Aaa... Ca a cam gresit cu modul in care a pus problema??? Da, putea mult mai elegant sa iasa din aceasta situatie spunand ca are tot dreptul de a participa fiind pestele echipei si efortul de prindere a fost comun....ionut72 scrie:gor965 scrie:Pai pe ce motiv sa se inchida subiectul cand e in rubrica Liber la discutii, e iarna afara si dupa cate vad sunt inca opinii diferite priviind subiectul ? Din cate vad eu, e o problema legata de cum sunt percepute capturile si stabilirea autorului lor (al capturilor), chestiuni privite diferit in functie de stilul de pescuit adoptat (singur, in echipa, la crap, la rapitor, de pe mal, din barca, etc.). Daca in loc de cleanul ala era un crap, coroborat cu notiunea de echipa, probabil situatia ar fi fost privita altfel.romanraul scrie: PS : Discutia asta este asa sa nu se plictiseasca lumea, topicul de mult trebuia inchis
Georgica, si la spinning sunt 2 in barca. Nu te doare gura, cand primesti un telefon de genul ala, sa precizezi asta si sa spui ca pestele ala a fost al echipei si, de comun acord, el, Vijelie, s-a inscris cu el la concurs. Si gata.
Dar, cand o dai in diverse cu "fiecare e cu parcela lui (desi pescuim in echipa)", "de fapt eu l-am prins dar i-am dat celuilalt sa faca drilul cu el" etc, e firesc sa fii taxat pentru o astfel de atitudine. Daca in loc de clean era un crap si aparea vreunul cu afirmatii de genul asta, situatia era clar diferita: tot forumul ii sarea in cap aluia!
Dar cred ca nici titlu nu ar fi corect, mai bine ar fi fost : " S-a pozat cu pestele echipei si s-a laudat ca esre numai al lui " sau ceva de genu'... Ca nu a fost pestele altuia era si el acolo si a castigat meritat cu cel mai mare peste...
Sau gresesc???