Maidanezii din Bucuresti - C&R sau eutanasiati?

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Maidanezii din Bucuresti - C&R sau eutanasiati?

Mesaj de freespirit »

eugen dragnea scrie:In urma cu 2 ani,in iarna, mama a fost implicata intr-un episod identic: in timp ce se plimba in parcul din fata Academiei de Politie din Baneasa cu fetita de care avea grija, o haita de 10-15 caini a atacat direct copilul.Haita era organizata ierarhic fiind condusa de un mascul alfa cu trasaturi de ciobanesc german.Chiar daca mama facea eforturi sa intimideze animalele,acestea incercau in continuare sa atace.In disperare de cauza mama s-a trantit la pamant protejand copilul,norocul a fost ca a trecut un barbat pe strada si a intervenit.Datorita hainelor de iarna muscaturile provocate nu au fost adanci fiind necesare doar cateva copci si vaccinarile antirabice.In urma incidentului s-au facut reclamatii la politie si interventii la primarie (bunicul fetitei fiind membru important din PNL)...am trecut acum cateva luni prin zona si am vazut haita descrisa de maica-mea condusa tot de corcitura de ciobanesc german impreuna cu un batran fara adapost...deci autoritatile nu au facut absolut nimic in aceasta privinta...asadar trageti voi concluzia: cine trebuie eutanasiat prima oara ?!?

Din punctul meu de vedere pentru incidentul recent petrecut vinovati sunt:

1- Bunica pentru ca nu l-a supravegheat,nu poti lasa un copil de 4 ani sa se indeparteze de tine atat cat sa nu poti interveni in caz de pericol...sunt sigur ca tragedia s-a petrecut in timp ce ea povestea cine stie ce telenovela sau barfea vreo vecina de bloc. :oops:

2-Nenorocitul de primar al sectorului alaturi de gasca lui de mafioti care si-au infipt radacinile in resursele primariei de sector de ceva timp fara sa faca nimic pentru a minimiza fenomenul cainilor comunitari.

3-Oprescu si consiliul general al capitalei (alt clan de "mafioti alesi") care sunt la conducere de cativa ani si au tolerat/incurajat circuitul banilor de sterilizare si custodie al cainilor.

4-Clasa politica infecta in frunte cu Basescu,PDL si USL care au adus Romania in situatia mizera in care se afla.

5-Cetateanul indiferent care nu ia atitudine si nu se solidarizeaza cu diverse manifestati de protest pe premiza:lasa bah ca se vede bine si din fata TV-ului

6-Poporul roman care in 23 de ani nu a reusit sa-si puna la conducere oameni capabili,ba din contra a crescut un tineret de politicieni ce calca pe cadavre pentru a se afirma fiind dispusi sa faca orice pentru a ajunge acolo sus unde sta atarnat "ciolanul".

Romanul trebuie sa invete sa-si ceara drepturile in strada,iar daca acestea nu i se ofera trebuie sa ia de guler clasa politica si sa tranteasca cu ea de asfalt pana cand vor intelege ca sunt acolo sa ne reprezinte pe noi si nu propriile interese...
Ai uitat si de romanii care lasa puii de caine la marginea oraselor sau pe camp, romanii care iau un caine sau pisica si dupa scurt timo se satura de ei si ii arunca in strada!
P.S. Era bine daca sareau in sus la fel de multi si dupa referendum-ul trecut, dar nici maca nu s-a deschis un topic pe tema respectiva, si eu fac parte din aceeasi multime si-mi recunosc culpa!
P.P.S. Sa vedem dupa eutanasiere daca ii inmulteste Cel de Sus pe strazi, nu "cre(s)tinii" care ii arunca pe strada, cu care ar trebui inceputa eutanasierea, si multe alte categorii! Daca s-ar planifica si stabili eutanasierea, as fi de acord cu ea la pachet, sa intre toti care au nevoie de acest "tratament"! Si cea mai larga categorie, a inertilor, care dorm in continuare, fiind principalii vinovati pentru tot ce se intampla!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”