Liber la furat

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
eugen dragnea
pescar de competitie

Re: Liber la furat

Mesaj de eugen dragnea »

gor965 scrie: Asa zice orice om cu liceul facut, insa, puterea PSD-ului vine insa de la sat, acolo unde lumea nu prea s-a lipit de multi ani de scoala.
...........
Ca sa se aleaga praful de PSD in anii care urmeaza ar trebui sa se schimbe mentalitatea votantilor acestora...
.......
daca vin peste 3 ani cu o hotarare de a dubla salariul minim pe economie, crezi ca lumea o sa mai tina cont ca Liviu Dragnea trebuia sa faca puscarie ?!
Din punctul meu de vedere dreptul de vot ar trebui acordat doar daca ai BAC-ul luat...dar nu merge asa ca, deh, e limitarea drepturilor...discriminare...

Nu votantii PSD sunt problema,ei reprezinta 20% din totalul populatiei si sunt foarte loiali,le schimbi greu conceptia si pana la urma bravo lor ca nu sunt curve,oricum este bine sa existe un echilibru.Peste 4 ani prevad o prezenta la vot de peste 80%,se va vota de frica ultimilor 4 ani si atunci Pa Pa PSD.

Aveam de gand sa le maresc salariile angajatilor anul asta,dupa ce s-a marit salariul minim m-am razgandit,nu vor intelege niciodata ca la palticular dai din ce ai si o marire nejustificata nu este sustenabila...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de bogdan5 »

Din punctul meu de vedere dreptul de vot ar trebui acordat doar daca ai BAC-ul luat...
Sa ai tu cate 10 euro in cont cati idioti au BAC-ul luat.
Aveam de gand sa le maresc salariile angajatilor anul asta,dupa ce s-a marit salariul minim m-am razganditAveam de gand sa le maresc salariile angajatilor anul asta,dupa ce s-a marit salariul minim m-am razgandit
Vezi, aici te-ai stricat-”stapanul invata sluga hoata”. :)
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

tecsi78 scrie:
gor965 scrie: Deasemenea, este singurul partid care nu si-a schimbat numele, culorile etc., cum au facut de exemplu pdl->pnl, ascunzandu-se, deghizandu-se.
Tu ai trait in Romania in ultimii ani sau in Ungaria? Cronologic a fost asa : PCR-FSN-FDSR-PDSR-PSD cu cateva factiuni PD-PDL-PC-PUR si partial PNL,iar in toti anii dupa revolutie partidul vostru UDMR a vegheat,a girat si a contribuit la hotiile din Romania.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

bogdan5 scrie: Sa ai tu cate 10 euro in cont cati idioti au BAC-ul luat.

Vezi, aici te-ai stricat-”stapanul invata sluga hoata”. :)
Treaba cu bac-ul era strict pentru "damage control",iar legat de proverb,din punctul meu de vedere mai repede se interpreta ca neglijenta sefului in supravegherea angajatului duce la furt,daca un angajat este nemultumit demisioneaza,nu se apuca sa fure,deci e treaba si de mentalitate in nuantarea ta...

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

tecsi78 scrie:
Cu parere de rau dar este cel putin eronata o parte din afirmatia ta.

A fost pentru prima data in decembrie cand psd a castigat in Ardeal, pentru prima data cand a luat aproape 30% din votul studentilor si cred ca si votul urban. Toate acestea sunt semne clare ca lumea se desteapta si nu mai crede ce li se serveste de catre foarte multi interesati.

Deasemenea, este singurul partid care nu si-a schimbat numele, culorile etc., cum au facut de exemplu pdl->pnl, ascunzandu-se, deghizandu-se.

Sunt foarte multi iubitori de democratie aici, incapabili sa accepte rezultatul cel mai democratic, votul popular, cum se poate? O intrebare retorica, evident.
Băi băiatule, tu din ce film ai aterizat p-aici? Planeta maimuțelor? Citeste-ți istoria dacă ești prea mic și n-ai trăit-o! V-ați deșteptat atât de tare că ați uitat că PSD sunt la guvernare de la alegerile trecute. V-au băgat pe gât un guvern tehnocrat cu un an înainte de alegeri și de deștepți ce sunteți i-ați mai votat încă odată, că doar ei se luptau cu guvernul să vă fie bine :D

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

tecsi78 scrie: Cu parere de rau dar este cel putin eronata o parte din afirmatia ta.
A fost pentru prima data in decembrie cand psd a castigat in Ardeal, pentru prima data cand a luat aproape 30% din votul studentilor si cred ca si votul urban. Toate acestea sunt semne clare ca lumea se desteapta si nu mai crede ce li se serveste de catre foarte multi interesati.
...
In primul rand eu fac referire la marea masa de votanti care e loiala PSD inca de pe vreamea lui Iliescu. Pe astia nu-i mai intorci din drum decat daca le intri in curte si le iei tot...casa , masa, cal, caruta, porci, gaini ... cum au facut comunistii la colectivizare. In al doilea rand, rezultatele de la alegerile din decembrie nu demonstreaza deloc ca lumea s-a desteptat (dovada ce traim acum) ci demostreaza ca daca nu ai alternative la vot, pui stampila pe ce t-i se pare mai plin de speranta...sau ma rog, pe ala care te minte mai frumos! Alegerile de anul trecut au iesit din tipar si PSD a castigat in zone unde de obicei lua bataie la capul gol...si asta nu ca ar fi avut oamenii lor niste rezultate deosebite in slujba societatii ci doar ptr. ca nu au intampinat absolut nici o opozitie. Daca apareau candidati noi, curati, tineri, pusi pe facut treaba intelegeam votul ca un rezultat al alegerii destepte facute de aceeasi masa de votanti, insa din pacate nu, nu ne-am procopsit decat cu aceeasi politicieni hoti, penali, pusi pe capatuiala!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

eugen dragnea scrie: Tu ai trait in Romania in ultimii ani sau in Ungaria? Cronologic a fost asa : PCR-FSN-FDSR-PDSR-PSD cu cateva factiuni PD-PDL-PC-PUR si partial PNL,iar in toti anii dupa revolutie partidul vostru UDMR a vegheat,a girat si a contribuit la hotiile din Romania.
Eugene....la inceput a fost FSNul...si Fsnul era pretutindeni...ca si acum....A - ca unii au vrut ei sa fie presedinti si nenea Iliescu le-a dat voie...zicand...sa fie Pnl, sa fie Pd, etc - e alta poveste; tot corbi sunt. Nu este unul care sa nu fie murdar acolo, sau cel putin care sa aiba o murdarie pe el.
"X13"

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

,daca un angajat este nemultumit demisioneaza,
Nu aveau cum sa demisioneze, intrau sub incidenta decretului 153(bagabontaj)...6 luni ca maine trece. :wink: :)
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

DumiD scrie:
tecsi78 scrie:
Cu parere de rau dar este cel putin eronata o parte din afirmatia ta.

Deasemenea, este singurul partid care nu si-a schimbat numele, culorile etc., cum au facut de exemplu pdl->pnl, ascunzandu-se, deghizandu-se.

Sunt foarte multi iubitori de democratie aici, incapabili sa accepte rezultatul cel mai democratic, votul popular, cum se poate? O intrebare retorica, evident.
Băi băiatule, tu din ce film ai aterizat p-aici? Planeta maimuțelor? Citeste-ți istoria dacă ești prea mic și n-ai trăit-o! V-ați deșteptat atât de tare că ați uitat că PSD sunt la guvernare de la alegerile trecute. V-au băgat pe gât un guvern tehnocrat cu un an înainte de alegeri și de deștepți ce sunteți i-ați mai votat încă odată, că doar ei se luptau cu guvernul să vă fie bine :D

Astea cu "bai baiatule" sunt, cum sa-ti spun, cam "sarace" in esenta. :)

In al doilea rand, nu ma numar printre votantii psd, nici cei ai udmr (pentru multi din secuime, reprezinta sinonimul coruptiei si hotiei) in schimb, incerc sa ma numar printre cei care fac un pas inapoi, verifica informatiile vehiculate in media, se documenteaza din ambele parti, astfel incat sa pot judeca cat de cat corect.

Sunt profund de acord ca cei ce "savarsesc" trebuie pedepsiti, la fel de bine sunt impotriva faptului ca doar unii sunt pedepsiti; vezi dosarele lui Iohannis cu casele (o casa din 6 a fost retrocedata mostenitorilor de drept!!), mai vezi si plagiatul lui Kövesi care nu e la fel cu alte plagiate.

Cum facem, sa fie bine? Cu siguranta nu dusmanindu-ne.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

am citit pe aici și trebuie să recunosc că diversiunea funcționează. tot felul de chestii (multinaționale, salarii, naționalism, veșnicele găleți, retrocedări, plagiate, istoria partidelor, de fapt tot rahatul în care ne scăldăm și cu care se aruncă în stânga și în dreapta) care sunt pe lângă subiect.
De fapt cei din stradă vor abrogarea oug 13/2017 pentru art. care prevede plafonul de 200.000 lei până la care funcționarul public nu este pedepsit penal. nimeni nu spune ceva împotriva celorlalte 4 (patru) prevederi referitoare la favorizarea fătuitorului, neglijența în serviciu, conflictul de interese și șoferii băuți.
Titlul topicului este corect. Liber la furat, fiincă practic se legiferează pentru funcționarii publici un plafon pînă la care nu răspund penal. mai mult poți să faci 10, 20, ..., 100 de fapte sub 200.000 lei fiecare și nu răspunzi penal. Te pufnește râsul că hoțul care înșfacă o găină de 30 de lei din coteț riscă 3 ani de bulău, comparativ cu funcționarul public care are un plafon de fraudă pînă la 199.999 lei pentru fiecare faptă. Și ca să fie tot tacâmul complet, asta pentru cunoscători, s-a mai dat o ordonanțî de urgență 7 sau 9/2017 care are înserată o frază prin care o serie de art. din Legea finanțelor publice sunt suspendate până la 01.08.2018 cu privire la creditele de angajament (suma maximă a cheltuielilor din bugetul aprobat).
Pentru toți cei care s-au pronunțat împotriva celor din stradă am o întrebare: este corectă stabilirea unui plafon al prejudiciului pentru funcționarul public, comparativ cu hoț-infractor care nu are această calitate?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”