Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Este suficient sa ai numai un indrumator in viata, ca sa intelegi ce inseamna respectul si meritele.razvan u. scrie:Dane,
Nu te mai stradui. Nu are rost.
Stii cine pricepe ce scrii? Cine e pescar si NU pescar de forum.
Pricepe cine a fost la pescuit si pe alte variante in afara de MV2, Tancabesti, Hermes, etc.
Pricepe cine a fost pe lacuri salbatice, rauri, dunare, delta si a a avut langa el un pescar de la care a invatat si altceva in afara de arunca cat mai aproape de malul de vis a vis sau lipit la plaur.
Te amuzi si cand rupi forumurile in 2 cu postari? Combati toate subiectele si aici si pe carponline.Albert scrie:Nu-i stres..ma amuzam doar de cum era lumea in extaz de cum combate "domnu' avocat" cand, de fapt, toata argumentatia aia "spumoasa" nu e sublima dat total pe langa subiect. Noi sa fim sanatosi ca iarna-i lunga si sigur vor mai aparea discutii "interesante"Florin Pata scrie: Parerea mea e ca nu vei obtine nimic ...indiferent de cate argumente aduci ! De fapt , de mult timp discutia a ajuns departe de subiectul initial![]()
Minteas apar discutiile legate de CN, sa vezi acolo adevaratii pescari cum vor rupe norma de discursuri si argumentatii
O poza cu un peste prins ai?
Pai deja incep sa fiu de acord cu tine !Dan Mitranescu scrie:Florin Pata scrie:
Parerea mea e ca nu vei obtine nimic ...indiferent de cate argumente aduci ! De fapt , de mult timp discutia a ajuns departe de subiectul initial ! Acum e vorba de un "principiu" pe care o anumita categorie de oameni nu il va recunoaste NICIODATA !
Conform acestui "principiu"...daca unii platesc balta sau ofera unuia logistica....isi asuma absolut toate meritele iar "invitatul" , nu numai ca nu are nici un merit sau valoare ci ar trebui sa fie maxim de recunoscator "maestrului" !!! Iti dai seama ce se intampla daca "invitatul" incepe sa-si asume meritele...de fapt NORMALE ???
Iar aceste "principii" deriva din ideea mai veche precum ca esti/devii "mare pescar" DOAR daca participi la acele concursuri "prietenesti" pe care unii le numesc cu emfaza "campionate" !!! Daca nu participi...nu poti fi numit pescar!!!
PS = Ma opresc aici deoarece nu vreau sa ma cert cu nimeni pentru conceptul numit ADEVAR nesuportat de...unii ! Si pentru unii e NORMAL sa castige concursuri inclusiv cu pesti...livrati!!!
1. Vrei ca o "anumita categorie de oameni sa recunoasca" faptul ca executantul are merite majoritare ( nu totale !!! ) in fata conducatorului. Poate pe alta lume, ca in asta, de la crima si pana la poezie, autorul primeste mai mult.
2. Cine a spus vreodata ca meritele sunt numai ale celui care conduce ? Ce trebuia sa intelegi era ca dintr-o echipa cineva are putin mai multe merite si poate sa ia un premiu invidual ( gen Balonul de Aur )
3. Cine a spus ca daca oferi mijloace materiale ai drepturi majoritare ? Ca sunt o completare la conducerea actiunii este numai un plus pentru cel care conduce.
4. "mare pescar" nu devi "doar daca participi" . De unde intelegi tu asta si cine putea sa spuna o prostie mai mare, ca sa faci aluzia asta .
5. Care este problema daca am castigat concursuri cu "pesti livrati" scosi de altii, atat timp cat erau parteneri de echipa ?
Deci faci cinci afirmatii fara niciun suport.
"A furat si atat". Alta logica nu exista.
P.S. Eu nu ma cert, ma antrenez.
Da. De fapt nu conteaza de cine e prins pestele: poza sa fie!Dan Mitranescu scrie:Discutam si noi serios. ()
Imi permit sa am loc, nu-i vorba.Si la CN si la orice concurs promovat p-aci. Doar ca nu ma pasioneazaDan Mitranescu scrie:Ce te faci, ca acolo nu ai loc.Albert scrie:..............
Minteas apar discutiile legate de CN, sa vezi acolo adevaratii pescari cum vor rupe norma de discursuri si argumentatii![]()
Daca ma rogi... fie: freelancer :)Si da..bunghesc si-o tzara de sah. Acum te rog eu sa-mi spui ce relevanta au aceste informatii pe topicul asta sau pe orice alt forum de pescuit din universul asta?Dan Mitranescu scrie:P.S. daca te rog sa-mi spui ce serviciu ai, crezi ca am vreo sansa sa aflu ? Sah stii sa joci ?
...and your point is...?razvan u. scrie:Te amuzi si cand rupi forumurile in 2 cu postari? Combati toate subiectele si aici si pe carponline.
Ar fi fost culmea sa fie voyeuri doar pe carponline. Rupe carpbook-ul sau feisbucul in doo si-ti trece.razvan u. scrie:O poza cu un peste prins ai?
Ar trebui sa fie simplu pentru amandoi doar ca tu ai impresia ca esti cel mai cel pescar din toata emisfera .Cine-s eu sa-ti spun ca nu e asa? E iluzia ta, asta te face fericit..enjoyrazvan u. scrie:Legat de afirmatia ta cu "adevaratii pescari" iti pot spune doar atat. Cat timp nu faci parte dintre ei, nu te baga. Simplu, nu?