razvan u. scrie:Albert,
Departe de mine ideea de a ma enerva discutia cu tine. Si nici sa te jignesc nu intentionez.
Good to know.
razvan u. scrie:Am un aspect sa iti comunic cat pot de clar: pe forumuri de pescuit intra oameni cu interese comune. Pescuitul.
Nu tre' sa imi comunici chestia asta ca doar d-aia am cont aici.
razvan u. scrie:Nu e foarte clar insa ce faci tu in materie de pescuit, exceptand postarile bineanteles.
Pescuiesc, ce naiba sa fac?Mai o lansare, mai o eliberare..si asta de multi ani.
razvan u. scrie:Topicul asta este despre un concurs. Tu nu participi la concursuri.
Asa, si? E un subiect pe-un forum public.
razvan u. scrie:A incercat Dan sa iti explice(si tie) ce inseamna pescuitul la rapitor din barca. Nu conteaza ca nu ai inteles.
La fel, nu mi-a spus nimic nou. Doar ca n-are nicio legatura cu topicul de fata.
razvan u. scrie:De ce postezi daca concursurile nu prezinta interes pentru tine?De ce jignesti un om pe care nu il cunosti, fara sa astepti un drept la replica pana sa folosesti cuvinte de genul "furaciune mizerabila"?
Am momente in care iau atitudine cand vad nedreptati. Ce-i drept am exagerat cu cuvintele grele, imi cer scuze inculpatului. Dreptul la replica a fost amuzant.Chiar si asa, din punctul meu de vedere omul a fraudat concursul. Stiu ca-l doare la bascheti dar macar sa nu ramana cu impresia c-a prostit chiar pe toata lumea.
razvan u. scrie:Revenind acum la raspunsul tau acid: cercul mea "imaginar" este cuprinsa aici din user-i reali. Spre exemplu Dan.
Asa o fi. Bravo voua ca ca va cunoasteti...doar ca asta nu va face mai speciali. Sunteti tot niste useri pe-un forum.Cand veti intelege/accepta asta poate veti renunta si la ifosele elitiste cu care mai dojeniti diversi useri emotivi de aici sau de pe alte forumuri.
razvan u. scrie:Tu pe acest forum ai un singur user care sa confirma ca esti real? Ca mergi la pescuit?
N-am decat userul asta pe forum si da, asta poate sa confirme ca merg la pescuit si ca-s real.
razvan u. scrie:Pentru ca esti definitia pescarului de forum. Sau a postacului. Fara suparare te rog.
Fara suparare dar te incadrezi si tu la aceiasi categorie. Postac-pescar-de-forum. Asta din pct meu de vedere.C-asa-i pe forum. Fara discriminari.Suntem useri care
postam despre
pescuit si tot ce ne mai trece prin cap atat timp cat respectam regulile
forumului.
razvan u. scrie:Asta pentru ca folosesti expresia "ceilalti pescari", iar pasurile tale sunt sa iti dai cu parerea despre un subiect care nu te intereseaza...
Ai pierdut din vedere ca am fost cam singurul care am ramas chitit pe subiect.Voi ati dat-o-n diverse cu echipe, competitii si alte avioane. De aici, probabil, o anumita confuzie.
razvan u. scrie:Despre carpbook iti pot spune ca nu am cont. Pe facebook postez 1 sau de 2 ori pe luna. Sunt insa sigur ca tu le rupi in 2. Nu conteaza subiectul. Postari sa fie sa te amuzi...nu conteaza ca nu pricepi/percepi.
Stii tu sigur? Sigur,sigur?
razvan u. scrie:p.s. te rog nu te enerva.
Nu-i stres, n-ai cum sa ma enervezi/superi.Chiar n-ai cum