Liber la furat

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Liber la furat

Mesaj de bogdan5 »

Albert scrie: Acum ma duc la un "miting neautorizat". Poate in 3 zile reusim sa scapam de slugoii astia.
Sa nu ne spui ca tot sotia te-a imbarligat si pe tine ca leasin de ras. :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Dan Mitranescu scrie:
Iar esti nevorbit. :D
Am intrat nelogat și i-am citit din postări. Am decis să-l scot de pe lista de ignore chit că trebuie să suport iar meciurile Albert-Hakuyo și Albert-Mitrănescu :lol: . Spor la protest Albert, din păcate începând de azi nu mă mai pot alătura. Nu renunțați până nu-și rade Dragnea mustața! :lol:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

DumiD scrie:[..... Nu renunțați până nu-și rade Dragnea mustața! :lol:
Daca si-o rade, o va face doar ca sa-i semene lui Hitler ! :twisted:
Albert scrie:...Poate in 3 zile reusim sa scapam de slugoii astia.
Trebuie sa fie in strada mai multi oameni decat cei care le-au dat votul, altfel astia nu renunta ! Ptr. Bucuresti vorbim probabil de peste 500 de mii de votanti PSD+ALDE.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

iulixa

Mesaj de iulixa »

mazi scrie:
Pot sa iti raspund si eu...conduc o afacere privata. Prin intermediul contractelor cu aceste multinationale, dau de munca lunar la cateva sute de angajati
Sa inteleg ca firma dumitale ofera salarii de peste 2000 euro?[/quote]

Nu am spus asta...te rog sa citesti cu atentie...
Incercam sa evidentiez faptul ca aceste companii multinationale sunt printre putinele companii din Romania care declara salariile angajatilor exact asa cum sunt ele...si platesc impozitele aferente pentru salariile respective spre deosebire de o sumedie de companii romanesti care chiar daca poate platesc salarii de 2000 de euro/luna sau mai mult declara sume mai mici in contractele de munca, diferenta platind-o la negru angajatului.
Sper ca am fost mai clar in exprimare de data aceasta.[/quote]

Sincer, eu chiar speram sa fii tu exceptia aia de mare si cinstit patron roman, care sa ne dea lectii.
Dar n-ai facut decat o apologie desantata a multinationalelor, de care chiar nu aveau nevoie.
Au ele PR-ul lor... Asa cum au politici sofisticate ale preturilor de transfer, mascarea salariilor minime prin outsourcing-ul non core business-ului catre unii ca tine. Sa nu imi spui ca faci si leasing de personal, ca se lasa cu voma...

Gaboitza

Mesaj de Gaboitza »

Dosarul preturilor de transfer este analizat si aprobat de ANAF. Daca ei considera ca profitul care trebuie sa ramana in tara este de 4%, doar nu sunt prosti aia de la multinationale sa zica ca procentul este mult mai mare si ca nu este corect pentru Romania.
Prostia vine tot de la idiotii astia care ne conduc pentru ca nu au nicio treaba cu acest domeniu. Prin aceasta metoda, multinationalele transforma Romania intr-o vaca de muls. Taxele si impozitele platite in RO sunt fix pix, praful de pe toba. Cheagul pleaca unde trebuie si noi ne multumim cu salariul minim;)

iulixa

Mesaj de iulixa »

Gaboitza scrie:Dosarul preturilor de transfer este analizat si aprobat de ANAF. Daca ei considera ca profitul care trebuie sa ramana in tara este de 4%, doar nu sunt prosti aia de la multinationale sa zica ca procentul este mult mai mare si ca nu este corect pentru Romania.
Prostia vine tot de la idiotii astia care ne conduc pentru ca nu au nicio treaba cu acest domeniu. Prin aceasta metoda, multinationalele transforma Romania intr-o vaca de muls. Taxele si impozitele platite in RO sunt fix pix, praful de pe toba. Cheagul pleaca unde trebuie si noi ne multumim cu salariul minim;)
Dosarul ala e fix din pix... Ingineriile financiare din spatele dosarului sunt spectaculoase, iar cand nici alea nu rezolva, se asezoneaza frumos cu o consultanta externa... Dar, deh, investitorul roman e hot, prost si lacom, nu-i asa?

Gaboitza

Mesaj de Gaboitza »

Investitorul roman nu trebuie sa existe, e Directiva Europeana :)
Daca apare unul, a doua zi il cumpara cu totul.
Vaca trebuie sa aiba gura mica. Daca incepe sa faca galagie, e redusa la tacere imediat.
Romania trebuie sa fie tara de consum. O sa-i sustraga toate resursele si dupa aceea o sa o lase sa zaca intr-un sant.
Dragnea,Iohannis,Basescu etc, marionete penale care au rolul de a ne distrage atentie de la adevaratul jaf.
Jocurile sunt in alta parte.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

In primul rand constat ca este o dezbinare generala intre romani,vai de capul nostru daca toate astea s-ar fi intamplat acum cateva zeci de ani si acum ar trebui sa trecem Prutul...cu greu accept ideile lu' Vantu, dar asta este realitatea,omul are dreptate chiar daca este un hot ordinar,prost nu este!

Situatia Romaniei de azi se datoreaza numai si numai romanilor ignoranti care NU au mers la vot (validat sau nevalidat votul este singura posibilitate a romanului sa demonstreze ca exista),stiu,sunteti multi cei care NU ati votat ,dar trebuie sa va uitati in oglinda si sa recunoasteti ca ati fi ipocriti daca azi v-ati pronunta intr-o privinta sau alta daca nu v-ati exercitat dreptul de vot...presupun prin absurd ca toti cei care ati postat sau o sa o faceti v-ati facut timp sa puneti stampila,ca sa merite firul discutiei...

Un lucru este clar,oricum s-ar termina PSD-ul este un partid terminat,prin ce a facut si-a terminat energia politica,cel mult vor mai exista urmatorii 4 ani.

Treaba cu multinationalele de-si trimit banii la origini se rezolva simplu,daca incasezi 1 leu in romania trebuie sa platesti impozitul aferent ca orice alta firma (tva,profit,dividende) daca se vrea se face,problema este ca multinationala zice asa:stat roman,vrei sa-ti deschid o sucursala in Romania, sa-ti angajez 2000 de "sclavi" pe care sa-i platesc "pe bune" cu super salarii la 16 % impozit pe profit (oricum reprezinta mai putin de jumatate din cat ar plati in adevarata UE),atunci trebuie sa-mi faci lege de impozitate speciala,daca nu vrei,atunci plateste 2000 de somaje pe luna...

Si eu am cativa angajati carora le ofer o paine contra servicii,dar este absurd sa platesti statul aproape cu cat platesti angajatul...

Vad ca mai nou evaziunea este ridicata la rang de virtute,pusca mea,marea majoritate a magazinelor cu articole de pescuit nu elibereaza bon,mai mult,daca ceri bon se uita urat la tine,dar daca vine la mine sa-i ofer servicii,acelasi evazionist bate cu pumnul in casa de marcat sa-i dau factura.Daca nu intra garda in Dragon si acum se teleporta 90% din marfa direct din China fara sa mai treaca prin Vama Port Constanta.

Vad ca acuzam bancile ca au nenorocit cu dobanda (ca afacere legala!) parlitii care vroiau "aifoane", si casele de pariuri ca escrocheaza asistatii social care pariaza pensia bunicii pe o cursa de caini ce se desfasoara in cealalta emisfera.

Vad ca am ajuns sa comparam economia Chinei cu a noastra,sa facem paritatea dolarului de parca 1 kg de cartofi in Covasna ar avea aceeasi valoare ca la Shenyang...ce faci cu dolarii intr-o tara in care esti doar un utilaj biologic care fie are o perioada X de amortizare,fie are o durata Y de exploatare.Chinezii au cerut mancare de la noi fara ai interesa daca modul de obtinere este "safe" pentru ca ei au interes sa sature gurile deschise,nu sa creasca longevitatea populatiei,dar totul la pret bun,doar ca noi avem un cost ridicat de productie ca doar avem standard european (+\-)

La cat de inraita este haita PSD-ista nu vad o finalitate fara varsare de sange...stau,ma gandesc si nu gasesc o alta varianta...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

eugen dragnea scrie: Vad ca mai nou evaziunea este ridicata la rang de virtute,pusca mea,marea majoritate a magazinelor cu articole de pescuit nu elibereaza bon,mai mult,daca ceri bon se uita urat la tine,dar daca vine la mine sa-i ofer servicii,acelasi evazionist bate cu pumnul in casa de marcat sa-i dau factura.Daca nu intra garda in Dragon si acum se teleporta 90% din marfa direct din China fara sa mai treaca prin Vama Port Constanta.
Nu este virtute. Este fix ca f..utul. Nu poti sa te lauzi cu el, dar nici fara nu se poate trai. :)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

eugen dragnea scrie: Treaba cu multinationalele de-si trimit banii la origini se rezolva simplu,daca incasezi 1 leu in romania trebuie sa platesti impozitul aferent ca orice alta firma (tva,profit,dividende) daca se vrea se face .
Iese cineva pentru asta in strada ? Isi pune cineva problema asta ?
Vezi asta la "Romania te iubesc", cand toate televiziunile profita de asta ?
Din intamplare , in legea asta nou se pare ca vor sa creasca ipozitul pe dividende de la 5% la 16%. Adica sa dea putin in multinationale. ( suficient cat sa se recupereze tot ce au furat marionetele astea de la putere, "cat fura toate magazinele de pescuit cu casa de marcat" si cat nu fura celelalte usi de biserica din firmele autohtone... :wink: ).

Pe roman il roade numai sa intre zdrentele alea la puscarie. Ca vin intotdeauna altele la fel, nu au invatat in 25 de ani.
Mai nene, sa ii bage la puscarie pe toti , dar sa acorde atentie si lucrurilor care conteaza.
Pai sa-i f.tem pe aia care se opun sa creasca impozitul catre multinationale, catre chinezi si catre toti care scot bani din tara fara sa plateasca impozite. Facem o petitie in acest sens ? :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”