapide, conuri anti-tangle, clipsuri pt plumbi pierduti, stoppere, plumbi, momitoare, saculeti solubili... sunt la 1/3..1/2 din pretul de la alte firme chipurile mai consacrate...
Minciog am FL cu coada carbon dintr-o bucata 1,8m care e foarte bun, il am de 2 sezoane si l-am folosit intens (marea majoritate a prietenilor mei sunt baboieri super amatori care nici minciog nu au si il folosesc mereu pe al meu).
Tot prin dragon gasesti si firma Predator, unde se gasesc niste saculeti foarte buni si apreciati de multa lumea.
Marea firma SubDue se gasea in dragon la 8 lei rola de 300m. A luat cineva exclusivitate si acum se gaseste numai de la 20 lei in sus prin magazine si e acelasi fir...
Eu folosesc inaintas textile "Power Pro" de dragon :) 20 lei rola de 130m parca... imi fac treaba foarte bine cu el..

Intre tonele de articole de pescuit proaste si foarte proaste gasesti si lucruri bune in dragon, trebuie sa stii insa sa le cauti.
Critic echilibrat

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

osc1or scrie:Totusi in dragon gasesti si hakuyo si fl, firme de la care mai gasesti cat de cat cate ceva bun.
Eu mai nou imi iau aproape toate accesoriile pt monturi de la hakuyo si aici ma refer la varteje, agrafe rapide, conuri anti-tangle, clipsuri pt plumbi pierduti, stoppere, plumbi, momitoare, saculeti solubili... sunt la 1/3..1/2 din pretul de la alte firme chipurile mai consacrate...
Minciog am FL cu coada carbon dintr-o bucata 1,8m care e foarte bun, il am de 2 sezoane si l-am folosit intens (marea majoritate a prietenilor mei sunt baboieri super amatori care nici minciog nu au si il folosesc mereu pe al meu).
Tot prin dragon gasesti si firma Predator, unde se gasesc niste saculeti foarte buni si apreciati de multa lumea.
Marea firma SubDue se gasea in dragon la 8 lei rola de 300m. A luat cineva exclusivitate si acum se gaseste numai de la 20 lei in sus prin magazine si e acelasi fir...
Eu folosesc inaintas textile "Power Pro" de dragon :) 20 lei rola de 130m parca... imi fac treaba foarte bine cu el..

Intre tonele de articole de pescuit proaste si foarte proaste gasesti si lucruri bune in dragon, trebuie sa stii insa sa le cauti.
BRAVO BRAVO BRAVO Cat adevar in postarea TA exemplu sa iti iei un plic de stoppere este 2 lei la magazin, cu 16 lei din DRAGON iti iei 30 de plicuri aceeasi FIRMA
Vice Campion National 2014

clabuc

Mesaj de clabuc »

osc1or scrie:Totusi in dragon gasesti si hakuyo si fl, firme de la care mai gasesti cat de cat cate ceva bun.

Bravo si de la mine, in primul rand ptr ca te descurci sa gasesti aceeasi calitate la preturi bune, in al doilea ca impartasesti si in al 3 lea ca se mai da peste nas preturilor total exagerate gen korda, fox etc

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

clabuc scrie: Bravo si de la mine, in primul rand ptr ca te descurci sa gasesti aceeasi calitate la preturi bune, in al doilea ca impartasesti si in al 3 lea ca se mai da peste nas preturilor total exagerate gen korda, fox etc
Cred ca d-aia nu mai pot dormi noaptea cei de la Korda sau Fox ca in dragon se gasesc produse similare cu ale lor la preturi mult mai mici. Asta o numesti o forma de protest impotriva lor?

Sunt sute de pescari care pescuiesc linistiti cu produse Fl, Hakuyo, Predator si alte sute care pescuiesc la fel de linistiti cu produse Fox, Korda etc. Singura diferenta dintre ei este ca unii isi permit sa plateasca o suma de bani pentru produsele mai sus amintite, iar altii nu si au gasit alternative..dar de aici si pana la a da peste nas producatorilor sau celor care folosesc exclusiv produse Korda sau Fox, este o cale foarte lunga.
Nu vreau sa ma intelegi gresit, in trusa mea de pescuit am si eu destule accesorii din Dragon.
Pescar de rând

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

osc1or scrie:Intre tonele de articole de pescuit proaste si foarte proaste gasesti si lucruri bune in dragon, trebuie sa stii insa sa le cauti.
Ma bucur ca ai timp, nervi si finante sa scotocesti in tone de gioarse sa nimeresti ceva cat de cat ok :)
osc1or scrie:Eu folosesc inaintas textile "Power Pro" de dragon :) 20 lei rola de 130m parca...
Power puf, probabil. Atat timp cat iti faci treaba cu el e ok.Da' sa nu injuri cand firu' asta te lasa fix cand driluiesti captura vietii. Legile lui Murphy lucreaza pentru tine:)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Acel fir in cel mai rau caz sa imi strice inelele de pe lanseta, dar nu cred ca un peste il poate rupe..
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”