S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Mesaj de gabi1 »

Stie cineva la ce s-a pacalit "trofeul": jig, rotativa sau vobler? Eu nu am retinut.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

iulius_gherase

Mesaj de iulius_gherase »

[quote="Dan Mitranescu"]Eu am cam terminat ce am avut de spus. Asta este parerea mea despre pescuitul la crap, spusa si in alte ocazii. Sunt aici pe forum : " Pentru mine pescuit la crap acum inseamna tot ce se intampla pana cand swingerul incepe sa urce sau sa coboare. Restul este rutina".
Pe ideea asta eu spun in viitor,in concurs sau la placere sa contabilizam si pestii pierduti...vorba ta:important e sa-i faci sa traga,nu sa si-i pui pe saltea...ce te faci ca nu prea poti sa si te pozezi cu pestii scapati, cu toate ca au fost prinsi dupa cum spui tu,numai ca nu ai dovada...de contabilizat,ne descurcam,estimam:bah ala de a rupt cat avea?sigur era de vreo 12...auzi trece-l pe foaie,doar a fost prins...mai usor si pentru arbitrii,nu trebuie sa se deplaseze,ii comunicam prin telefon estimarea noastra
Aici nu vorbim de care e mai pescar...vorbim de a cine a scos pestele din apa...apropo pestele pierdut e intotdeauna cel mai mare...sper ca avem voie noi astia pleava(necunoscutii competitiilor)sa ne dam cu parerea pe un forum public?
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Iulius_gherase
Iti raspins eu printr-o intamplare: loc de salau bun cu 2 pescari pescuind. Dupa 30 de minute rezultat 0.
Vine alta echipa care prinde 30 de dintosi.
Intuiesti de ce a prins a doua echipa?
C. S. PELICANUL

iulius_gherase

razvan u. scrie:Iulius_gherase
Iti raspins eu printr-o intamplare: loc de salau bun cu 2 pescari pescuind. Dupa 30 de minute rezultat 0.
Nici nu are rost ca cei doi pescari sa-i prinda:e deajuns ca unul dintre eu sa fie pescar bun...e deajuns ca in teorie sa stiu eu ca pot sa ii prind..restul e doar rutina...daca stau bine si ma gandesc nici nu mai are rost sa ii scot sa ii masor...numai faptul ca eu sunt pescar de pescar si ca am mai prins sute de salai in viata mea e deajuns
Haide-ti oameni buni:despre ce vorbim? Vorbim despre cine a prins cleanul,nu despre care e mai bun pescar
Ca si in viata,nu intotdeauna cel care e doxa de carte,e si bogat...sau orice alta comparatie doriti
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

iulius_gherase

Iti spun si eu o intamplare si tu imi spui a cui e captura:intr-un concurs am prins un crap care a rupt linia unui alt concurent..eu am facut cu el drillul la mana, vreo jumate de ora si eu l-am scos pe mal...captura era a mea sau a celui care i-a rupt linia,vorba aia el nadise,alesese locul,carligul,boiliesul,pana si linia principala tot al lui era,eu doar am avut norocul ca minofilamentul lui sa se infasoare in al meu si am avut rabdarea si forta(si priceperea spune-i cum vrei tu)sa fac un drill cu un crap de +10 cu firul in palma?
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Pestele nu a foat al tau.
A foat al echipei tale.
Erai singur in stand?
Nu te-a ajutat nimeni la minciog?
C. S. PELICANUL

iulius_gherase

razvan u. scrie:Pestele nu a foat al tau.
A foat al echipei tale.
Erai singur in stand?
Nu te-a ajutat nimeni la minciog?
Corect...a fost al echipei...s-a contabilizat la echipa mea...dar nu a fost al celuilalt concurent caruia i-a rupt cu toate ca el nadise,el stabilise tactica,locul, carligul ,firul de forfac etc...cat despre a cui a fost captura dintre membrii echipei a fost a mea,pentru ca eu am avut norocul sa pun mana pe un fir care atarna prin apa...pentru colegul meu ar fi fost un personal best la momentul ala,dar nici o secunda nu s- gandit sa isi contabilizeze captura aceia in dreptul numelui sau...in cazul asta nu avea alt merit decat ca m-a ajutat la minciog,cum nici eu nu aveam alt merit decat ca am putut sa tin firul in palme...restul era meritul celuilalt concurent
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

iulius_gherase scrie:
Iti spun si eu o intamplare si tu imi spui a cui e captura:intr-un concurs am prins un crap care a rupt linia unui alt concurent..eu am facut cu el drillul la mana, vreo jumate de ora si eu l-am scos pe mal...captura era a mea sau a celui care i-a rupt linia,vorba aia el nadise,alesese locul,carligul,boiliesul,pana si linia principala tot al lui era,eu doar am avut norocul ca minofilamentul lui sa se infasoare in al meu si am avut rabdarea si forta(si priceperea spune-i cum vrei tu)sa fac un drill cu un crap de +10 cu firul in palma?
Iulius, tu spui o poveste prin care demonstrezi ca AI FURAT concursul.
Sa punctezi cu un peste prins cu un alt fir este impotriva regulamentului de pescuit. Si asta este scris negru pe alb. Asa ca pe langa faptul ca nu era pestele tau, mai meritai si eliminarea.
Dar daca unul isi pierde actele sau banii sau orice altceva , ale cui sunt daca le gasesti tu ?!!!
Asta ca sa vezi mod de a trata viata !

Mai era treaba cu tonul.
Pai baiatul ala dupa vas, o sa-ti spuna ca esti pescar, si frumos si destept, ... pe mii de euro. Ca altfel nu calci pe acolo niciodata cu marea ta experienta de pescar de mulinat ton. Te lasa sa crezi ca esti pescar pentru bani . Daca exista un premiu de cateva zeci de mii de euro pentru o captura de ton si din intamplare o scoti tu, fac pariu ca nu mai ajungi la mal daca ai pretentia ca tu ai prins pestele.

iulius_gherase

Dan Mitranescu scrie:
iulius_gherase scrie:
Iulius, tu spui o poveste prin care demonstrezi ca AI FURAT concursul.
Sa punctezi cu un peste prins cu un alt fir este impotriva regulamentului de pescuit. Si asta este scris negru pe alb. Asa ca pe langa faptul ca nu era pestele tau, mai meritai si eliminarea.
Dar daca unul isi pierde actele sau banii sau orice altceva , ale cui sunt daca le gasesti tu ?!!!
Asta ca sa vezi mod de a trata viata !

Mai era treaba cu tonul.
Pai baiatul ala dupa vas, o sa-ti spuna ca esti pescar, si frumos si destept, ... pe mii de euro. Ca altfel nu calci pe acolo niciodata cu marea ta experienta de pescar de mulinat ton. Te lasa sa crezi ca esti pescar pentru bani . Daca exista un premiu de cateva zeci de mii de euro pentru o captura de ton si din intamplare o scoti tu, fac pariu ca nu mai ajungi la mal daca ai pretentia ca tu ai prins pestele.
Serios?am furat concursul?arata-mi un concurs unde regulamentul precizeaza chestia asta:ca nu am voie sa scot un peste agatat in linia mea scapat de alt concurent sau care nu e la firul meu..nu i-am taiat in niciun caz firul...el era pe alt stand departe de mine...mai mult cum revendici pestele scapat si scos de mine din apa?cum faci dovada ca e pestele scapat de tine?arati carligul tau fox de care foloseste jumate de balta sau monofilamentul tau fluo care poate am eu si inca doua echipe...mai usor cu furatul concursului ca au stiut si organizatorii si concurentul care a scapat pestele si nu s-a aruncat cuvantul FURAT asa in vant...ce era sa fac?sa merg sa intreb pe mal al cui e pestele cu semnalmentele astea pe care oricum nu l-a vazut nimeni la fata,inafara de mine..de unde stiu ca a rupt la concursul asta si nu la altul si a umblat saracul cu nailonul dupa el...
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

iulius_gherase

Ce facem acum?isi aduce aminte unul ca a scapat un peste cu o saptamana inainte la alt concurs si revizuim clasamentul final si adaugam pestele prins de mine tocmai pe criteriul mentionat de catre tine ca pescuitul se termina in momentul in care suna avertizorii si restul nu conteaza,e rutina si ca pestele ar trebui contabilizat la cel care de fapt l-a pierdut,meritul fiind a lui fiindca el a dus tot greul pana la un punct
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”