Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Like!gor965 scrie:Hai sa ne calmam un pic !
Legat de Popescu cred ca am lamurit-o ... daca moderatorii sunt cretini, atunci merita banat !
Legat de conflictul asta dintre useri si moderatori, eu sunt de parere ca adevarul e undeva la mijloc ... adica, e clar ca moderatorii sunt un pic mai sus in regulament si e normal sa nu fie jigniti sau ironizati ptr. ca au la indemana mijloacele de corectie pe care le pot folosi (cam ca si politia din ziua de azi). La randul lor utilizatorii au tot dreptul sa nu fie de acord cu ce spun ori ce fac moderatorii, dar asta nu-i indreptateste sa-i numeasca or sa-i demita din functie. Numirea si scoatere din functie e treaba administratiei sit-ului, tine exclusiv de nevoile forumului si de obicei nu esti pus sa dai vre-un test de aptitudini inainte. Revenind la moderatori, nu e deloc usor sa multumesti pe toata lumea, mai ales pe un sit cu trafic mare, ca atare, nu cred ca exista un tipar de moderator unanim acceptat. Cred ca cei intrati in clinciul de ieri sau cand s-a intamplat, v-ati agitat cam tare si n-ati stiut sa treceti mai calmi prin situatie. Inainte de a intra in polemici, clinciuri, contre, jigniri, ofense si alte "activitati contondente" ar trebui ca fiecare sa vada ce poate pierde ori ce poate castiga ... si va spun eu ca de cele mai multe ori daca ramaneti calm si numarati adanc pana la 10, va trece !
Asa e, dar au tot dreptul sa ceara demiterea lor din functia de moderator daca observa ca acesta nu e capabil s-o indeplineasca satisfacator! Ori e culmea ironiei ca un individ, care nu numai ca nu e in stare sa recunoasca sensul corect al unui text la o prima vedere, dar are si lacune mari de vocabular, sa ocupe postul de moderator (asta ca sa nu mai vorbim despre "moderarea" de la sectiunea "marele bazar" care - eu n-am nici macar un post la acea sectiune, dar mi-au atras atentia colegii de forum si m-au facut curios - e sublima dar lipseste cu desavarsire).La randul lor utilizatorii au tot dreptul sa nu fie de acord cu ce spun ori ce fac moderatorii, dar asta nu-i indreptateste sa-i numeasca or sa-i demita din functie.
Poate nu m-am facut bine inteles: eu n-am nimic personal cu Allen. Ar fi si idiot din partea mea din moment ce nu ne cunoastem personal. Eu am ce am cu "Allen in postura de moderator", postura care consider ca e inoportuna si care ma afecteaza direct (dupa cum s-a si demonstrat). Repet, n-am chef sa pierd timpul cu postari pe aici si sa stau cu frica-n san ca "ma modereaza" Allen (ca n-a inteles sensul vreunui cuvant sau chiar al unui post intreg). Decat asa, mai bine ma autobanez. Atat.Ionut sa dea "virtual" mana cu Allen si toti sa avem de castigat.
E ca si cum l-ati pune moderator pe BClaudiu!BClaudiu scrie:interesant e ca, in afara de kelu si serbu, tocmai "puscariasii" forumului fac galagie pe topicul asta. nu tin cu alen, are derapajele lui, dar la cat l-a ti jignit, meritati niste banari.