S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Mesaj de razvan u. »

Dane,
Nu te mai stradui. Nu are rost.
Stii cine pricepe ce scrii? Cine e pescar si NU pescar de forum.
Pricepe cine a fost la pescuit si pe alte variante in afara de MV2, Tancabesti, Hermes, etc.
Pricepe cine a fost pe lacuri salbatice, rauri, dunare, delta si a a avut langa el un pescar de la care a invatat si altceva in afara de arunca cat mai aproape de malul de vis a vis sau lipit la plaur.
C. S. PELICANUL

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

razvan u. scrie:Dane,
Nu te mai stradui. Nu are rost.
Stii cine pricepe ce scrii? Cine e pescar si NU pescar de forum.
Pricepe cine a fost la pescuit si pe alte variante in afara de MV2, Tancabesti, Hermes, etc.
Pricepe cine a fost pe lacuri salbatice, rauri, dunare, delta si a a avut langa el un pescar de la care a invatat si altceva in afara de arunca cat mai aproape de malul de vis a vis sau lipit la plaur.
Este suficient sa ai numai un indrumator in viata, ca sa intelegi ce inseamna respectul si meritele.

Accept totusi ca se poate trai si fara indrumatori, motiv pentru care savurez dialogul. :D

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Albert scrie:
Florin Pata scrie: Parerea mea e ca nu vei obtine nimic ...indiferent de cate argumente aduci ! De fapt , de mult timp discutia a ajuns departe de subiectul initial
Nu-i stres..ma amuzam doar de cum era lumea in extaz de cum combate "domnu' avocat" cand, de fapt, toata argumentatia aia "spumoasa" nu e sublima dat total pe langa subiect. Noi sa fim sanatosi ca iarna-i lunga si sigur vor mai aparea discutii "interesante" :)
Minteas apar discutiile legate de CN, sa vezi acolo adevaratii pescari cum vor rupe norma de discursuri si argumentatii :lol:
Te amuzi si cand rupi forumurile in 2 cu postari? Combati toate subiectele si aici si pe carponline.
O poza cu un peste prins ai?
Legat de afirmatia ta cu "adevaratii pescari" iti pot spune doar atat. Cat timp nu faci parte dintre ei, nu te baga. Simplu, nu? Sau ai si acolo niste afirmatii care crezi tu ca sunt adevarate si trebuie neaparat sa le scrii?
C. S. PELICANUL

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

O poza cu un peste prins ai?
:lol: :lol: :lol:

Prins de cine: de el sau de altul?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

:lol:
C. S. PELICANUL

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Discutam si noi serios. ( :D )

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Dan Mitranescu scrie:
Florin Pata scrie:
Parerea mea e ca nu vei obtine nimic ...indiferent de cate argumente aduci ! De fapt , de mult timp discutia a ajuns departe de subiectul initial ! Acum e vorba de un "principiu" pe care o anumita categorie de oameni nu il va recunoaste NICIODATA !
Conform acestui "principiu"...daca unii platesc balta sau ofera unuia logistica....isi asuma absolut toate meritele iar "invitatul" , nu numai ca nu are nici un merit sau valoare ci ar trebui sa fie maxim de recunoscator "maestrului" !!! Iti dai seama ce se intampla daca "invitatul" incepe sa-si asume meritele :lol: ...de fapt NORMALE ???
Iar aceste "principii" deriva din ideea mai veche precum ca esti/devii "mare pescar" DOAR daca participi la acele concursuri "prietenesti" pe care unii le numesc cu emfaza "campionate" !!! Daca nu participi...nu poti fi numit pescar :lol: !!!
PS = Ma opresc aici deoarece nu vreau sa ma cert cu nimeni pentru conceptul numit ADEVAR nesuportat de...unii ! Si pentru unii e NORMAL sa castige concursuri inclusiv cu pesti...livrati :wink: !!!

1. Vrei ca o "anumita categorie de oameni sa recunoasca" faptul ca executantul are merite majoritare ( nu totale !!! ) in fata conducatorului. Poate pe alta lume, ca in asta, de la crima si pana la poezie, autorul primeste mai mult.

2. Cine a spus vreodata ca meritele sunt numai ale celui care conduce ? Ce trebuia sa intelegi era ca dintr-o echipa cineva are putin mai multe merite si poate sa ia un premiu invidual ( gen Balonul de Aur )

3. Cine a spus ca daca oferi mijloace materiale ai drepturi majoritare ? Ca sunt o completare la conducerea actiunii este numai un plus pentru cel care conduce.

4. "mare pescar" nu devi "doar daca participi" . De unde intelegi tu asta si cine putea sa spuna o prostie mai mare, ca sa faci aluzia asta .

5. Care este problema daca am castigat concursuri cu "pesti livrati" scosi de altii, atat timp cat erau parteneri de echipa ?

Deci faci cinci afirmatii fara niciun suport.
"A furat si atat". Alta logica nu exista.

P.S. Eu nu ma cert, ma antrenez. :D
Pai deja incep sa fiu de acord cu tine !
1)"Executantul" are si el merite...nu majoritare !
2) Ok...cu specificatia ca am vorbit la modul general !
3) Ok...cu specificatia ca am vorbit la modul general !
4) Total de acord ! Exista multi care afirma "prostia asta" !
5) "Livrarea" e pe principiul "curier" :wink: !
PS - Total de acord si cu Razvan...cu specificatia...ca eu am invatat....de la foarte multi cate putin !

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu scrie:Discutam si noi serios. ( :D )
Da. De fapt nu conteaza de cine e prins pestele: poza sa fie! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie:
Albert scrie:..............
Minteas apar discutiile legate de CN, sa vezi acolo adevaratii pescari cum vor rupe norma de discursuri si argumentatii :lol:
Ce te faci, ca acolo nu ai loc. :D
Imi permit sa am loc, nu-i vorba.Si la CN si la orice concurs promovat p-aci. Doar ca nu ma pasioneaza :)
Dan Mitranescu scrie:P.S. daca te rog sa-mi spui ce serviciu ai, crezi ca am vreo sansa sa aflu ? Sah stii sa joci ?
Daca ma rogi... fie: freelancer :)Si da..bunghesc si-o tzara de sah. Acum te rog eu sa-mi spui ce relevanta au aceste informatii pe topicul asta sau pe orice alt forum de pescuit din universul asta?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

razvan u. scrie:Te amuzi si cand rupi forumurile in 2 cu postari? Combati toate subiectele si aici si pe carponline.
...and your point is...?
razvan u. scrie:O poza cu un peste prins ai?
Ar fi fost culmea sa fie voyeuri doar pe carponline. Rupe carpbook-ul sau feisbucul in doo si-ti trece.
razvan u. scrie:Legat de afirmatia ta cu "adevaratii pescari" iti pot spune doar atat. Cat timp nu faci parte dintre ei, nu te baga. Simplu, nu?
Ar trebui sa fie simplu pentru amandoi doar ca tu ai impresia ca esti cel mai cel pescar din toata emisfera .Cine-s eu sa-ti spun ca nu e asa? E iluzia ta, asta te face fericit..enjoy :)
N-o sa ma apuc sa-ti dau peste nas, cum incerci tu, cu texte d-astea voit superioare.Ar fi prea usor plus ca am vaga idee ca te-ai enerva si ai reactiona nepotrivit.N-as vrea sa se intample asta.
Am totusi rugamintea e sa ne lasi si pe noi, ceilalti pescari, sa ne spunem pasurile chiar daca nu suntem parte din ilustrul tau cerc imaginar.
Ce zici, poti face asta?
Mersiiiiiii

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”