S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Mesaj de Dan Mitranescu »

Albert scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Albert scrie:..............
Minteas apar discutiile legate de CN, sa vezi acolo adevaratii pescari cum vor rupe norma de discursuri si argumentatii :lol:
Ce te faci, ca acolo nu ai loc. :D
Imi permit sa am loc, nu-i vorba.Si la CN si la orice concurs promovat p-aci. Doar ca nu ma pasioneaza :)
Dan Mitranescu scrie:P.S. daca te rog sa-mi spui ce serviciu ai, crezi ca am vreo sansa sa aflu ? Sah stii sa joci ?
Daca ma rogi... fie: freelancer :)Si da..bunghesc si-o tzara de sah. Acum te rog eu sa-mi spui ce relevanta au aceste informatii pe topicul asta sau pe orice alt forum de pescuit din universul asta?
Un secret : La CN loturile nu se fac pe "cine isi permite si cine nu ". :wink: Asa ca putea sa te si pasioneze.

Au anuntat ieri la PRO TV sa nu discutam cu orcine pe internet, cu persoane pe care nu le cunoastem, pentru ca este periculos. Incercam sa stabilesc o legatura mai sigura.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Albert,
Departe de mine ideea de a ma enerva discutia cu tine. Si nici sa te jignesc nu intentionez.
Am un aspect sa iti comunic cat pot de clar: pe forumuri de pescuit intra oameni cu interese comune. Pescuitul. Nu e foarte clar insa ce faci tu in materie de pescuit, exceptand postarile bineanteles.
Topicul asta este despre un concurs. Tu nu participi la concursuri.
A incercat Dan sa iti explice(si tie) ce inseamna pescuitul la rapitor din barca. Nu conteaza ca nu ai inteles.
De ce postezi daca concursurile nu prezinta interes pentru tine?
De ce jignesti un om pe care nu il cunosti, fara sa astepti un drept la replica pana sa folosesti cuvinte de genul "furaciune mizerabila"?

Revenind acum la raspunsul tau acid: cercul mea "imaginar" este cuprinsa aici din user-i reali. Spre exemplu Dan.
Tu pe acest forum ai un singur user care sa confirma ca esti real? Ca mergi la pescuit? Pentru ca esti definitia pescarului de forum. Sau a postacului. Fara suparare te rog.
Asta pentru ca folosesti expresia "ceilalti pescari", iar pasurile tale sunt sa iti dai cu parerea despre un subiect care nu te intereseaza...
Despre carpbook iti pot spune ca nu am cont. Pe facebook postez 1 sau de 2 ori pe luna.
Sunt insa sigur ca tu le rupi in 2. Nu conteaza subiectul. Postari sa fie sa te amuzi...nu conteaza ca nu pricepi/percepi.
p.s. te rog nu te enerva.
C. S. PELICANUL

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dan Mitranescu scrie:
Albert scrie:..............
Minteas apar discutiile legate de CN, sa vezi acolo adevaratii pescari cum vor rupe norma de discursuri si argumentatii :lol:
Ce te faci, ca acolo nu ai loc. :D
Gasesti tu ceva, ... "ca esti destept si este suficient" de exemplu. :D

P.S. daca te rog sa-mi spui ce serviciu ai, crezi ca am vreo sansa sa aflu ? Sah stii sa joci ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dane ,te bate parte in parte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca nici asa nu poate, isi pune si cascheta si tot te arde :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie: Un secret : La CN loturile nu se fac pe "cine isi permite si cine nu ". :wink: Asa ca putea sa te si pasioneze.
Ei lasati. Povestioare d-astea merg la diletanti. Un domn generos gasteste oricand loc intr-un lot chiar si pentru CN. :lol:
Dan Mitranescu scrie:Incercam sa stabilesc o legatura mai sigura.
Am net bun de tot asa ca nu te panica..legatura e suficient de sigura si trainica.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

razvan u. scrie:Albert,
Departe de mine ideea de a ma enerva discutia cu tine. Si nici sa te jignesc nu intentionez.
Good to know.
razvan u. scrie:Am un aspect sa iti comunic cat pot de clar: pe forumuri de pescuit intra oameni cu interese comune. Pescuitul.
Nu tre' sa imi comunici chestia asta ca doar d-aia am cont aici.
razvan u. scrie:Nu e foarte clar insa ce faci tu in materie de pescuit, exceptand postarile bineanteles.
Pescuiesc, ce naiba sa fac?Mai o lansare, mai o eliberare..si asta de multi ani.
razvan u. scrie:Topicul asta este despre un concurs. Tu nu participi la concursuri.
Asa, si? E un subiect pe-un forum public.
razvan u. scrie:A incercat Dan sa iti explice(si tie) ce inseamna pescuitul la rapitor din barca. Nu conteaza ca nu ai inteles.
La fel, nu mi-a spus nimic nou. Doar ca n-are nicio legatura cu topicul de fata.
razvan u. scrie:De ce postezi daca concursurile nu prezinta interes pentru tine?De ce jignesti un om pe care nu il cunosti, fara sa astepti un drept la replica pana sa folosesti cuvinte de genul "furaciune mizerabila"?
Am momente in care iau atitudine cand vad nedreptati. Ce-i drept am exagerat cu cuvintele grele, imi cer scuze inculpatului. Dreptul la replica a fost amuzant.Chiar si asa, din punctul meu de vedere omul a fraudat concursul. Stiu ca-l doare la bascheti dar macar sa nu ramana cu impresia c-a prostit chiar pe toata lumea.
razvan u. scrie:Revenind acum la raspunsul tau acid: cercul mea "imaginar" este cuprinsa aici din user-i reali. Spre exemplu Dan.

Asa o fi. Bravo voua ca ca va cunoasteti...doar ca asta nu va face mai speciali. Sunteti tot niste useri pe-un forum.Cand veti intelege/accepta asta poate veti renunta si la ifosele elitiste cu care mai dojeniti diversi useri emotivi de aici sau de pe alte forumuri.
razvan u. scrie:Tu pe acest forum ai un singur user care sa confirma ca esti real? Ca mergi la pescuit?
N-am decat userul asta pe forum si da, asta poate sa confirme ca merg la pescuit si ca-s real.
razvan u. scrie:Pentru ca esti definitia pescarului de forum. Sau a postacului. Fara suparare te rog.
Fara suparare dar te incadrezi si tu la aceiasi categorie. Postac-pescar-de-forum. Asta din pct meu de vedere.C-asa-i pe forum. Fara discriminari.Suntem useri care postam despre pescuit si tot ce ne mai trece prin cap atat timp cat respectam regulile forumului.
razvan u. scrie:Asta pentru ca folosesti expresia "ceilalti pescari", iar pasurile tale sunt sa iti dai cu parerea despre un subiect care nu te intereseaza...
Ai pierdut din vedere ca am fost cam singurul care am ramas chitit pe subiect.Voi ati dat-o-n diverse cu echipe, competitii si alte avioane. De aici, probabil, o anumita confuzie.
razvan u. scrie:Despre carpbook iti pot spune ca nu am cont. Pe facebook postez 1 sau de 2 ori pe luna. Sunt insa sigur ca tu le rupi in 2. Nu conteaza subiectul. Postari sa fie sa te amuzi...nu conteaza ca nu pricepi/percepi.
Stii tu sigur? Sigur,sigur? :lol:
razvan u. scrie:p.s. te rog nu te enerva.
Nu-i stres, n-ai cum sa ma enervezi/superi.Chiar n-ai cum :)

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Albert,
Daca criteriul de a posta este un subiect pe un forum liber, de ce nu incerci si pe alte forumuri?
Exempu: ciclism. Nu conteaza ca nu intelegi/participi la concursurile si antrenamente specifice, faptul ca tu pedalezi sambata prin IOR iti da dreptul sa ai iei pe oamenii aia la rost. Corect?
Din tot ce ai scris mai sus cel mai definitoriu este fraza in care sustii ca Dan nu ti-a spus nimic nou despre pescuitul in barca si ca acest lucru nu are legatura cu topicul de fata.
Sunt absolut sigur acum ca nu ai cum sa intelegi. Indiferent ce iti scriu eu sau altcineva.
Inca ceva: in ceea ce ma priveste nu e vorba de nici un elitism sau ifose in postarile mele. E vorba de prieteni pe care ai cunosc si de pescuit in echipa. Dar nici aici nu ai sa intelegi daca iti dezvolt.
Sigur ma bati cu perseverenta si analiza pe text!
C. S. PELICANUL

iulius_gherase

Mesaj de iulius_gherase »

Nu stiu care e satisfactia sa te pozezi cu un peste care nu a fost scos de tine...cum poti sa spui ca asta e pestele prins de tine cand nu tu l-ai prins...vijelie intradevar a respectat regulamentul concursului...dar asta nu inseamna ca el a prins pestele sau ca a fost etic ce a facut el...iau cu mine un baietel de 5 ani(as fi vrut sa spun fiul meu,dar am fetita,dar poate cine stie o voi indoctrina)care vine la pescuit prima data,eu aduc totul,fac totul si acest baietel de 5 ani prinde monstrul..dupa mintea mai multor useri ar insemna sa-i smulg pestele din mana si sa il declar al meu,ca dee! Baietelu nu are nici o treaba cu pescuitul si toate sculele sunt ale mele...este si o vorba:norocul incepatorului...cum nu e nici etic si moral sa mergi cu un incepator si sa ii smulgi lanseta din mana cand vezi ca el are un peste mare care s-ar putea sa fie captura si pe urma sa o mai dai in diverse ca daca nu erai tu scapa pestele(una e sa iti spuna el ca nu se descurca si ia si fa tu drillul si alta e sa iei tu lanseta asa ca ti s-a parut tie ca nu se descurca)..si in echipa,pestele puncteaza pentru echipa,e al echipei,dar se pozeaza cel care l-a scos din apa si pe laterale membrii echipei...consider ca atat timp cat nu ai pus tu mana pe lanseta sa faci drillul,din varii motive,nu ai fost langa lansete,nu ai avut inspiratia sa pui mana pe lanseta, dormeai adanc,erai la palavre cu vecinii de stand,nu poti emite pretentii ca e captura ta... Asta e fas ca l- a invatat unde sa dea,cum sa dea,la ce sa dea..trebuie sa il prinda el daca era atat de bun....si bulanul face parte din joc...maine poimaine nici nu mai merg la pescuit,il trimit pe unu( sa-i spuneam majordom)cu sculele mele,ii spun la ce sa dea si unde sa dea si eu stau acasa...oricum toate capturile individului sunt ale mele,ii spun doar cand are ceva notabil la sac sa ma cheme sa ma pozez...doar o parere personala asupra cazului dezbatut
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

iulius_gherase

Nu mai merg in atlantic la ton ca nu are rost...chiar daca prind unul,nu ma pot poza cu el ca e al capitanului...a lui fiind vasul, lansetele,momeala,inclusiv locul ma duce el...eu doar fac drillul si se pozeaza ghidul...vroiam sa merg in thailanda la gillhams,dar nefiind resortul meu,sculele mele si momeala mea, asta inseamna ca tot ce prind nu e captura mea...se duce naibii pescuitul asta turistic...saracul ardy...el chiar credea ca acei pesti prinsi sunt capturile lui...arapaima nu a prins ardy ca vorba aia,neavand experienta in pescuitul la arapaima nu poate sa emita pretentii ca e captura lui
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

iulius_gherase scrie:Nu mai merg in atlantic la ton ca nu are rost...chiar daca prind unul,nu ma pot poza cu el ca e al capitanului...a lui fiind vasul, lansetele,momeala,inclusiv locul ma duce el...eu doar fac drillul si se pozeaza ghidul...vroiam sa merg in thailanda la gillhams,dar nefiind resortul meu,sculele mele si momeala mea, asta inseamna ca tot ce prind nu e captura mea...se duce naibii pescuitul asta turistic...saracul ardy...el chiar credea ca acei pesti prinsi sunt capturile lui...arapaima nu a prins ardy ca vorba aia,neavand experienta in pescuitul la arapaima nu poate sa emita pretentii ca e captura lui
BIG Like :lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine

iulius_gherase

Dan Mitranescu scrie:
DumiD scrie:
razvan u. scrie: Mda, asa e.
p.s.nu stii ce inseamna notiunea de echipa la pescuit.
In cazul spinningului recunosc ca nu inteleg. Pestele il prinzi dupa cum joci naluca, si aia o faci individual, nu-ti mulineaza Vijelie. Orice miscare poate atrage sau indeparta pestele, cum naibii sa zici ca a prins Vijelie pestele ca era barca lui, sonarul lui,lanseta lui. Pai de ce nu l-a prins el, daca era asa bun pescar, si cu dotarile de rigoare???
Dumi si daca te iau cu mine la un pescuit, te asez cu barca pe locuri, iti arat directia si iti spun cum sa mulinezi si prinzi cate un salau la maximum trei aruncari, iar apoi pleci tu singur pe unde te taie capul si dai in ce stiluri vrei tu si cu ce jocuri doresti . Daca nu ii vezi coada nici la 100 de aruncari,imi promiti ca ai sa te mai gandesti putin la subiectul asta ?

Hai sa-ti spun ceva. Crapul mai pleaca dupa mancare oferita si iese dupa locurile bune, dar la rapitor daca nu i-o pui in gura, nu ai sa vezi peste niciodata.
Nici macar "locul" daca il stii, nu este suficient. Inclusiv directia de purtare a nalucilor peste acesta, face diferenta.
Ce te face sa fi atat de sigur ca poate exact ca nu am dat cum mi -ai aratat tu a facut ca eu sa prind captura...pur si simplu i-a placut salaului ala cand a vazut jigul ca a cazut pe substrat cand m-am oprit eu din mulinat sa ma scarpin in nas...esti tu atat de sigur ca tocmai aspectul asta nu a facut diferenta?
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”