Maidanezii din Bucuresti - C&R sau eutanasiati?

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mircione
Puncte: 0

Re: Maidanezii din Bucuresti - C&R sau eutanasiati?

Mesaj de mircione »

~EUTANASIERE~ cu toate ca cei care strica tot oamenii sunt....!

Cosmin Ionescu

Mesaj de Cosmin Ionescu »

Ar trebui sa o bage intr-o cusca cu cativa maidanezi enervati, printre care si cel vinovat de moartea copilului, pe cea care a luat cainele, in numele ONG-ului Caleidoscop ( care nu este de gasit)si l-a eliberat pe strada. Sa vada si sa simta si ea ce inseamna spaima si durerea. Ca adult cred ca se simte mai altfel dar la sufletelul ala mic a fost mult mai amplificat. Mai si spune ca are constiinta curata. Halal oameni!
Se pare ca fratiorul lui, cel de 6 ani, are nevoie de consiliere psihologica. Repeta obsesiv :" Nu sunt de vina eu"!
Nume utilizator schimbat din ICSXX

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Si eu sunt pentru eutanasierea cainilor comunitari, cu toate ca imi plac animalele si detin caini. Daca tot sunt asa multi iubitori de caini, sa-i ia frate acasa si sa-i creasca! Ma uit la mine pe strada, sunt cativa caini comunitari si sunt asa zisi iubitori de caini, care le arunca "boiliesuri" canine si le pun apa in bidoane de 5L taiate. Dar acasa nu iar lua!

Imi pare rau pentru familia micutului, o fiinta mult mai importanta decat un caine!

P.S Oamenii fotbalului din RO, mai exact Mircica Sandu, a ajutat familia copilului cu bilete la meciul cu ungurii. Nu-i asa ca "merita" respect? Cateva sute de euro, nu puteau sa se rupa de ei.

florinfan

Mesaj de florinfan »

Pacat, ingeri sa il aiba in paza pe Ionut,eutanasiati,calcati chiar daca te costa o bara de masina si trebuie sa bati doua trei babe,CHIAR SI PE CRISTINA TOPAESCU CARE MAI AVEA PUTIN SI SAREA LA BATAIE CU UN CURIER PT O ASTFEL DE JAVRA. :oops: :oops: :oops:

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

De cate ori ma gandesc la ce-o fi fost in sufletul micutului ma apuca tendinte criminale. Sper sa nu dau zilele astea de vre-un iubitor cu gura mare ca iese urat, urat de tot. Maine seara la ora 19:30 are loc un miting de protest impotriva maidanezilor in Piata Romana.

Sandu Mircea trebuie impuscat, o spun cu toata responsabilitatea!

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Pentru eutanasiere totala !!!
Ieri un taximetrist imi explica ca nu e de vina cainele ca sistemul si bunica .....
un idiot , la primul semafor m-am dat jos si i-am urat de mama

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

florinfan scrie:Pacat, ingeri sa il aiba in paza pe Ionut,eutanasiati,calcati chiar daca te costa o bara de masina si trebuie sa bati doua trei babe,CHIAR SI PE CRISTINA TOPAESCU CARE MAI AVEA PUTIN SI SAREA LA BATAIE CU UN CURIER PT O ASTFEL DE JAVRA. :oops: :oops: :oops:
Tot aia ii lua apararea si lui Huidu :( .
Urban culture.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Este un documentar pe Discovery, acela care analizeaza cum ar fi lumea fara oameni (cred ca il stiti, se analizeaza ce se intampla pe pamant la o ora de la disparitia oamenilor, la o zi, la o luna etc.). Ei bine, primele animale care se salbaticesc si ajung sa domine habitatul sunt ... cainii (care revin foarte repede la starea de salbaticie).

Un caine fara stapan este un potential agresor si ar trebui tratat ca atare. Insa vinovati in primul rand pentru tragedia petrecuta suntem noi toti care n-am facut nimic in privinta asta. Si, daca in continuare nu vom face nimic, genul acesta de tragedii se vor repeta si inmulti.

Sunt pentru strangerea cainilor de pe strazi, oferirea unei perioade de 1-2 luni in care acestia sa-si gaseasca stapani, dupa care, restul de cei ramasi, eutanasiati. Si, mai departe, pentru monitorizarea stricta si pedepsirea drastica a celor ce lasa cainii liberi.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

ionut72 scrie:
Sunt pentru .............oferirea unei perioade de 1-2 luni.........
Ca tine sunt multi si de-asta s-a ajuns la conflictul asta legislativ in ceea ce priveste eutanasierea cainilor. Daca recunosti ca suntem vinovati cu totii ar trebui sa recunosti si cat de prosti suntem ca inventam atunci cand nu mai avem nimic de spus.
...din putzu` gandirii mele!!!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Societatea civila forteaza mana politicienilor sa reduca la 7 zile si sa implementeze, iar voi reveniti cu aceleasi kkt-uri in plm!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”