Tot ce a spus Vijelie este o discutie privata in care trebuia poate sa se adapteze ...hai sa zicem persoanei , discutie ce nu are relevanta public. Acest lucru reprezinta in primul rand o infractiune ( inregistrare fara acord ) si pe urma o dovada.ionut72 scrie:Uite cum (si despre asta e vorba):Pai cum sa castigi un concurs atat timp cat in capul tau exista fala ca TU ai prins un peste ?...
Vijelie: salut, consider ca este o gluma proasta si sincer nu ii vad rostul. Omul este nebun. Intradevar am fost cu el la pescuit... s-au prins cleni mari ... fiecare pe parcela lui .... EL a facut poza cu pestele meu si asta nu este prima data, a facut asta de zeci de ori.Vijelie: mi-a mai zis unu Alex nu stiu cum de la el de le grup cum ca este cleanul lui. Al meu are inotatoarea de jos rupta pe din doua... a facut si el poza cu el.Vijelie: CLAR ! A facut si el poze cu el. Nu neg asta dar asta nu inseamna ca este pestele luiNu este pestele lui. Punct...
Vijelie a fost pus intr-o situatie greu de iesit.
Clar, ideea lui a fost ca partenerul de pescuit a vrut sa-si ia toate drepturile asupra pestelui. Asta se vede clar din cum se exprima la adresa lui. Nu avea cum sa combata asa ceva. Sunt convins ca asta regreta acum cel mai mult, ca omul nu avea nicio vina, doar se potrivise cu gluma dintre ei.
In situatia asta nu avea cum sa spuna ce gandea si a trebuit sa inventeze. Poate nervii facuti de presupusa tradare au contribuit.
Convingerea cu care spune ca este pestele lui, sarind peste intrebari, vine din suflet , nu incercand sa gaseasca o scuza.
Asa vad eu lucrurile. Nici acum nu am vorbit cu el .