ti-am spus ca esti dus...??? ce baricada visezi???miyagi scrie: ...Pozitia in APCR sau in Baricada? ...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
ti-am spus ca esti dus...??? ce baricada visezi???miyagi scrie: ...Pozitia in APCR sau in Baricada? ...
Pai sunt vre-o 3 pagini pe langa subiect ...mai bine schimb titlul topicului !Vali Vesa scrie:@George,
sterge frate postarile care sunt pe langa subiect.
scuze pentru off topic...
miyagi scrie:Pai si ce te-a deranjat la ideea asta de m-ai trimis sa pescuiesc in sant inca de la inceput?Vali Vesa scrie:@miyagi,
scuze, dar tu ori nu intelegi ce citesti, ori esti dus... nu ti-am spus decat sa-ti expui teoria LA CONCRET! tu numesti asta teorie...???
...Parerea mea e ca potential exista, iar dotarile logistice pot fi procurate si adaptate pana la inceputul primei etape pe o serie de mai multe balti...
Prietene e a doua oara cand ma ataci. Hotareste-te daca-ti doresti sau nu neaparat asta - ca sa te citez. Pentru linistea ta si a Domnului Vicepresedinte APCR sunt si eu un membru fondator de club in care preponderent activitatea se bazeaza pe pescuitul la crap. Pe orice apa. Daca pentru tine cel putin 30 de ani de pescuit inseamna doar sa tastezi niste bla-bla-uri nu ma mai deranja ca m-am dus sa visez unde m-a trimis seful tau cu bunul simt pe care nu i-l contesti, iar daca nu, ma intereseaza si pe mine daca ader la APCR cu clubul si consider ca trebuie sa rezolv o problema intre aceste doua institutii, sa le zicem, cum si cu cine o sa o rezolv. Daca particip sa zicem la CN-ul de anul care vine si contribui cu niste bani, momentan n-are importanta daca doar cu taxa sau si-n plus, am ceva de spus in vederea organizarii acelei competitii sau ma trimite, iar la culcare sa visez sau pe la vre-un psiholog. Intr-o alta ordine de idei, acum ca ai aflat despre mine ce vroiai, invata proprietatea unor termeni inainte sa-i "aplici" cuiva ca chiar s-ar putea sa ajunga sa fie suparacios si sa devina grobian.Alex Panaite scrie:miyagi scrie:Pai si ce te-a deranjat la ideea asta de m-ai trimis sa pescuiesc in sant inca de la inceput?Vali Vesa scrie:@miyagi,
scuze, dar tu ori nu intelegi ce citesti, ori esti dus... nu ti-am spus decat sa-ti expui teoria LA CONCRET! tu numesti asta teorie...???
...Parerea mea e ca potential exista, iar dotarile logistice pot fi procurate si adaptate pana la inceputul primei etape pe o serie de mai multe balti...
dl. V.Vesa ti-a dat un sfat de bun simt... s-a gandit ca poate te apuci de sportul asta ( e vorba de pescuit , nu de tastat la calculator )
El este presedinte de club , eu sunt membru al unui club participant la CN , prin urmare amandoi suntem implicati
intr-o masura mai mare sau mai mica in acest fenomen , tu la ce mod esti implicat ?
Probabil ca sunt foarte acid la adresa ta - si chiar nu-mi doresc neaparat asta- dar explica-ne si noua de ce esti asa suparacios si devii grobian
cand cineva cere sa formulezi mai exact , sau contesta , blabla-urile tale pe care le expui ca pe niste teorii infailibile ?
George aici vad ca ai mutat o poveste ceea ce nu prea se intampla pe forum. Daca tot s-a creat precedentul mai ocupate te rog, ca mai sunt o gramada de topicuri incarcate la un mod asemanator.gor965 scrie:V-am mutat discutiile (mai personale) aici !
Cand o sa-mi gasesc bagheta magica , o sa ma apuc sa fac minuni ! Pana atunci, fac si eu ce pot !miyagi scrie:George aici vad ca ai mutat o poveste ceea ce nu prea se intampla pe forum. Daca tot s-a creat precedentul mai ocupate te rog, ca mai sunt o gramada de topicuri incarcate la un mod asemanator.gor965 scrie:V-am mutat discutiile (mai personale) aici !