Florin Pata scrie: Dar ORICAND in limba romana cine L-A SCOS=CINE L-A PRINS !
Spor !!!
Deci ala cu minciogul !
Avea dreptate Mirea cu ala de 30kg ca este pestele lui.
Stai asa ca nu a putut singur. Am pus si eu o mana, iar el avea ambele maini.
Deci macar cu 33% din gura pot sa zic ca l-am prins si eu.
Ultima oară modificat Lun Ian 11, 2016 22:11 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.
Florin Pata scrie: Dar ORICAND in limba romana cine L-A SCOS=CINE L-A PRINS !
Spor !!!
Deci ala cu minciogul !
TENACITATE MAXIMA !!! La mine sotia...scoate pestii cu minciogul !!! Inseamna ca ..... in ultimii ani ...nu am PRINS nici un peste !!!
Pai nu ti-am zis ca am castigat si eu doua concursuri fara sa scot niciun peste, nici cu lanseta si nici cu minciogul. Am stat numai pe barca, plantand.
Ba da, e evident cand iti spun ca urmeaza sa te acuz public de furt, sa prezint dovezile, si te sun "sa-ti dau ocazia sa te explici". Ca iarasi e evident ca trebuie sa "te explici" in fata juriului concursului, a sponsorilor si a publicului.
Daca unul trage lozul castigator si de buna voie il da altuia sa ridice premiul , care este problema ?
Nu e nici o problema la loto. Regulamentul loto nu interzice asta, ci spune doar atat: cine se prezinta cu biletul castigator ala ia banii.
Aici e vorba despre un concurs cu reguli clare: pestele prins de tine intra in competitie, nu te poti poza cu orice peste, prins de altul. Si minciuna e si dovedita cu poze si film. Deci: regulile concursului nu permit ca altul sa-ti dea tie pestele si tu sa declari ca e al tau (ca la loto).
Inca ceva, nu merge nici vrajeala cu "eu i-am dat sculele, l-am invatat tot ce stie, i-am aratat strategia etc" si, pe urma, sa afirmi textual ca fiecare cu parcela lui.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
ACum vreo 14 ani, un profesor mi-a spus:" bai berbelete!! beleste bine ochii si ciuleste urechile ca maine poimaine o sa dai piept cu lumea reala si nu o sa ai habar ce sa faci.Tine minte!! ORIENTAREA ESTE TOTUL".
Si trag concluzia ca e posibil ca Vijelie sa fi avut acelasi profesor.
@ dan mitranescu- intr-un tribunal american(cu jurati), ai face ravagii ca si avocat, asa frumos argumentezi:)).
Vor fi inscrisi in concurs pescarii care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
1. Sa fie membrii ai grupului : ,,SPINNING LA CLEAN" de pe facebook.
2. Sa depuna pana la data de 31 iulie 2015 taxa de participare in cuantum de 30 de lei, la caseria bancii Transilvania in contul RO85BTRLRONCRT0214546801 pe numele Tanasa Cornel. Banii adunati din taxa de concurs, vor fi folositi la cumpararea de puiet si popularea unui lac public din Romania. Specia si locatia va fi stabilita prin vot de catre participanti, sponsori si organizatori
ATENTIE - prin transfer bancar se percepe comision, de aceea va recomand sa faceti plata in contul mai sus mentionat prin caseria Bancii Transilvania.
• Pentru a fi valabila si a se califica in concurs, captura trebuie sa fie din anul 2015 si trebuie sa fie prinsa in Romania..
• Nu se accepta fotografii cu pesti morti, murdari de nisip, etc, neconforme cu regulile grupului SPINNING LA CLEAN.
• Se accepta in concurs fotografiile clare, in care sa putem vedea exact cat a masurat pestele, facute dintr-un unghi care sa nu dea loc de interpretari.
• Masurarea pestelui se va face cu ajutorul unei rulete din material metalic, astfel incat sa putem vedea gradatiile de la 0 la cati centimetri are pestele.
• Cleanul va fi masurat din varful capului, pana in capatul celui mai lung lob caudal.
• Daca mai multi participanti se vor califica pe acelasi loc pana la sfarsitul anului, (de exemplu trei pescari se vor inscrie toti cu un clean de 40 de cm), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in luna ianuarie 2015.
• Un participant se poate inscrie in clasament doar pe o singura pozitie, cu captura cea mai mare. ( nu va putea cu trei pesti sa ocupe locul unu, doi sau trei chiar daca este singurul inscris)
• In ultima saptamana a fiecarei luni va fi postat clasamentul pe grupul ,,SPINNING LA CLEAN"
• Castigatorul va fi desemnat in luna decembrie 2015. Ultima luna de concurs va fi noiembrie 2015, inclusiv.
• Banii adunati din taxa de concurs, vor fi folositi la cumpararea de puiet si popularea unui lac public din Romania. Specia si locatia va fi stabilita prin vot de catre participanti, sponsori si organizatori.
PENTRU A INTRA IN CONCURS CU O CAPTURA SE PROCEDEAZA ASTFEL:
Se posteaza in acest event si pe grupul,,SPINNING LA CLEAN" doua fotografii si un film, dupa cum urmeaza:
1) o fotografie in care sa apara pestele si pescarul.
2) o fotografie in care sa apara pestele asezat langa un centimetru.
• Se accepta in concurs fotografiile clare, in care sa se vada exact cat a masurat pestele, facute dintr-un unghi care sa nu dea loc de interpretari.
• Masurarea pestelui se va face cu ajutorul unei rulete din material metalic, astfel incat sa se vada gradatiile de la 0 la cati centimetri are pestele.
• Cleanul va fi masurat din varful capului, pana in capatul celui mai lung lob caudal.
3) un film cat de scurt in care sa se arate eliberarea pestelui. Cu aceasta ocazie se va mentiona clar, astfel incat sa se auda in filmare urmatoarele: ,,Pentru concursul CLEANUL ANULUI 2015 - si parola lunii in curs (parola va fi transmisa lunar pe grupul ,,SPINNING LA CLEAN")"
Cu aceasta ocazie va rog sa filmati si naluca cu care a fost prins pestele!
Cand se posteaza pe event sau grup fotografiile/filmarea, se va face mentiunea: ,,PENTRU CONCURSUL CLEANUL ANULUI 2015"
PREMIU PENTRU ELIBERARE
Pentru a avea acces la acest premiu, trebuie sa fii inscris la concurs si sa ai taxa platita.
Trebuie sa postezi pe grupul ,,SPINNING LA CLEAN" si in acest event, un filmulet in care sa eliberezi un peste, indiferent de specie sau de marime, cu mentiunea: Pentru CLEANUL ANULUI 2015- PREMIU PENTRU ELIBERARE.
Pentru a fi valida filmarea, trebuie sa spuneti cuvintele acestea atunci cand eliberati pestele.
Acest premiu, se va acorda prin tragere la sorti, deci cat mai multe filme cu eliberari postate, mai multe sanse sa luati premiul.
Ultima oară modificat Lun Ian 11, 2016 22:43 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.
kelu84 scrie:ACum vreo 14 ani, un profesor mi-a spus:" bai berbelete!! beleste bine ochii si ciuleste urechile ca maine poimaine o sa dai piept cu lumea reala si nu o sa ai habar ce sa faci.Tine minte!! ORIENTAREA ESTE TOTUL".
Si trag concluzia ca e posibil ca Vijelie sa fi avut acelasi profesor.
@ dan mitranescu- intr-un tribunal american(cu jurati), ai face ravagii ca si avocat, asa frumos argumentezi:)).
Daca-mi vedeati si mimica topicul era inchis demult.
Pacat ca nu am cautat regulamentul pana acum.
Deja pot "sa reprezint" si pe cineva care prindea cleanul cu prostovolul.
Ultima oară modificat Lun Ian 11, 2016 22:46 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.
razvan u. scrie:Eu nu spal pe nimeni. Nu pescuiesc cu Vijelie, nu ma vad cu el decat la targuri si cam atat.
Mor insa cand vad atatia "habarnisti" care isi dau cu parerea.
Au fost niste conditii de incriere la concurs(inclusiv taxa).
Conditiile au fost indeplinite.
Garantat insa nimeni din cei care isi dau cu parerea pe aici nu are habar care au fost conditiile de inscriere.
Daca nu scria nicaieri in regulament ca pestele trebuie sa fie prins de tine, mai tipati ca e hot?
razvan u. scrie:Eu nu spal pe nimeni. Nu pescuiesc cu Vijelie, nu ma vad cu el decat la targuri si cam atat.
Mor insa cand vad atatia "habarnisti" care isi dau cu parerea.
Au fost niste conditii de incriere la concurs(inclusiv taxa).
Conditiile au fost indeplinite.
Garantat insa nimeni din cei care isi dau cu parerea pe aici nu are habar care au fost conditiile de inscriere.
Daca nu scria nicaieri in regulament ca pestele trebuie sa fie prins de tine, mai tipati ca e hot?
Ca de obicei, esti mai atent.
Daca vom castiga acest proces cine isi asuma drepturile. Eu ca mi-am rupt degetele, sau tu ca ai scris doua propozitii castigatoare de la inceput ?