Figurant...

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

EUGEN DD
Mesaje: 8
Membru din: Joi Oct 25, 2007 0:31
Puncte: 0
Localitate: Augsburg-Germania
Contact:

Figurant...

Mesaj de EUGEN DD »

Sä traiti bine....bine-inteles daca te lasa altii !! Cu toate cä eu nu prea apar pe forum,aflu de la prieteni cä sint persoane care nu au loc de mine.Pentru cei ce nu mä cunosc sint Eugen de la firma Prologic,cum spun unii:piticu.Am si eu o intrebare pentru domnul VIDA IOAN (vizitatoru).De cint iti permiti tu sä mä faci,(citat)ALTÄ CARICATURÄ DE PESCAR ??? Ai pescuit cu mine si nu stiu?? Dupä cum am citit ce scrii tu pe forum,ai fi NUMARUL unu (mai mic nu merge sä scriu)IN ROMANIA si ceilalti sint Caricaturi.Si dacä tot ai gura asa de mare,eu pot sä-ti dovedesc cä tu esti o caricaturä de pescar,mare patron de firma lui peste präjit ce esti.O sä iti tapitez toatä firma ta cu poze,ca sä ai motiv sä plingi si sä te inchini in acelasi timp.Daca esti un pic ramas in urma cu cerebelul imi cer scuze,nu de alta dar nu este bine sa jignesti oamenii handicapati (si daca nu reusesti sa intelegi,m-ä refer la tine !!).Eu nu m-am certat cu nimeni si nu am de gind s-o fac nici in viitor.Respect-ul intre noi,pescarii de crap,trebuie sä existe si trebuie sä o spun cu regret cä tu nu o meriti,nici ca pescar nici ca om,cel putin din partea mea.O sä rog organizatorii forumului sä inchidä acest topic pentru cä nu am nevoie de räspunsurii de la VIZITATORU.Imi cer scuze de la toti pescarii adevarati de crap pentru stil-ul de cuvinte pe care le-am folosit dar nu m-am putut abtine.
Make your dream !!!

Avatar utilizator
Cristi Y
pescar de competitie
Mesaje: 2597
Membru din: Mar Ian 11, 2005 22:33

Mesaj de Cristi Y »

Eugene nu te enerva ca faci riduri (mai multe :lol: )...
peste patru saptamani in Ungaria la concursul de la Haromfa unde participam, l-am provocat pe Vida Ioan zis si Sacalu, care a zis ca se inscrie si el, la un LOTO intre mine si el pe 1000E

daca este barbat vine !! in primul rand pentru faptul ca este un concurs pentru barbati !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

EUGEN DD
Mesaje: 8
Membru din: Joi Oct 25, 2007 0:31
Puncte: 0
Localitate: Augsburg-Germania
Contact:

Mesaj de EUGEN DD »

Cristi,dacä ajunge pe la Haromfa,spunei sä intrebe pe "Palinca" care romän a fost acolo prima oarä acolo.Nu cä mä laud dar eu am fost primul.De la el am si luat un ciine (il chemä Mogli),pe care il are acum cumnata mea.Un om de milioane.Asta ca sä vadä "talentul opärit" cä sint inaintea lui cu un pas egal cu ce se laudä.Vorbeste de Casieni??Nici nu stie exact pe unde este.Eu am fost si cred cä am ajuns c-am pe la toate lacurile bune prin Europa.Ai dreptate,dar eu tot nu inteleg de ce vä certati voi,pe forum zile intregi cu asa oamenii care jigneste si se contrazice cu toate cä sint sigur cä numai gura e de EL. Dupä cum stiu la concursul de la Haromfa trebuie sä-ti faci boilisuri pe baltä singur.El nu are cum,cä nu stie sä facä.Cred cä se milogeste pe la Dorin sä-i facä.
P.S.-Cred cä in Aprilie-Mai,merg cu Robert in Italia la "Lac de Pusiano".
Make your dream !!!

Avatar utilizator
cornel rosioru
maestru emerit
Mesaje: 2211
Membru din: Lun Ian 10, 2005 13:51
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Mesaj de cornel rosioru »

Salut Eugene. Nu te mai necaji degeaba.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu »

Salut Eugen,

nu merita atentie acest shacal al apelor, am fost si noi avertizati de ce ii poate pielea..... Nu-l baga in seama, ca de aceea sufera cel mai mult .Ca are bani si tot nu are prietemi...

Numai bine si fir intins pe noile lacuri pe care le vei explora ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EUGEN DD
Mesaje: 8
Membru din: Joi Oct 25, 2007 0:31
Puncte: 0
Localitate: Augsburg-Germania
Contact:

Mesaj de EUGEN DD »

cornel rosioru scrie:Salut Eugene. Nu te mai necaji degeaba.
Bunä nea Cornele.Nu m-as supära dacä m-ar critica pe drept dar pinä a m-ä jigni este un drum ceva mai lung.S-au mäcar de ne-am cunoaste mai bine ca sä isi permitä sä vorbeascä asa.Respect si astept respect si de la altii.Oricum acum la inceput de sezon iti urez un an plin de succese in privinta....pescuitului.
Make your dream !!!

EUGEN DD
Mesaje: 8
Membru din: Joi Oct 25, 2007 0:31
Puncte: 0
Localitate: Augsburg-Germania
Contact:

Mesaj de EUGEN DD »

[quote="Vladut Mateianu"]Salut Eugen,

nu merita atentie acest shacal al apelor, am fost si noi avertizati de ce ii poate pielea..... Nu-l baga in seama, ca de aceea sufera cel mai mult .Ca are bani si tot nu are prietemi...
Numai bine si fir intins pe noile lacuri pe care le vei explora ! :wink:
[/quote


Salut Vlädut.Banii nu are nici o legäturä cu succesul si experienta pe care dupä cum stii o obtii numai dupä multi ani de pescuit si experimentat din greu pe tot felul de momelii.Eu am recunoscut cä nu sint omul potrivit pentru concursurii. Nu este stil-ul meu de pescuit dar particip citeodatä din pläcere.Asta nu inseamnä cä dacä nu am cistigat concursuri trebuie sä mä jigneascä un LÄCHITÄ.Si apropo de calificäri sau necalificäri: e bine cä se pun in discutie asemenea subiecte pentru cä pescarii trebuie sä fie lämuriti in anumite decizii ce se iau.Problema este cä de la A discuta pinä la A jignii este un drum lung(7 ani de.....).Iti doresc si tie...ce imi doresc mie:Un an bun.
PS. Te rog sä inchizi acest Topic.
Make your dream !!!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Eugen dd

Parca ai fost sunat de Sacalu si ti s-a explicat ca el nu are nimic cu tine si ca nu el a scris de tine, ci unu Piciul.(intreabati prietenul pe C Iacob)
Ti s-a mai si explicat ca ar fi frumos sa iti ceri scuze(aici pe forum),vad ca nu prea intelegi, nu te simti si jignesti pe cine nu trebuie!!!
Daca Sacalu arunca pe tine toate pozele lui cu crapi nu o sa te mai vezi,mai ales ca esti si mic!! :lol: :lol:
Aia ca se roaga de Dorinel sa ii faca bile a fost foarte tare !!!!tu chiar nu sti pe ce planeta traiesti!!jur.

Hai sa iti spun un caz real!
Dorinel al tau a scos niste vorbe despre Sacalu ca il invata pescuit si ca ii pescar mai bun ca el!Sti ce a facut Sacalu?
A auzit ca Dorinel a plecat la Livada la pescuit si sta 5 zile,Sacalu a fugit acasa s-a inpachetat repede si s-a dus dupa Dorinel al tau la Livada,s-a pus la 50 de mertii in dreapta lui Dorinel si i-a scos pescuitul din cap! :lol: :lol: :lol: Dorinel al tau s-a inpachetat dupa 2 zile si a fugit acasa de pe balta sa nu fie umilit mai tare.Dupa faza de la Livada nimeni din Arad nu a mai aflat cand si unde mergea Dorinel al tau la pescuit!oare ia fost frica?????
Inca un caz real!
Dorinel si Tomi au stat 3 saptamani pe lacul Ghioroc(este un lac cu foarte putin peste) la pescuit si au prins vreo 50 de kg de crap,Sacalu si Miky in 7 zile au prins 120 de kg de crap!La urmatoarea iesire al lui Sacalu pe Ghioroc, Tomi si-a pus tatal sa pescuiasca langa Sacalu o saptamana sa afle cum si cu ce prinde crapii,
Sacalu s-a dus in sat a cumparat 10 L de bere 2L de tuica si la tinut anesteziat o saptamana pe Tomi senior :lol: :lol: :lol:
Tu ce crezi aflat Dorin si Tomi cu ce prindea Sacalu crapii pe Ghioroc???? :lol: :lol: :lol:

Nu mai vorbi de altii daca nu ii cunosti si cereti scuze ca ai avut gura mare si ai jignit pe cine nu trebuia!!!!!(nu se vede ca stai in Germania).

Vladut Mateianu.

In Arad nu cred ca cunosti in afara de Dorinel pe nimeni.Daca el va avertizat ce ii poate pielea lui Sacalu e CLAR !!!!In toamna anului 2007 Dorinel a tot incercat sa intre in Team Sakal, A FOST REFUZAT!!!!! Acuma se linguseste pe la Oradea. Cred ca de ciuda il inbarliga peste tot pe Sacalu.
Ps
Sacalu numai in Bucuresti are mai multi prieteni decat iti inchipui!

Cristi Y

Vorbeai de palmares si de recomandari ca sa poti participa la Challenge Week !?
Tin sa te anunt ca Sacalu va fii prezent la Haromfa! :lol: :lol:
Ia verifica pe www.webpeca.hu si vezi ce scrie la echipa cu nr 24?parca scrie Sakal Team Arad?
Sacalu nu mai are nevoie de recomandari si de ce ai mai zis tu!! La sunat pe Palinko i-a spus ca vrea sa participe la concurs, dupa o saptamana a fost sunat de Palinko si invitat sa participe la Chaleenge Week :lol: :lol:

Vezi ca numele Cristi Mitrea nu apare pe lista cu cei care participa la Chaleenge Weak!!!!!!!
Cum vrei sa faci pariu cu Sacalu pe o 1000 de euro daca tu nu participi????????????? :idea: :idea: :idea:
Sper ca nu esti dat la o parte din SENZOR???
Sau vei fii doar runner la Senzor?
Ar trebui sa apari si tu pe lista celor care participa!!
Voi o sa fiti 3 echipe si normal ca o sa va ajutati unii pe altii,parca vad ca daca pica doua echipe de la Senzor una langa alta o echipa o sa pescuiasca cu carligele goale :twisted: :twisted: :twisted:
Pentru Sacalu nu e nici o problema si daca mergeti 10 echipe de la SENZOR
El e om de cuvant si va tine pariul asa cum a promis!!!!! :!: :!: :!:

abia astept sa vad ce se intampla la Haromfa!!!!! :wink:
vorba lui Sacalu! SA CASTIGE CEI MAI BUNI :wink:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Greseala! scuze

www.haromfa.webpeca.hu

florin-v
Mesaje: 89
Membru din: Mie Ian 17, 2007 15:49

Mesaj de florin-v »

:shock: :shock: :shock: :shock: Sa vezi ce o sa iasa aici !!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
" NU MARI, DA RARI "

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”