Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nici nu are rost ca cei doi pescari sa-i prinda:e deajuns ca unul dintre eu sa fie pescar bun...e deajuns ca in teorie sa stiu eu ca pot sa ii prind..restul e doar rutina...daca stau bine si ma gandesc nici nu mai are rost sa ii scot sa ii masor...numai faptul ca eu sunt pescar de pescar si ca am mai prins sute de salai in viata mea e deajunsrazvan u. scrie:Iulius_gherase
Iti raspins eu printr-o intamplare: loc de salau bun cu 2 pescari pescuind. Dupa 30 de minute rezultat 0.
Vine alta echipa care prinde 30 de dintosi.
Intuiesti de ce a prins a doua echipa?
Iti spun si eu o intamplare si tu imi spui a cui e captura:intr-un concurs am prins un crap care a rupt linia unui alt concurent..eu am facut cu el drillul la mana, vreo jumate de ora si eu l-am scos pe mal...captura era a mea sau a celui care i-a rupt linia,vorba aia el nadise,alesese locul,carligul,boiliesul,pana si linia principala tot al lui era,eu doar am avut norocul ca minofilamentul lui sa se infasoare in al meu si am avut rabdarea si forta(si priceperea spune-i cum vrei tu)sa fac un drill cu un crap de +10 cu firul in palma?razvan u. scrie:Iulius_gherase
Iti raspins eu printr-o intamplare: loc de salau bun cu 2 pescari pescuind. Dupa 30 de minute rezultat 0.
Corect...a fost al echipei...s-a contabilizat la echipa mea...dar nu a fost al celuilalt concurent caruia i-a rupt cu toate ca el nadise,el stabilise tactica,locul, carligul ,firul de forfac etc...cat despre a cui a fost captura dintre membrii echipei a fost a mea,pentru ca eu am avut norocul sa pun mana pe un fir care atarna prin apa...pentru colegul meu ar fi fost un personal best la momentul ala,dar nici o secunda nu s- gandit sa isi contabilizeze captura aceia in dreptul numelui sau...in cazul asta nu avea alt merit decat ca m-a ajutat la minciog,cum nici eu nu aveam alt merit decat ca am putut sa tin firul in palme...restul era meritul celuilalt concurentrazvan u. scrie:Pestele nu a foat al tau.
A foat al echipei tale.
Erai singur in stand?
Nu te-a ajutat nimeni la minciog?
Iulius, tu spui o poveste prin care demonstrezi ca AI FURAT concursul.iulius_gherase scrie:Iti spun si eu o intamplare si tu imi spui a cui e captura:intr-un concurs am prins un crap care a rupt linia unui alt concurent..eu am facut cu el drillul la mana, vreo jumate de ora si eu l-am scos pe mal...captura era a mea sau a celui care i-a rupt linia,vorba aia el nadise,alesese locul,carligul,boiliesul,pana si linia principala tot al lui era,eu doar am avut norocul ca minofilamentul lui sa se infasoare in al meu si am avut rabdarea si forta(si priceperea spune-i cum vrei tu)sa fac un drill cu un crap de +10 cu firul in palma?razvan u. scrie:Iulius_gherase
Serios?am furat concursul?arata-mi un concurs unde regulamentul precizeaza chestia asta:ca nu am voie sa scot un peste agatat in linia mea scapat de alt concurent sau care nu e la firul meu..nu i-am taiat in niciun caz firul...el era pe alt stand departe de mine...mai mult cum revendici pestele scapat si scos de mine din apa?cum faci dovada ca e pestele scapat de tine?arati carligul tau fox de care foloseste jumate de balta sau monofilamentul tau fluo care poate am eu si inca doua echipe...mai usor cu furatul concursului ca au stiut si organizatorii si concurentul care a scapat pestele si nu s-a aruncat cuvantul FURAT asa in vant...ce era sa fac?sa merg sa intreb pe mal al cui e pestele cu semnalmentele astea pe care oricum nu l-a vazut nimeni la fata,inafara de mine..de unde stiu ca a rupt la concursul asta si nu la altul si a umblat saracul cu nailonul dupa el...Dan Mitranescu scrie:Iulius, tu spui o poveste prin care demonstrezi ca AI FURAT concursul.iulius_gherase scrie:Iti spun si eu o intamplare si tu imi spui a cui e captura:intr-un concurs am prins un crap care a rupt linia unui alt concurent..eu am facut cu el drillul la mana, vreo jumate de ora si eu l-am scos pe mal...captura era a mea sau a celui care i-a rupt linia,vorba aia el nadise,alesese locul,carligul,boiliesul,pana si linia principala tot al lui era,eu doar am avut norocul ca minofilamentul lui sa se infasoare in al meu si am avut rabdarea si forta(si priceperea spune-i cum vrei tu)sa fac un drill cu un crap de +10 cu firul in palma?razvan u. scrie:Iulius_gherase
Sa punctezi cu un peste prins cu un alt fir este impotriva regulamentului de pescuit. Si asta este scris negru pe alb. Asa ca pe langa faptul ca nu era pestele tau, mai meritai si eliminarea.
Dar daca unul isi pierde actele sau banii sau orice altceva , ale cui sunt daca le gasesti tu ?!!!
Asta ca sa vezi mod de a trata viata !
Mai era treaba cu tonul.
Pai baiatul ala dupa vas, o sa-ti spuna ca esti pescar, si frumos si destept, ... pe mii de euro. Ca altfel nu calci pe acolo niciodata cu marea ta experienta de pescar de mulinat ton. Te lasa sa crezi ca esti pescar pentru bani . Daca exista un premiu de cateva zeci de mii de euro pentru o captura de ton si din intamplare o scoti tu, fac pariu ca nu mai ajungi la mal daca ai pretentia ca tu ai prins pestele.