Sa nu ne spui ca tot sotia te-a imbarligat si pe tine ca leasin de ras.Albert scrie: Acum ma duc la un "miting neautorizat". Poate in 3 zile reusim sa scapam de slugoii astia.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Sa nu ne spui ca tot sotia te-a imbarligat si pe tine ca leasin de ras.Albert scrie: Acum ma duc la un "miting neautorizat". Poate in 3 zile reusim sa scapam de slugoii astia.
Am intrat nelogat și i-am citit din postări. Am decis să-l scot de pe lista de ignore chit că trebuie să suport iar meciurile Albert-Hakuyo și Albert-MitrănescuDan Mitranescu scrie:
Iar esti nevorbit.
Daca si-o rade, o va face doar ca sa-i semene lui Hitler !DumiD scrie:[..... Nu renunțați până nu-și rade Dragnea mustața!
Trebuie sa fie in strada mai multi oameni decat cei care le-au dat votul, altfel astia nu renunta ! Ptr. Bucuresti vorbim probabil de peste 500 de mii de votanti PSD+ALDE.Albert scrie:...Poate in 3 zile reusim sa scapam de slugoii astia.
Sa inteleg ca firma dumitale ofera salarii de peste 2000 euro?[/quote]mazi scrie:
Pot sa iti raspund si eu...conduc o afacere privata. Prin intermediul contractelor cu aceste multinationale, dau de munca lunar la cateva sute de angajati
Dosarul ala e fix din pix... Ingineriile financiare din spatele dosarului sunt spectaculoase, iar cand nici alea nu rezolva, se asezoneaza frumos cu o consultanta externa... Dar, deh, investitorul roman e hot, prost si lacom, nu-i asa?Gaboitza scrie:Dosarul preturilor de transfer este analizat si aprobat de ANAF. Daca ei considera ca profitul care trebuie sa ramana in tara este de 4%, doar nu sunt prosti aia de la multinationale sa zica ca procentul este mult mai mare si ca nu este corect pentru Romania.
Prostia vine tot de la idiotii astia care ne conduc pentru ca nu au nicio treaba cu acest domeniu. Prin aceasta metoda, multinationalele transforma Romania intr-o vaca de muls. Taxele si impozitele platite in RO sunt fix pix, praful de pe toba. Cheagul pleaca unde trebuie si noi ne multumim cu salariul minim;)
Nu este virtute. Este fix ca f..utul. Nu poti sa te lauzi cu el, dar nici fara nu se poate trai.eugen dragnea scrie: Vad ca mai nou evaziunea este ridicata la rang de virtute,pusca mea,marea majoritate a magazinelor cu articole de pescuit nu elibereaza bon,mai mult,daca ceri bon se uita urat la tine,dar daca vine la mine sa-i ofer servicii,acelasi evazionist bate cu pumnul in casa de marcat sa-i dau factura.Daca nu intra garda in Dragon si acum se teleporta 90% din marfa direct din China fara sa mai treaca prin Vama Port Constanta.
Iese cineva pentru asta in strada ? Isi pune cineva problema asta ?eugen dragnea scrie: Treaba cu multinationalele de-si trimit banii la origini se rezolva simplu,daca incasezi 1 leu in romania trebuie sa platesti impozitul aferent ca orice alta firma (tva,profit,dividende) daca se vrea se face .