Protest!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Protest!

Mesaj de popescu59 »

Bogdanel ai luat focccccccccccc , e clar stii ca e vorba si despre tine in postarea mea .
Tu si inca citeva clone stricati in permanenta topicurile de pe acest forum , voi le stiti pe toate voi stiti totul legat de pescuit si nu numai , cind va intreaba anumite persoane cine sunteti incepeti jignirile si injuriile . Daca cei care ar trebuii sa faca liniste pe acest forum v-ar fi banat in secunda 2 cind incepeti jignirile ar fi fost un forum linistit si normal .
Dar nu se vrea asa ceva , se vrea polemica la maxim dusa la extrem .

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Hai sa ne calmam un pic !
Legat de Popescu cred ca am lamurit-o ... daca moderatorii sunt cretini, atunci merita banat !
Legat de conflictul asta dintre useri si moderatori, eu sunt de parere ca adevarul e undeva la mijloc ... adica, e clar ca moderatorii sunt un pic mai sus in regulament si e normal sa nu fie jigniti sau ironizati ptr. ca au la indemana mijloacele de corectie pe care le pot folosi (cam ca si politia din ziua de azi :lol: ). La randul lor utilizatorii au tot dreptul sa nu fie de acord cu ce spun ori ce fac moderatorii, dar asta nu-i indreptateste sa-i numeasca or sa-i demita din functie. Numirea si scoatere din functie e treaba administratiei sit-ului, tine exclusiv de nevoile forumului si de obicei nu esti pus sa dai vre-un test de aptitudini inainte. Revenind la moderatori, nu e deloc usor sa multumesti pe toata lumea, mai ales pe un sit cu trafic mare, ca atare, nu cred ca exista un tipar de moderator unanim acceptat. Cred ca cei intrati in clinciul de ieri sau cand s-a intamplat, v-ati agitat cam tare si n-ati stiut sa treceti mai calmi prin situatie. Inainte de a intra in polemici, clinciuri, contre, jigniri, ofense si alte "activitati contondente" ar trebui ca fiecare sa vada ce poate pierde ori ce poate castiga ... si va spun eu ca de cele mai multe ori daca ramaneti calm si numarati adanc pana la 10, va trece ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

BClaudiu

Mesaj de BClaudiu »

interesant e ca, in afara de kelu si serbu, tocmai "puscariasii" forumului fac galagie pe topicul asta. nu tin cu alen, are derapajele lui, dar la cat l-a ti jignit, meritati niste banari.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

gor965 scrie:Hai sa ne calmam un pic !
Legat de Popescu cred ca am lamurit-o ... daca moderatorii sunt cretini, atunci merita banat !
Legat de conflictul asta dintre useri si moderatori, eu sunt de parere ca adevarul e undeva la mijloc ... adica, e clar ca moderatorii sunt un pic mai sus in regulament si e normal sa nu fie jigniti sau ironizati ptr. ca au la indemana mijloacele de corectie pe care le pot folosi (cam ca si politia din ziua de azi :lol: ). La randul lor utilizatorii au tot dreptul sa nu fie de acord cu ce spun ori ce fac moderatorii, dar asta nu-i indreptateste sa-i numeasca or sa-i demita din functie. Numirea si scoatere din functie e treaba administratiei sit-ului, tine exclusiv de nevoile forumului si de obicei nu esti pus sa dai vre-un test de aptitudini inainte. Revenind la moderatori, nu e deloc usor sa multumesti pe toata lumea, mai ales pe un sit cu trafic mare, ca atare, nu cred ca exista un tipar de moderator unanim acceptat. Cred ca cei intrati in clinciul de ieri sau cand s-a intamplat, v-ati agitat cam tare si n-ati stiut sa treceti mai calmi prin situatie. Inainte de a intra in polemici, clinciuri, contre, jigniri, ofense si alte "activitati contondente" ar trebui ca fiecare sa vada ce poate pierde ori ce poate castiga ... si va spun eu ca de cele mai multe ori daca ramaneti calm si numarati adanc pana la 10, va trece ! :D
Like!
Critic echilibrat

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca s-ar respecta regulamentul nu ai mai vedea jiniri , amenintari si atacuri la persoana pe acest forum .Dar nu se vrea asta .
Asta cred ca depinde de moderatori .
Pentru mine acest subiect este inchis , nu este pentru prima data cind aduc la cunostinta moderatorilor si adminului acestui forum despre cei care jignesc , ameninta si injura pe acest forum .

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

La randul lor utilizatorii au tot dreptul sa nu fie de acord cu ce spun ori ce fac moderatorii, dar asta nu-i indreptateste sa-i numeasca or sa-i demita din functie.
Asa e, dar au tot dreptul sa ceara demiterea lor din functia de moderator daca observa ca acesta nu e capabil s-o indeplineasca satisfacator! Ori e culmea ironiei ca un individ, care nu numai ca nu e in stare sa recunoasca sensul corect al unui text la o prima vedere, dar are si lacune mari de vocabular, sa ocupe postul de moderator (asta ca sa nu mai vorbim despre "moderarea" de la sectiunea "marele bazar" care - eu n-am nici macar un post la acea sectiune, dar mi-au atras atentia colegii de forum si m-au facut curios - e sublima dar lipseste cu desavarsire).

Mai mult, asa cum administratorii isi rezerva dreptul de a lua/nu lua in seama observatiile/doleantele vizitatorilor, acestia, la randu-le, isi pot rezerva dreptul de a boicota discutiile (sau chiar prezenta pe forum). Pana la urma, asa cum spuneam mai demult, prezenta noastra pe crapmania e un privilegiu de ambele parti.

Asa ca protestul meu consider ca are inca obiect (nu s-au indeplinit decat jumatate dintre conditii) si va continua. Fie si de unul singur...
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

PallBogdan
pescar de competitie

Protest!

Mesaj de PallBogdan »

Nici macar aici, pe acest topic...unii nu se pot abtine de la jigniri...

Sent from my iPhone using Tapatalk

viper28

Mesaj de viper28 »

Chiar vreau sa fiu impartial. "Votul" meu se imparte in mod egal catre Ionut si catre Allen. Sunt sigur ca a fost o neintelegere. Din atatea postari reiese clar ca undeva in jur de 80-85%(sa nu fie cu suparare) din utilizatorii forumului mai au (aici ma includ si pe mine) ani de zile de "mancat mamaliga" sa ajunga la nivelul lui Ionut. Allen a dovedit in multe randuri ca este dornic sa ajute si chiar a ajutat prin cunostintele sale multi pescari incepatori si nu numai.
Haideti sa lasam protestul asta la o parte, Ionut sa dea "virtual" mana cu Allen si toti sa avem de castigat. Acum 3 ani cand am descoperit forumul pescuiam cu combo lineaeffe si nu stiam ce ala un "flotant". Dupa atatea vizite am invatat atatea, am schimbat seturi de scule. Toate astea aici. Am legat prietenii(cel mai important), am invatat multe, astea doar aici.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ionut sa dea "virtual" mana cu Allen si toti sa avem de castigat.
Poate nu m-am facut bine inteles: eu n-am nimic personal cu Allen. Ar fi si idiot din partea mea din moment ce nu ne cunoastem personal. Eu am ce am cu "Allen in postura de moderator", postura care consider ca e inoportuna si care ma afecteaza direct (dupa cum s-a si demonstrat). Repet, n-am chef sa pierd timpul cu postari pe aici si sa stau cu frica-n san ca "ma modereaza" Allen (ca n-a inteles sensul vreunui cuvant sau chiar al unui post intreg). Decat asa, mai bine ma autobanez. Atat.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

BClaudiu scrie:interesant e ca, in afara de kelu si serbu, tocmai "puscariasii" forumului fac galagie pe topicul asta. nu tin cu alen, are derapajele lui, dar la cat l-a ti jignit, meritati niste banari.
E ca si cum l-ati pune moderator pe BClaudiu! :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”