Cum vrei ma RSC sa combatem psd/dragnea ?
A trecut de mult vremea purtatului cu manusi.
Oricum.. tu tii cu ursul. Esti manjit.
psd a primit un vot ca sa faca ceea ce a promis nu sa dea legi care sa le permita sa jefuiasca legal.
Europa, America, practic intreaga lume acuza guvernul pentru rahatul imprastiat.
Am reusit sa-l dam jos pe ceausescu si nu reusim sa dam la o parte o mana de oameni care se cred deasupra legii ?
O dati in analize fiscale, chestii economice, ... Pe bune acum. Din pescari ati devenit experti financiari.
Cica "Prefer sa-ti dau un fragment dintr-un articol primit acum cateva luni pentru ca nu am timp - plec la pescuit

, la Obor
"Specialiştii în fiscalitate explică şi cum pot pleca banii făcuţi în România peste graniţe: cea mai folosită tactică e cea în care subsidiara din România cumpără, la suprapreţ, servicii sau produse de la firma-mamă din străinătate.
„Societatea din România primeşte facturi de achiziţii cu sume foarte mari, aproape chiar de preţul de revânzare, astfel încât pe teritoriul României fie se realizează o pierdere, fie un profit minuscul, nesemnificativ. Profiturile ajung în locurile de rezidenţă ale societăţilor mamă sau în aşa-zisele paradisuri fiscale,” . Esti cumva fost angajat ca "reporter" La otv? rtv cumva ? poate antena3 ? Articolul l-ai primit cu dedicatie?
Parerea mea e ca se cam pierde esentialul.
Uitati cati au murit acum 27 de ani tocmai ca eu, voi si restul romanilor sa avem dreptul sa ne exprimam liber.
Si daca ne doare ceva sa o spunem.