Maidanezii din Bucuresti - C&R sau eutanasiati?

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Maidanezii din Bucuresti - C&R sau eutanasiati?

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:
DumiD scrie:.......... mai bine toti cainii eutanasiati decat un copilas de 4 ani omorat violent .........
Aici e problema, ca multi considera ca maidanezii sunt domestici si doar o mica parte dintre ei sunt agresivi ...motiv ptr. care lumea e ata de divizata in priviinta lor ! Am avut caine de casa si am si un caine comunitar la munca... nu exista diferenta intre ei la comportament, atata timp cat au acelasi stapan ! ... si iar ne intoarcem la factorul uman care zic eu ca are toata vina in cazul asta, ptr. ca daca in locul comunitarului aluia era un pitbull (considerat animal de companie), responsabil de toata problema era stapanul !
Ti-ai pus problema ce face comunitarul ala cand nu e nimeni la munca? Pe unde umblasipe cine musca, iar voi il pupati in bot a doua zi?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Va place sa diluati atata. Pentru mine e un subiect inchis.
De maine vanez potaia pe care am pus ochii pana o calc pe cap.
Urban culture.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornel.s scrie: Ti-ai pus problema ce face comunitarul ala cand nu e nimeni la munca? Pe unde umblasipe cine musca, iar voi il pupati in bot a doua zi?
Din fericire, locul meu de munca e ingradit si are foc continuu ! Mai repede ma astept de la pisica sa muste pe cineva decat de la caine ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Cainii vagabonzi nu au stapan. Mai mult, umbla in haite si e suficient sa nu-i placa la o javra cum mirosi si sa inceapa sa latre ca sar toti pe tine. Nu vorbim de o ghioarla izolata, sunt mii de haite in Bucuresti. Te invit la o plimbare cu bicicleta seara prin ce parc doresti, sa vezi despre ce vorbim. Ajunge! Intr-o capitala europeana un copil de 4 ani moare muscat de caini vagabonzi. Doctorii de la iml au spus ca doar pe talpi nu era muscat!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornel.s scrie:..........
De maine vanez potaia pe care am pus ochii pana o calc pe cap.
...si crezi c-o sa rezolvi ceva ? O sa te mai trezesti si cu vre-un ONG pe cap, ca ai incalcat nu stiu ce legi cu drepturi ale animalelor ! Normal ar fi sa se rezolve problema in mod civilizat, de catre cei in drept, fara a o mai arde aiurea pe bani publici inca 10-20-50 de ani !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

George, pari inimos si sufletist si nu vreau sa te vad înconjurat de câteva jigodii, plini de bale si canini la vedere, ca sa gandesti ca noi, astia patitii...Dinte pt dinte pt toti criminalii, fie ei pedofili, violatori sau câini.

P.S: intre viteza copilului si viteza câinelui, viteza bunicii e cea mai mica, deci timp pt o muscatura mortala, in zona gatului de ex, era destul. Deci, mai usor cu vina bunicii!
When nothing is sure, everything is possible.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Problema cainilor vagabonti este grava la noi in tara. Mult mai grava decat pare. Este de fapt una iesita de sub control.
Aici in Spania nu exista asa ceva, nu am vazut niciodata un caine comunitar pe strada. Daca esti prins cu cainele afara, fara botnita, ti-ai luat 1000E instant, amenda.
Indiferent ca e 2 ziua sau 2 noaptea, nu exista caine fara stapan pe strada si asta e minunat!
Dar deh, exista autoritati care se autosesizeaza cand ceva nu este in regula!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

1. Vad si revad, si revad la nesfarsit filmul de pe Nat Geo Wild cu leul ala care a mancat nu stiu cati oameni. Ce-au facut africanii? L-au vanat si dupa ce l-au omorat l-au mancat in semn de razbunare. Noi cica suntem civilizati!!!!
2. Copilasul am inteles ca a fost exsanguinizat. Adica a murit ca i s-a scurs sangele din el. Am si eu copii si nu vreau sa-i stiu amenintati, desi se intampla prea des. Nu-i pot slabi din ochi o clipa :x .
3. In urma cu catva timp ma intorceam acasa dintr-o delegatie. Asteptam la semafor la Chirigiu sa ma indrept catre 13 Septembrie. La un moment dat vad pe arterele alea mai nou asfaltate vreo 5 haite ca incep disputele teritoriale. La un moment dat pe trotuar venea catre intersectie un singur om la vreo 55-60 de ani. Cand s-a apropiat de haita care era cea mai apropiata de zona asta si-a mutat atentia asupra batranului. Ce-a urmat?! S-au aliat toate, au lasat lupta pentru teritoriu si s-au napustit asupra batranului. Am tzasnit de pe rosu si m-am bagat chiar intre ei. Fara exagerare erau vreo 25-30 de caini. Am deschis usa din dreapta si l-am urcat pe om in masina care era livid si mirosea a transpiratie rece. Apoi am deschis geamul si am consumat un spray lacrimogen de 200 ml pe ei. N-au avut nici pe dreaq. Cred ca sunt vreo 4 ani de-atunci si cainii sunt tot acolo. Nu pot spera la nesfarsit sa-i ia cineva, iar CINEVA doar sa faca bani ca iese din cand in cand cand mai moare cate un om si face tam tam la televizor. Sa-mi sara ONG-urile la gat si sa se si televizeze. Am sa calc atatia pa cap pana cand ajung vedeta :shock: . Sa vedem ce o sa mi se intample?!!!!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

S-a ajuns la o situatie de criza in care se impun solutii de criza. Singura rezolvare necesita controlul absolut. Cum a zis Razvan, fie adoptia si impunerea unor norme prin care omul sa fie constrans sa nu-l mai lase liber, fie eutanasierea. Astfel nu se va ajunge nici la extinctie.
Crocodilii mananca caini, hienele la fel, leii, lupii s.a. Pot fi adunati si eliberati iarna pe munte vreo cativa din cand in cand cand se-aude lupul urland de foame.
Urban culture.

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

razvan u. scrie:George,
....
Un lucru e cert: cainii vagabonzi trebuie sa dispara de pe strazi.
Solutiile sunt 2: adoptie si eutanasiere. Nu se extermina nici o specie. Sunt pur si simplu periculosi pentru om.
....
Export in China
"X13"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”