S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Mesaj de razvan u. »

DumiD scrie:N-am mers cu Ariel si o dam in jigniri. Te credeam baiat capabil, imi cer scuze ca te-am supraevaluat
Nu despre tine e vorba in atlasul de mitocanie urbana. Relax....
Din partea ta astept o poza la avatar si o postare in topicul cu pesti.
C. S. PELICANUL

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

razvan u. scrie:
DumiD scrie:N-am mers cu Ariel si o dam in jigniri. Te credeam baiat capabil, imi cer scuze ca te-am supraevaluat
Nu despre tine e vorba in atlasul de mitocanie urbana. Relax....
Din partea ta astept o poza la avatar si o postare in topicul cu pesti.
In seara asta, sa ajung la calculator

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Alexandru Mihai scrie:@Dan Mitranescu

1. Peștele a fost scos de Adi, asta înseamnă ca este a lui, ca doar nu l-ai scos tu!
2. Peștele este si al echipei pentru ca erați o echipa in acel concurs, indiferent cu ce a venit sau cu ce nu a venit la concursul respectiv.

Parca tu ziceai odată ca nu contează cine scoate pestele ci rezultatul echipei, sau e valabilă doar la alte echipe? Pentru ca văd ca in cazul tău îți atribui un peste imens ( felicitări pentru aceasta captura echipei tale ) in proporție de 100% si nu e cazul.
Normal ca pestele este al echipei ca si cupele de la locul doi din acel concurs. Ca toti ne-am bucurat de el si ne-am facut poze. Totusi daca este nevoie sa alegi neaparat unul ( cazul lui Vijelie ) si pui in calcul contributiile fiecaruia, atunci apar diferentele.
Acum realizez de ce fugi tu ca disperatul la lansete, la fiecare bip pe care il auzi. Vrei sa fie toate capturile tale. :)
Pai unde ajungea competitia daca toti gandeau asa ?!

Cat de curand vei avea un ilocuitor, daca iti pastrezi gandirea asta :
https://www.youtube.com/watch?v=1Fk1_PzT-_c
Asta chiar isi merita premiul, pentru ca stie sa-si regleze frana fara sa ii tremure chilotii pe el cand vede un peste mai mare. :wink: :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

DumiD scrie:
razvan u. scrie: Mda, asa e.
p.s.nu stii ce inseamna notiunea de echipa la pescuit.
In cazul spinningului recunosc ca nu inteleg. Pestele il prinzi dupa cum joci naluca, si aia o faci individual, nu-ti mulineaza Vijelie. Orice miscare poate atrage sau indeparta pestele, cum naibii sa zici ca a prins Vijelie pestele ca era barca lui, sonarul lui,lanseta lui. Pai de ce nu l-a prins el, daca era asa bun pescar, si cu dotarile de rigoare???
Dumi si daca te iau cu mine la un pescuit, te asez cu barca pe locuri, iti arat directia si iti spun cum sa mulinezi si prinzi cate un salau la maximum trei aruncari, iar apoi pleci tu singur pe unde te taie capul si dai in ce stiluri vrei tu si cu ce jocuri doresti . Daca nu ii vezi coada nici la 100 de aruncari,imi promiti ca ai sa te mai gandesti putin la subiectul asta ?

Hai sa-ti spun ceva. Crapul mai pleaca dupa mancare oferita si iese dupa locurile bune, dar la rapitor daca nu i-o pui in gura, nu ai sa vezi peste niciodata.
Nici macar "locul" daca il stii, nu este suficient. Inclusiv directia de purtare a nalucilor peste acesta, face diferenta.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ulmene,
O arzi ca in bancul acela cu nea Ion care merge prima data la zoo si vede girafa si spune "Neah! Asa ceva nu exista!".
Era o vorba la un moment dat ca "numai prostii nu au nici un dubiu"!.
De aici incolo, orice discutie nu prea cred ca are sens.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

gabi clona nr.1 a site-ului,
Cauta-ti de vorba in alta parte.
Oricum esti nevorbit. Si tu si clona ta.
p.s. Citeste-ti semnatura. De mai multe ori....
C. S. PELICANUL

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Nu il cunosc pe "Vijelie" si nici nu imi doresc asta ! Din pacate , 2 oameni pe care ii respect , pe acest subiect si este vorba de Razvan U. si Dan M. ...ma forteaza sa dau dreptate unor 2 pe care .......si se stiu(se afla in lista mea de ignore) !
Din nou din pacate , exista "22 milioane" de "normaluri diferite"....asta daca aliniezi 22 de milioane de insi si ii intrebi care este NORMALUL LOR !!!! Desi nu cred ca cei 2 au facut astfel de "chestii" , numai simplu fapt ca cei 2 considera NORMAL sa te afisezi cu un peste prins de ALTUL...ma intriga !
Poti afirma CONCRET ca e un peste prins de echipa&etc., de altul cu lansetele tale&etc. , DAR CA L-AI PRINS TU :oops: !
PS . Daca unuia (cu mari ifose de pescar) ii platesc eu balta...in mod repetat(caz real) , mai platesc si balta altuia sa-l ajute , eu si sotia il ajutam sa-si scoata pestii la minciog ,....pestii lui ...i-am prins eu ???? Eu personal nu pot in nici un caz sa imi permit sa fac asemenea afirmatii !!!
PS 2 - Apreciez oamenii care vor sa-si ajute prietenii(o specie in pericol de disparitie)...dar in acest exemplu...nu e cazul !!!

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Dan Mitranescu scrie:
Alexandru Mihai scrie:@Dan Mitranescu

1. Peștele a fost scos de Adi, asta înseamnă ca este a lui, ca doar nu l-ai scos tu!
2. Peștele este si al echipei pentru ca erați o echipa in acel concurs, indiferent cu ce a venit sau cu ce nu a venit la concursul respectiv.

Parca tu ziceai odată ca nu contează cine scoate pestele ci rezultatul echipei, sau e valabilă doar la alte echipe? Pentru ca văd ca in cazul tău îți atribui un peste imens ( felicitări pentru aceasta captura echipei tale ) in proporție de 100% si nu e cazul.
Normal ca pestele este al echipei ca si cupele de la locul doi din acel concurs. Ca toti ne-am bucurat de el si ne-am facut poze. Totusi daca este nevoie sa alegi neaparat unul ( cazul lui Vijelie ) si pui in calcul contributiile fiecaruia, atunci apar diferentele.
Acum realizez de ce fugi tu ca disperatul la lansete, la fiecare bip pe care il auzi. Vrei sa fie toate capturile tale. :)
Pai unde ajungea competitia daca toti gandeau asa ?!

Cat de curand vei avea un ilocuitor, daca iti pastrezi gandirea asta :
https://www.youtube.com/watch?v=1Fk1_PzT-_c
Asta chiar isi merita premiul, pentru ca stie sa-si regleze frana fara sa ii tremure chilotii pe el cand vede un peste mai mare. :wink: :wink:
Cred ca ai ramas in urma rau , cam 5 ani, in legatura cu alergatul la lansete, poate in primul an de competitii da, ca
orice incepator, in acest moment nu mai este cazul.
Iar asta cu contributiile fiecaruia in stand ai perfecta dreptate, dar trebuiesc si recunoscute de fiecare pescar in parte care face parte din echipa, la tine nu este cazul, tu iti atribuii 100 % de fiecare data.

Tipului din imagine nu i-au tremurat chilotii la acel peste insa tie ti-au mai tremurat.

Ps: nu cred ca Adi a venit la acel concurs cu mainile in buzunar, cred ca a venit cu masina. :mrgreen:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Dan Mitranescu
Veteran

Alexandru Mihai scrie:
Cred ca ai ramas in urma rau , cam 5 ani, in legatura cu alergatul la lansete, poate in primul an de competitii da, ca
orice incepator, in acest moment nu mai este cazul.
Iar asta cu contributiile fiecaruia in stand ai perfecta dreptate, dar trebuiesc si recunoscute de fiecare pescar in parte care face parte din echipa, la tine nu este cazul, tu iti atribuii 100 % de fiecare data.

Tipului din imagine nu i-au tremurat chilotii la acel peste insa tie ti-au mai tremurat.

Ps: nu cred ca Adi a venit la acel concurs cu mainile in buzunar, cred ca a venit cu masina. :mrgreen:
Da-te naibi, nu mai alergi la lansete ??? :mrgreen: Ma surprinzi placut. :D
Mai nasol cu frana de la mulineta ca nu se slabeste niciodata la dreapta. La capitolul asta cum mai stai ? Ca imi mai atribuiam si eu o cupa si niste banisori, daca o stiai acum 3 ani.

Pana la urma ai sa reusesti tu sa intelegi si pe asta, ca nu drillul te face pescar. Vorbim peste 5 ani. :)
P.S. vezi ca te intrece concurenta la capturi. Urmareste frana, de acolo pleaca tot talentul.
https://www.youtube.com/watch?v=brabG1Ycu-U

Dan Mitranescu
Veteran

Florin Pata scrie:Nu il cunosc pe "Vijelie" si nici nu imi doresc asta ! Din pacate , 2 oameni pe care ii respect , pe acest subiect si este vorba de Razvan U. si Dan M. ...ma forteaza sa dau dreptate unor 2 pe care .......si se stiu(se afla in lista mea de ignore) !
Din nou din pacate , exista "22 milioane" de "normaluri diferite"....asta daca aliniezi 22 de milioane de insi si ii intrebi care este NORMALUL LOR !!!! Desi nu cred ca cei 2 au facut astfel de "chestii" , numai simplu fapt ca cei 2 considera NORMAL sa te afisezi cu un peste prins de ALTUL...ma intriga !
Poti afirma CONCRET ca e un peste prins de echipa&etc., de altul cu lansetele tale&etc. , DAR CA L-AI PRINS TU :oops: !
PS . Daca unuia (cu mari ifose de pescar) ii platesc eu balta...in mod repetat(caz real) , mai platesc si balta altuia sa-l ajute , eu si sotia il ajutam sa-si scoata pestii la minciog ,....pestii lui ...i-am prins eu ???? Eu personal nu pot in nici un caz sa imi permit sa fac asemenea afirmatii !!!
PS 2 - Apreciez oamenii care vor sa-si ajute prietenii(o specie in pericol de disparitie)...dar in acest exemplu...nu e cazul !!!
Florine stii ca si tu ai respectul meu.
Te intreb asa : Daca mutai pentru Deep Blue impotriva lui Kasparov, consideri ca puteai sa afirmi vreodata in viata ta ca i-ai dat mat Campionului Mondial ?

Te mai intreb ceva. De ce consideri ca nu cel care ia pestele in minciog este mai indreptatit sa spuna ca este pestele lui ? Ca este mai sigur in minciog , decat agatat in carlig , plus ca depui mai mult efort cu caratul. Si pana una alta, asta cu minciogul pune pestele pe saltea.
Adica vrei sa spui ca norocul de a pune primul mana pe o lanseta este prioritar in fata a tot ce inseamna pescuit ?

Confundam agatatul cu ejaculatul. :wink: Motiv pentru care toti vom fi barbati ... si pescari. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”