S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Mesaj de ionut72 »

Daca era o dezbatere prieteneasca , nu se "lauda" Vijelie in viata lui cu un clean si lasa toate meritele colegului . Numai ca aici a fost vorba de un premiu si cel mai important, de o m--e data catorva dintre organizatori / concurenti. :wink: Macar ca barbati sa il intelegem, daca nu se poate ca pescari. :D
Sper ca postul asta e o gluma. Pe bune, nici celui mai aprig dusman nu i-as dori o asemenea "recenzie"!

In legatura cu m.u.i.a data, printre organizatori au fost si femei? Ca, altfel, (vorbesc in nume strict personal) nu inteleg deloc de unde dorinta asta! :)

Altfel, repet, in urma dezvaluirilor si afirmatiilor pe care el insusi le-a facut telefonic, Vijelie se afla acum exact in situatia cainelui ala de se lingea singur si, la un moment dat, se opreste brusc: bah, eu ce fac aici, iau sau dau m.u.i.e? Are rost sa-i mai intrebam pe organizatorii concursului cine e beneficiarul felatiei?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
Daca era o dezbatere prieteneasca , nu se "lauda" Vijelie in viata lui cu un clean si lasa toate meritele colegului . Numai ca aici a fost vorba de un premiu si cel mai important, de o m--e data catorva dintre organizatori / concurenti. :wink: Macar ca barbati sa il intelegem, daca nu se poate ca pescari. :D
Sper ca postul asta e o gluma. Pe bune, nici celui mai aprig dusman nu i-as dori o asemenea "recenzie"!

In legatura cu m.u.i.a data, printre organizatori au fost si femei? Ca, altfel, (vorbesc in nume strict personal) nu inteleg deloc de unde dorinta asta! :)

Altfel, repet, in urma dezvaluirilor si afirmatiilor pe care el insusi le-a facut telefonic, Vijelie se afla acum exact in situatia cainelui ala de se lingea singur si, la un moment dat, se opreste brusc: bah, eu ce fac aici, iau sau dau m.u.i.e? Are rost sa-i mai intrebam pe organizatorii concursului cine e beneficiarul felatiei?
Asupra aspectului care isi pune acum amprenta asupra discutiei, pot sa spun numai o vorba auzita la un batran :
"Om este cine da, nu cine primeste".
Aceste cuvinte incununate de atata profunzime, nu fac referire la sexul celor in cauza, asa ca nu conteaza daca vorbim de barbat sau de femeie, nici la dat si nici la primit. :D

Dan Mitranescu
Veteran

ionut72 scrie:[
A prins cel mai mare clean in 2015, premiul este la el si acolo o sa ramana. Cam de care parte a organului se afla, in aceasta deosebita actiune ce consolideaza orice relatie ? :wink: :D

romanraul

Mesaj de romanraul »

Tot am urmarit acest post si ma amuz din ce in ce mai tare... Fiecare cu o parere....
Treaba este simpla.

1. Este cel mai mare clean prins din 2015 ????
Daca da, trebuie sa primeasca premiu unul din cei 2 pescari care erau in barca. Dar, atat timp cat unul singur a postat poza el va castiga.
2. De ce nu a postat si celalalt poza daca dorea sa participe la concurs ??? Nu a postat poza, nu participa, punct. La orice concurs exista regului si parerea mea ca ORICARE din cei 2 era indreptatit sa participe cu acel peste, dar daca numai unul singur a facut-o care e problema ???
3. Si sa zicem ca nu ar fi asa, premiu trebuie sa mearga la colegul din barca nu ??? Ca doar e cel mai mare clean din 2015.... sau merge catre altcineva cu clean mai mic ??? :))))

PS : Discutia asta este asa sa nu se plictiseasca lumea, topicul de mult trebuia inchis

Stima,
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu scrie:
ionut72 scrie:[
A prins cel mai mare clean in 2015, premiul este la el si acolo o sa ramana. Cam de care parte a organului se afla, in aceasta deosebita actiune ce consolideaza orice relatie ? :wink: :D
I'auzi brau':

Concurs Cleanul Anului 2015.

Clasament final:

Locul I - Claudiu Jurau - 53,5 cm.

A, premiul, de fapt, a insemnat, nu titlul de pescarul care a prins, el insusi (dar i-a dat colegului sa se filmeze in drill cu el), cel mai mare clean in anul 2015, ci 2000 de lei, pe care cel ce-a comis-o refuza sa-i inapoieze? A, pai ziceti asa! Da, locul ala e ocupat de Valentin "Vijelie" Oprisanescu. Nu i-l ia nimeni! :D

Dan Mitranescu
Veteran

romanraul scrie:Tot am urmarit acest post si ma amuz din ce in ce mai tare... Fiecare cu o parere....
Treaba este simpla.

Daca da, trebuie sa primeasca premiu unul din cei 2 pescari care erau in barca. Dar, atat timp cat unul singur a postat poza el va castiga.
2. De ce nu a postat si celalalt poza daca dorea sa participe la concurs ??? Nu a postat poza, nu participa, punct. La orice concurs exista regului si parerea mea ca ORICARE din cei 2 era indreptatit sa participe cu acel peste, dar daca numai unul singur a facut-o care e problema ???
3. Si sa zicem ca nu ar fi asa, premiu trebuie sa mearga la colegul din barca nu ??? Ca doar e cel mai mare clean din 2015.... sau merge catre altcineva cu clean mai mic ??? :))))

PS : Discutia asta este asa sa nu se plictiseasca lumea, topicul de mult trebuia inchis

Stima,
Stai asa, ca nu mergea.
Numai Vijelie achitase taxa la concurs.
Este ca si cum noi doi ne iubim cu o doamna cucerita impreuna , dar numai tu poti sa o scoti si in oras , pentru ca eu sunt insurat. In plus tu ai fost cu vorbele : " , ... sa lase subconstientul sa se exprime, ... o experienta fara de care o femeie nu poate sa fie implinita , ... viata este scurta, de ce sa nu profitam de ea ", ...., chestii din astea pe care eu nu stiam sa le spun. :D

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

romanraul scrie:Tot am urmarit acest post si ma amuz din ce in ce mai tare... Fiecare cu o parere....
Treaba este simpla.

Stima,
De fapt, nici articolul ala nu trebuia scris. Cleanul ala e "al lui Vijelie si punct" (fiecare cu parcela lui, eu l-am prins, de fapt, dar i-am dat lui sa faca drilul). Pai nu?

Miere, stergeti, mah, articolul ala si topicul asta cu totul! Las-o asa, ca merge-asa, ne-am obisnuit cu ea! :)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

romanraul scrie: PS : Discutia asta este asa sa nu se plictiseasca lumea, topicul de mult trebuia inchis
Pai pe ce motiv sa se inchida subiectul cand e in rubrica Liber la discutii, e iarna afara si dupa cate vad sunt inca opinii diferite priviind subiectul ? Din cate vad eu, e o problema legata de cum sunt percepute capturile si stabilirea autorului lor (al capturilor), chestiuni privite diferit in functie de stilul de pescuit adoptat (singur, in echipa, la crap, la rapitor, de pe mal, din barca, etc.). Daca in loc de cleanul ala era un crap, coroborat cu notiunea de echipa, probabil situatia ar fi fost privita altfel.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

gor965 scrie:
romanraul scrie: PS : Discutia asta este asa sa nu se plictiseasca lumea, topicul de mult trebuia inchis
Pai pe ce motiv sa se inchida subiectul cand e in rubrica Liber la discutii, e iarna afara si dupa cate vad sunt inca opinii diferite priviind subiectul ? Din cate vad eu, e o problema legata de cum sunt percepute capturile si stabilirea autorului lor (al capturilor), chestiuni privite diferit in functie de stilul de pescuit adoptat (singur, in echipa, la crap, la rapitor, de pe mal, din barca, etc.). Daca in loc de cleanul ala era un crap, coroborat cu notiunea de echipa, probabil situatia ar fi fost privita altfel.
Si la spinning pescuitul se face tot in echipa ( de doi, din barca ).
Vorbesc de competitie, ca de acolo se adapteaza regulamentele si la miute.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

gor965 scrie:

Georgica, si la spinning sunt 2 in barca. Nu te doare gura, cand primesti un telefon de genul ala, sa precizezi asta si sa spui ca pestele ala a fost al echipei si, de comun acord, el, Vijelie, s-a inscris cu el la concurs. Si gata.

Dar, cand o dai in diverse cu "fiecare e cu parcela lui (desi pescuim in echipa)", "de fapt eu l-am prins dar i-am dat celuilalt sa faca drilul cu el" etc, e firesc sa fii taxat pentru o astfel de atitudine. Daca in loc de clean era un crap si aparea vreunul cu afirmatii de genul asta, situatia era clar diferita: tot forumul ii sarea in cap aluia! :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”