S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
Pai cum sa castigi un concurs atat timp cat in capul tau exista fala ca TU ai prins un peste ?...
Uite cum (si despre asta e vorba):

Vijelie: salut, consider ca este o gluma proasta si sincer nu ii vad rostul. Omul este nebun. Intradevar am fost cu el la pescuit... s-au prins cleni mari ... fiecare pe parcela lui .... EL a facut poza cu pestele meu si asta nu este prima data, a facut asta de zeci de ori.
Vijelie: mi-a mai zis unu Alex nu stiu cum de la el de le grup cum ca este cleanul lui. Al meu are inotatoarea de jos rupta pe din doua... a facut si el poza cu el.
Vijelie: CLAR ! A facut si el poze cu el. Nu neg asta dar asta nu inseamna ca este pestele lui
Nu este pestele lui. Punct...
Tot ce a spus Vijelie este o discutie privata in care trebuia poate sa se adapteze ...hai sa zicem persoanei , discutie ce nu are relevanta public. Acest lucru reprezinta in primul rand o infractiune ( inregistrare fara acord ) si pe urma o dovada.

Vijelie a fost pus intr-o situatie greu de iesit.
Clar, ideea lui a fost ca partenerul de pescuit a vrut sa-si ia toate drepturile asupra pestelui. Asta se vede clar din cum se exprima la adresa lui. Nu avea cum sa combata asa ceva. Sunt convins ca asta regreta acum cel mai mult, ca omul nu avea nicio vina, doar se potrivise cu gluma dintre ei.
In situatia asta nu avea cum sa spuna ce gandea si a trebuit sa inventeze. Poate nervii facuti de presupusa tradare au contribuit.

Convingerea cu care spune ca este pestele lui, sarind peste intrebari, vine din suflet , nu incercand sa gaseasca o scuza.

Asa vad eu lucrurile. Nici acum nu am vorbit cu el .

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie:Vijelie avea tot dreptul sa isi faca poza cu acel peste si sa se prezinte cu el la concurs, asta si in situatia unui echilibru valoric cu partenerul sau, dar cu atat mai mult cu cat el tinea haturile strategiei.
Asta daca era la vreun concurs pe echipe...crap sau rapitor, nu conteaza.
In lumea reala asa ceva ar fi inacceptabil. Cel putin eu n-as putea sa ma pozez cu un peste prins de altcineva indiferent ce haturi as avea in mana.

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Dan Mitranescu scrie: Ba mai mult, tehnicile Dao ( garantat pentru cine este dispus sa incerce :wink: ) instruiesc barbatul cum sa renunte la ejaculat ( placerea drillului) , pentru a obtine performante de amant perfect ( pescar complet ).
:D
Nenea Dan,
Cred ca este vorba de tehnicile TAO :wink:
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Dan Mitranescu
Veteran

Albert scrie:
Dan Mitranescu scrie:Vijelie avea tot dreptul sa isi faca poza cu acel peste si sa se prezinte cu el la concurs, asta si in situatia unui echilibru valoric cu partenerul sau, dar cu atat mai mult cu cat el tinea haturile strategiei.
Asta daca era la vreun concurs pe echipe...crap sau rapitor, nu conteaza.
In lumea reala asa ceva ar fi inacceptabil. Cel putin eu n-as putea sa ma pozez cu un peste prins de altcineva indiferent ce haturi as avea in mana.
In "lumea reala" ( si mai ales a sporturilor ) lucrurile se judeca asa cum sunt acolo sus, la varf. Acolo este intotdeauna legea.
Sa nu faci o poza cu un peste prins de tine si de partenerul de pescuit, pentru 2000 lei, inseamna ca te plaseaza intr-o categorie a veniturilor frumusica. Felicitari.

In ce domeniu lucrezi? Poate reusesc sa fac o comparatie explicita cu domeniul asta in care lucrez eu.
Cred ca ai gasit deja mici compromisuri LEGALE pe care le facem toti acolo unde lucram, pentru ceva bani in plus. Poate ca unul pentru care meseria ta este o distractie, te poate judeca pentru ce faci, dar totusi asta este viata reala de care aminteai.

Dan Mitranescu
Veteran

Digital scrie:
Dan Mitranescu scrie: Ba mai mult, tehnicile Dao ( garantat pentru cine este dispus sa incerce :wink: ) instruiesc barbatul cum sa renunte la ejaculat ( placerea drillului) , pentru a obtine performante de amant perfect ( pescar complet ).
:D
Nenea Dan,
Cred ca este vorba de tehnicile TAO :wink:
Stima
Si TAO spune in mare aceleasi lucruri , dar DAO ramane principalul ghid pentru un gigolo. :wink: :D
https://www.youtube.com/watch?v=MU5GWFyGReI

Dan Mitranescu
Veteran

Albert , ne scuzi daca ti se pare ceva imoral pe aici. :D
Sper sa nu faci asa ceva niciodata. :D

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie:Albert , ne scuzi daca ti se pare ceva imoral pe aici. :D
Sper sa nu faci asa ceva niciodata. :D
Nu vorbim despre moralitate aici ci vorbim despre hotie.
Dan Mitranescu scrie:In "lumea reala" ( si mai ales a sporturilor ) lucrurile se judeca asa cum sunt acolo sus, la varf. Acolo este intotdeauna legea.
Hai sa coboram putin de pe piedestalul pe care credem ca stam doar pentru ca participam la niste braile. Pescuitul are multe forme iar ce faceti voi(competitie) e o parte infima. Dar nici despre asta nu discut. E joaca voastra, va faceti regulile cum vreti voi. Cam ca la sotron.
Ce spui tu cu strategie, indicatii, nada si alte avioane sa zicem ca e pescuit. De ce pescuiesti? Ca sa prinzi peste. Pestele il prinde ala care are joarda-n mana...(asta daca stie in ce parte se slabeste frana...). L-ai dus pe gigel la pescuit, i-ai pus boana-n carlig..bravo tie..dar pestele ala mare l-a prins gigel, oricat de tare te-ar deranja pe tine.
Cu asta am terminat, va las sa va bateti in reguli.Poate din discutia asta apare o noua propunere de concurs pe Moara, concurs care se va termina cu vesnicele discutii dintre vasnicii legiuitori din lumea brailelor-de-competitie. Ca doar legea se face la varf, nu?
Spor! :)

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Dan Mitranescu scrie:
Florin Pata scrie:
Dan Mitranescu scrie: .................................
Confundam agatatul cu ejaculatul. :wink: Motiv pentru care toti vom fi barbati ... si pescari. :D
Imi place ultima ta comparatie ! Deci daca sunt 2 tipi , unul o agata pe una , o duce acasa la el iar celalalt o "penetreaza"....primul isi asuma "captura" :lol: ???
PS. Mut si eu pentru Deep Blue si castig ! Daca Kasparov refuza sa joace cu mine :lol: !
Am spus eu ceva de "penetrat". Il duci prea aproape de "ejaculat" si nu este bine. :D

Uite cum vad eu comparatia:
Pe o axa a timpului avem doua puncte. Unul , moment zero, numit "agatat" ( momit ) si altul , punct final, numit "ejaculat" ( drill ). Intre ele se afla un punct mobil numit "penetrare" ( momentul cand o ia in gura ... crapul ).
Viata si mai ales "capturile" :wink: spun ca cu cat reusim sa mutam acest punct mobil numit "penetrare" mai aproape de "agatat" si implicit sa il indepartam de punctul final "ejaculat", marim segmentul numit "adevarata placere" ( trasatura ) , si astfel ne apropiem de notiunea de barbat adevarat ( pescar bun ).
Ba mai mult, tehnicile Dao ( garantat pentru cine este dispus sa incerce :wink: ) instruiesc barbatul cum sa renunte la ejaculat ( placerea drillului) , pentru a obtine performante de amant perfect ( pescar complet ).

P.S. Si asta din popor este adevarata ca : "un driil ( fara etapele premergatoare ) la vremea lui face cat zece pesti pacaliti sa traga" , dar eu consider ca este mai bine sa mergem pe prima varianta. :D
Hai ca de la unul care se lauda cu pestii prinsi de altul...s-a ajuns la un mix intre "teoria relativitatii" si Kama Sutra :lol: !!!
Acum am inteles de ce iti place atat de mult pescuitul :lol: !!!
Ultima oară modificat Lun Ian 11, 2016 19:50 de către Florin Pata, modificat 1 dată în total.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

:lol: :roll: :mrgreen:

Dan Mitranescu
Veteran

Nici nu imi mai aduc aminte cine a fost la inceput, ... , femeia sau crapul ? :D
Este voie sa le amesteci, dar sa nu le incurci. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”