Albert scrie:Dan Mitranescu scrie:Tu nu stii ceva despre mine. Inca nu am prins in competitii cat am prins la liber. Asa ca incurci piedestalele cu pietrele si noroiul.
Aici nu e vorba despre tine. Ma amuza sa vad ce parere buna ai despre tine, putini oameni se premiaza in halul asta. Bravo tie!
Dan Mitranescu scrie:Care sunt formele alea multe de pescuit de care spui ?
Ai fost "la oala" vreodata ? ( nu cauta pe net, ca nu gasesti ce inseamna ).
N-am fost la "oala" sau alte avioane. Eu am fost si merg doar la pescuit. Cand merg mai prind si peste..nu intotdeauna dar nu asta-i important. Important e pescuitul.
Oricum discutia a degenerat. E evident ca Vijelie a fraudat concursul, inclusiv conform regulamentului. Faptul ca unii despica firul in 4 nu va schimba acest lucru.
Mai era ieri pe la televizor un baietas din fotbalul romanesc, care era deranjat ca Messi nu merita balonul de aur. Ca a luat pe nedrept premiul. Situatie cu ceva asemanari la cazul nostru, zic eu.
Uite totusi ca oameni cu adevarat de fotbal, cu vechime si rezultate in sportul asta ( cu drept moral sa vorbeasca in situatii delicate si cu raspundere pronuntata datorata numelui, nu ... cu ochelari de soare...

) au decis ca cel mai bun fotbalist mondial al anului 2015 este Lionel. I-au dat lui premiul si nu pentru ca a dat goluri sau ca a alergat de nebun. Nu, pentru ca este bun si pentru ca in jurul lui se invarte totul, indiferent ce face in meciuri.
Nu te mai da ca exemplu de pescar care a luat pe altul la pescuit si nu i-a cerut avantaje, deoarece esti foarte departe de a putea oferi ceva ca invataminte.Fac pariu ca l-ai asezat si pe un loc mai slab ca cel luat de tine ( sau cel putin asta ai gandit )

.
Aici se pun in discutie diferente mari de valoare intre doi partener de pescuit si de atribuirea meritului moral obtinut intr-o partida. ( ca celui material au fost nevoiti sa ii dea drumul in apa )
Nu de echipament se pune problema. Este vorba numai de stiinta.
Nu conteaza cine tipareste o carte sau o vinde. Dreptul de autor are prioritate atat morala cat si materiala.
Stiu ca atunci cand esti mic vrei drepturi de d'ala mare, dar nu intelegi ca nu se poate ?
Vrei cu un peste frumos sa fii mare pescar ? Nu merge !
Era singura scuza in fata familiei ca practici ceva unde esti bun ? Sa fii sanatos !
(Sper ca intelegi ca vorbesc la modul general si nu este cu directie. )
P.S. Te-am intrebat in ce domeniu lucrezi, sau macar spune-mi si mie in ce domeniu esti un bun practicant. Pe asa ceva trebuie sa discutam ca exemple, ca sa ajungem la o intelegere.