65000 de caini comunitari..nu e cam mult?si se mai si inmultesc...!!!au fost 3 cazuri grave pana acum...cate mai trebuiesc sa fie pana nu ne va cuprinde frica sa mai iesim din casa?
previziunile Mondiale,pt Romanica....pentru next 15 years,sunt sumbre rau de tot...ne ducem rau la vale...si mai sus pusii ...plang,cauta vinovati....
In loc sa se intre in forta si sa se scape o data de chinurile astea...nu ne era de ajuns FOAMEA...acum ne mai mananca si cainii!!!
Pe surse sigure:
In Tg-Jiu, acum 3-4 ani, un copil de bulibasha a ramas fara o gamba, muscat fiind de un maidanez.
Ce a facut tiganul? Oferea cash, 5 lei/pe cap de jivina adusa la poarta.
Ii trimitea la Sf. Petru, ii urca in dube si ii ingropa in padure.
In cateva saptamani, aproape s-a curatat orasul, iar tiganul s-a ales cu cateva plangeri penale de la babe sclerozate.
Woatever, ala barbat cu sange in k0aie!
Sa fim seriosi.. cel putin in bucuresti ideea sa se stranga cainii, si sa se dea posibilitatea unei adoptii este o utopie. Nu ai unde sa strangi 60 000 de caini. Eutanasierea este singura solutie, iar pentru cei nu sunt de acord cu asta pentru ca "sunt suflete" am o singura intrebare.
Sa fie eutanasiat un caine, sau sa fie mutilata mama, sora, copilul, sotia individului?
Adoptia e ok atata timp cat cei ce adopta stau la casa si au curte .
Am fost la un moment dat la cineva care avea pe scara cam 10 caini adoptati la diverse apartamente .
Cand incepea unu sa latre, ceilalti ii raspundeau sau dracu stie ce si era pe scara o harmalaie de ti se facea frica .
L-am intrebat daca asa e mereu si a zis ca da e regula sa aiba astfel de concerte , asa ca mai bine injectia
Tot aud pe aici despre câini ca ar fianimale domestice. Există în SUA unul dintre cei mai mari dresori şi psihologi canini din lume : CESAR MILAN. El a spus despre câini ca sunt la origine animale sălbatice, într-o oarecare masura domesticite, dar cu instinctul de animal sălbatic nealterat. Acest instinct se poate declanşa oricând, la orice ora, depinde foarte mult de anumiţi factori externi. La noi, se pare ca aceşti câini s-au salbaticit şi la fel cum se procedează cu lupii, urşii, sacalii..... care audepasit un număr peste care siguranţă oamenilor este pusă în pericol, aşa trebuie sa se întâmple şi cu câinii. Am auzit aseară la TV despre o rasă decaini care era cea mai ataşată de om acum câteva generaţii. A scăpat insalbaticie şi dupa 2 generaţii a devenit cea maiagreiva rasă . Imi pare rau ca nu am reţinut numele rasei. Aşa ca timpde 23 de ani am făcut cum au vrut ONG-urile şi toate babele senile cu probleme în dragoste în tinereţea lor. Toate aceste măsuri au dat greş pe rand a mai rămas una de încercat sa dispară câinii de pe străzi. Cum?Prin orice mmetodă oricât de dureroasă ar fi ea. Vreau sa-mi cresc fetiţă în linişte şi nu sa kies cu ea în parculet sicuhata dupa mine. Nuvreau ca fetiţă mea sa respire toate fecalele acestor câini. Daca facem un calcul simplu, la 40000 de câini x 100 gr defecale pe zicare se transformă în prafvedem ca bucureştenii respra cate4 tone de rahat pe zi. Aşa ca din astfel de motive mă voi duce şi eu la ROMANA diseara la 7 la miting. Scuze eventualele greşeli, am scris de pe tel.
e timpul sa facem noi ceva!!!sa nu mai lasam liderii sa decida!!!
unraspuns,"in masa"a poporului,nu mai poate fii ignorat!!
ne-au ajuns atatea bataii de joc si conferinte de presa facute degeaba!!
lulupescar scrie:au fost 3 cazuri grave pana acum...!
..mediatizate.Cazuri grave au fost si vor mai fi muuult mai multe da' nu stiu decat cei implicati.Si asta in toata tara, nu doar in Bucuresti. Povesti cu maidanezi am si eu catvea da' nu asta-i important acum.Important e sa se ajunga la un consens si sa apara o lege care sa fie aplicata si respectata. Cu tot tambalaul asta mediatic n-ar trebui sa fie asa greu da' nah...majoritatea protesteaza pentru Rosia Montana(o chestie ipotetica) iar pentru apararea vietii nimeni nimic(o chestie palpabila, de zi cu zi).
asa cum se intampla dupa fiecare eveniment de amploare in Romania urmeaza o mica tevatura cu destituiri , amenzi , mitinguri si hotarari capitale , nenorocirea este ca minunea nu tine decat 3 zile dupa care se desumfla , facem un pariu ca la anul pe vremea asta lucrurile vor fi tot asa ?
pentru ca este suficient ca trei babe nebune si cateva sifilitice sa faca un pic de vocalize ca sa dezamorseze orice initiativa din partea autoritatilor , sau hoasca aia de BB sa trimita niste scrisori catre presedinte !!!!!!
singura , dar absolut unica solutie este prinderea si eutanasierea maidanezilor
Sunt de acord cu modul de actiune american !!!Stransi toti maidanezii,asteptat 7 zile pentru a fi adoptati(cipati+carnet de sanatate) iar daca nu ...........eutanasiati fara discutii!
Din pacate acest episod face parte din "manipularea zilnica" efectuata de "autoritati"!Pe baza unui eveniment extrem de tragic,"politicienii&comp" ne distrag atentia de la problemele grave de interes national - CFR,Rosia Montana,gaze de sist si alte "furaciuni"!!!