Nu prea cred ca ONG-urile o sa mai chitaie o vreme. Dupa cum probabili stiti cainele "cu sange pe bot" era preluat, cu semnatura si hartie, de un ONG d-asta. Bine, ONG-ul nu-i de gasit, au gasit fata care a semnat si aia zice ca nu-i nicio problema.Se mai intampla.Cam astia-s vajnicii "apartori ai animlalelor". Niste descreierati orbi, niste babe cretine si niste neni care profita de pe seama astora incasand milioane de euro de la primarii.gor965 scrie:O sa te mai trezesti si cu vre-un ONG pe cap, ca ai incalcat nu stiu ce legi cu drepturi ale animalelor ! Normal ar fi sa se rezolve problema in mod civilizat, de catre cei in drept, fara a o mai arde aiurea pe bani publici inca 10-20-50 de ani !
De cand m-am mutat la capitala tot sper sa apara vreun primar cu oo care sa rezolve problema asta simplu si eficient. Toti se caca pe ei si nu fac nimic.Poate dupa tragedia asta incep sa verifice ONG-uri, drumul banilor si in timp ce descopera sifonarile si-i baga la parnaie pe vinovati incep sa culega de pe strazi maidanezii lu' peste.
Nu vrei sa stii ce-am vazut/patit/intervenit eu prin minunata capitala cand vine vorba de maidanezi.Si ca mine sunt multi.Prea multi.E indamisibil ce se intampla cu haitele astea.Vorba cuiva: te invit sa-ti arat Bucurestiul noaptea.Dupa niste experiente d-astea inaltatoare vei intelege ca asta cu "iubiti si cainii vagabnozi" n-are aplicabilitate decat in cantece, balade si proiecte de sifonat bani europeni.