Nu il cunosc pe "Vijelie" si nici nu imi doresc asta ! Din pacate , 2 oameni pe care ii respect , pe acest subiect si este vorba de Razvan U. si Dan M. ...ma forteaza sa dau dreptate unor 2 pe care .......si se stiu(se afla in lista mea de ignore) !
Din nou din pacate , exista "22 milioane" de "normaluri diferite"....asta daca aliniezi 22 de milioane de insi si ii intrebi care este NORMALUL LOR !!!! Desi nu cred ca cei 2 au facut astfel de "chestii" , numai simplu fapt ca cei 2 considera NORMAL sa te afisezi cu un peste prins de ALTUL...ma intriga !
Poti afirma CONCRET ca e un peste prins de echipa&etc., de altul cu lansetele tale&etc. , DAR CA L-AI PRINS TU

!
PS . Daca unuia (cu mari ifose de pescar) ii platesc eu balta...in mod repetat(caz real) , mai platesc si balta altuia sa-l ajute , eu si sotia il ajutam sa-si scoata pestii la minciog ,....pestii lui ...i-am prins eu ???? Eu personal nu pot in nici un caz sa imi permit sa fac asemenea afirmatii !!!
PS 2 - Apreciez oamenii care vor sa-si ajute prietenii(o specie in pericol de disparitie)...dar in acest exemplu...nu e cazul !!!