Protest!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Avatar utilizator
ionut72
pescar de competitie
Mesaje: 2784
Membru din: Mar Oct 09, 2012 15:52

Protest!

Mesaj de ionut72 »

Lamuriri despre "analfabetismul functional":

http://ro.wikipedia.org/wiki/Analfabeti ... C8%9Bional
"Analfabetism funcțional este o noțiune care se referă la persoanele care știu să citească, dar nu înțeleg ceea ce au citit. Mai precis, o persoană poate să reproducă verbal sau în scris un text, dar nu îl înțelege suficient pentru a-l folosi ca resursă în reușita unei acțiuni sau în performanță. Semnele grafice sunt recunoscute, dar conținutul de idei nu este înțeles decât, eventual, la un nivel foarte superficial.

Prin contrast, există și noțiunea de analfabetism absolut. Conform definiției date de UNESCO în 1958, analfabetă este considerată o persoană care nu a învățat niciodată să scrie și să citească.

Persoanele cu probleme de analfabetism funcțional sunt persoane care au urmat școala și care fie au obținut o diplomă corespunzătoare unui nivel de educație, fie au părăsit școala înainte de a obține o diplomă (abandon școlar), dar care, în ambele situații, nu dețin suficiente competențe de bază.
Avand in vedere ca eu am fost banat la initiativa moderatorului Allen Besnovich, care a considerat eronat ca formularea "analfabet functional" pe care i-am adresat-o e o "jignire", ceea ce urmeaza este un protest public. El se manifesta :

1) Impotriva dublei masuri cu care administartorii/proprietarii Crapmania inteleg sa-si trateze "oaspetii", care permit banarea aiurea a unor useri pentru motive puerile, dar il accepta de cativa ani pe unul care, nu numai ca incalca regulamentul forumului, dar si jigneste si ameninta constant intreaga comunitate de pescari: Popescu Stefan.

2) Protestul este, de asemenea, indreptat si impotriva ocuparii postului de moderator a unui user care, nu doar ca este un "analfabet functional" (nu intelege sensul corect al unui text la o prima vedere), dar nici nu intelege corect sensul cuvintelor/sintagmelor in limba romana. Dovada chiar sintagma "analfabet functional" al carei sens ii este cu desavarsire strain. Si, pentru a nu fi inteles gresit,
atitudinea mea nu are nimic de-a face personal cu Allen, ci este vorba despre un principiu: pur si simplu nu concep ca un analfabet functional, care, in plus, nici nu cunoaste suficient de bine subtilitatile si constructiile limbii in care ne exprimam, sa ma modereze pe mine.

Protest: cata vreme Popescu Stefan nu va fi banat definitiv de pe foruul Crapmania si userul Allen Besnovich nu va fi destituit din functia de moderator (sau nu-si va da demisia), imi rezerv dreptul de a ma retrage cvasi-total din prezenta activa de pe acest forum, ramanad doar la stadiul de vizitator. Tot aici vreau sa multumesc si celor ce au fost alaturi de mine si au protestat impotriva banarii mele, invitandu-i pe acesta cale sa se alature protestului meu, in speranta ca vom reusi sa facem un forum mai curat (cu moderatori demni de acest nume) si care a scapat, in sfarsit, de prezenta celui mai nociv personaj din pescuitul autohton.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4167
Membru din: Dum Oct 16, 2005 19:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Protest!

Mesaj de cornelserbu »

in afara de faptul ca sunt intu totul de acord cu acest protest, il rog pe administrator sa-mi explice daca vrea, cine este acest moderator si care sunt criteriile dupa care sunt alesi moderatorii.
george iorga spunea intr-o postare ca daca administratorul nu-l baneaza pe popescu, atunci el ii va sterge toate postarile...atunci cum isi poate permite sa spuna acest "moderator" alen si nu mai stiu cum, citez "ai ban o saptamana ca sa-ti revii", sau ceva de genul asta ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Avatar utilizator
kelu84
Mesaje: 371
Membru din: Dum Apr 08, 2012 9:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Protest!

Mesaj de kelu84 »

subscriu la protestul lui ionut. atitudinea lui alen e destul de deplasata

Avatar utilizator
DumiD
Pescar de competitie
Mesaje: 1650
Membru din: Joi Oct 21, 2010 1:52

Re: Protest!

Mesaj de DumiD »

Nu e o solutie buna retragerea de pe forum. Am fost si eu tentat sa uit adresa crapmania pe vremea cand le venisera unor securisti ideea sa dam cu subsemnatul ca sa stam de vorba cu ei dar am fost intors din drum de adevaratii moderatori. Ulterior mi-am dat seama ca eu as fi avut de pierdut. Nu le da satisfactii viitorilor secretari de partid, da-le la gioale cand o iau pe aratura in continuare !

PallBogdan
pescar de competitie
Mesaje: 2758
Membru din: Dum Iul 06, 2014 12:48
Puncte: 0
Localitate: Pitesti
Contact:

Protest!

Mesaj de PallBogdan »

Perfect de acord cu tine! Felicitari pentru rabdarea care ai avut-o sa-i determini macar pe unii sa mai puna mana pe cartile de limba si literatura romana! Sunt intru totul de acord cu acest protest!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Avatar utilizator
gabi1
Veteran
Mesaje: 4787
Membru din: Joi Sep 16, 2010 19:23
Puncte: 0
Localitate: Gura Oborului

Re: Protest!

Mesaj de gabi1 »

Carevasazica avem un inculpat,Allen Besnovich. Care inculpat va fi acționat în judecata, urmare a acțiunilor masochiste ale carcotasilor Crapmania.ro. :lol: :lol:
Ce-i așa greu de înțeles? :)
ps.Capul sus Ionut.
pps.Interesanta remarca dl.Cornel.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Avatar utilizator
ionut72
pescar de competitie
Mesaje: 2784
Membru din: Mar Oct 09, 2012 15:52

Re: Protest!

Mesaj de ionut72 »

DumiD scrie:Nu e o solutie buna retragerea de pe forum. Am fost si eu tentat sa uit adresa crapmania pe vremea cand le venisera unor securisti ideea sa dam cu subsemnatul ca sa stam de vorba cu ei dar am fost intors din drum de adevaratii moderatori. Ulterior mi-am dat seama ca eu as fi avut de pierdut. Nu le da satisfactii viitorilor secretari de partid, da-le la gioale cand o iau pe aratura in continuare !

Ai si tu dreptate, dar noi suntem oaspeti aici pe crapmania si, in afara de proteste (si boicot), n-avem ce face! Pai daca el m-a banat pentru o chestie absolut benigna, daramite daca ma apuc serios "sa-i dau la gioale"! Doar ca eu nu pot fi de acord sa ma modereze un individ cu "competentele" astea. Ca ma pune dracu intr-o zi si folosesc cine stie ce neologism/regionalism/arhaism sau construiesc vreo fraza mai greu inteligibila si, gata, ma trezesc banat, ca nu-s cui ratacit (in functia de moderator) i se nazare ca l-am jignit. Eu unul nu pot accepta chestia asta.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Avatar utilizator
ionut72
pescar de competitie
Mesaje: 2784
Membru din: Mar Oct 09, 2012 15:52

Re: Protest!

Mesaj de ionut72 »

ps.Capul sus Ionut.
Gabi, daca iti pare ca e plecat, iti spun eu, doar iti pare! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Avatar utilizator
popescu59
Pescar de competitie
Mesaje: 2432
Membru din: Joi Noi 10, 2011 9:56
Puncte: 0
Localitate: Buc

Re: Protest!

Mesaj de popescu59 »

Ionut

Se vede clar ca nu ai intels dupa atita timp pe acest forum ca nu se vrea respectarea unui regulament
Cea ce ti s-a intimplat tie este ceva minor in comparatie cu ce se intimpla pe acest forum.
Ma refer in mod special la acceptarea multor CLONE care permanent nu fac altceva decit sa jineasca in orice postare si care SUNT ACCEPTATE DE SEFII ACESTUI FORUM.
Am sesizat de mai multe ori moderatorii sau adminul acestui forum dar nu s-a luat nici o masura impotriva celor care sub un nume ascuns nu fac altceva decit sa jigneasca in cel mai grosolan mod .
Deci concluzia este clara , nu se vrea un forum curat si linistit , se vrea un forum agitat plin de jigniri dupa care urmeaza amenintarile si injurile de rigoare .

Un regulament clar si corect respectat de toti utilizatorii este singura solutie pentru a se face liniste pe acest forum..
Dar nu cred ca se vrea asa ceva .

bogdan5
pescar de competitie
Mesaje: 1020
Membru din: Vin Iun 20, 2014 18:02
Puncte: 0
Localitate: 44°26′7″N 26°6′10″E

Re: Protest!

Mesaj de bogdan5 »

popescu59 scrie:Ionut


Cea ce ti s-a intimplat tie este ceva minor in comparatie cu ce se intimpla pe acest forum.
Bre nea popescule,
lasa deontologia ca nu e de mata si mai strici si topicul omului cu frustari personale.
ps. "cea ce" inseamna la stanga sau la dreapta. :roll: :roll:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”