1. Vad si revad, si revad la nesfarsit filmul de pe Nat Geo Wild cu leul ala care a mancat nu stiu cati oameni. Ce-au facut africanii? L-au vanat si dupa ce l-au omorat l-au mancat in semn de razbunare. Noi cica suntem civilizati!!!!
2. Copilasul am inteles ca a fost exsanguinizat. Adica a murit ca i s-a scurs sangele din el. Am si eu copii si nu vreau sa-i stiu amenintati, desi se intampla prea des. Nu-i pot slabi din ochi o clipa

.
3. In urma cu catva timp ma intorceam acasa dintr-o delegatie. Asteptam la semafor la Chirigiu sa ma indrept catre 13 Septembrie. La un moment dat vad pe arterele alea mai nou asfaltate vreo 5 haite ca incep disputele teritoriale. La un moment dat pe trotuar venea catre intersectie un singur om la vreo 55-60 de ani. Cand s-a apropiat de haita care era cea mai apropiata de zona asta si-a mutat atentia asupra batranului. Ce-a urmat?! S-au aliat toate, au lasat lupta pentru teritoriu si s-au napustit asupra batranului. Am tzasnit de pe rosu si m-am bagat chiar intre ei. Fara exagerare erau vreo 25-30 de caini. Am deschis usa din dreapta si l-am urcat pe om in masina care era livid si mirosea a transpiratie rece. Apoi am deschis geamul si am consumat un spray lacrimogen de 200 ml pe ei. N-au avut nici pe dreaq. Cred ca sunt vreo 4 ani de-atunci si cainii sunt tot acolo. Nu pot spera la nesfarsit sa-i ia cineva, iar CINEVA doar sa faca bani ca iese din cand in cand cand mai moare cate un om si face tam tam la televizor. Sa-mi sara ONG-urile la gat si sa se si televizeze. Am sa calc atatia pa cap pana cand ajung vedeta

. Sa vedem ce o sa mi se intample?!!!!
Urban culture.