S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: S-a pozat cu pestele altuia si a castigat marele premiu.

Mesaj de Dan Mitranescu »

Eu am cam terminat ce am avut de spus. Asta este parerea mea despre pescuitul la crap, spusa si in alte ocazii. Sunt aici pe forum : " Pentru mine pescuit la crap acum inseamna tot ce se intampla pana cand swingerul incepe sa urce sau sa coboare. Restul este rutina".
Asa ca nu pot fi acuzat ca spun altceva decat gandesc, numai pentru prietenia cu Vali.

Va doresc numai drilluri cu capturi capitale, indiferent ca sunt lansetele voastre sau nu. :D

P.S. eu unul as sta pe Moara sau pe Peris si cum vad o trasatura la cineva care nu este atent, hat lanseta, incepe drillul , marca poza la sfarsit, ... cu pestele prins de tine normal. :D Iesi mai ieftin ca nu platesti balta, iar sansele cresc considerabil sa te aplaude neamurile pe fb. :D

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Dan Mitranescu scrie:
Florin Pata scrie:Nu il cunosc pe "Vijelie" si nici nu imi doresc asta ! Din pacate , 2 oameni pe care ii respect , pe acest subiect si este vorba de Razvan U. si Dan M. ...ma forteaza sa dau dreptate unor 2 pe care .......si se stiu(se afla in lista mea de ignore) !
Din nou din pacate , exista "22 milioane" de "normaluri diferite"....asta daca aliniezi 22 de milioane de insi si ii intrebi care este NORMALUL LOR !!!! Desi nu cred ca cei 2 au facut astfel de "chestii" , numai simplu fapt ca cei 2 considera NORMAL sa te afisezi cu un peste prins de ALTUL...ma intriga !
Poti afirma CONCRET ca e un peste prins de echipa&etc., de altul cu lansetele tale&etc. , DAR CA L-AI PRINS TU :oops: !
PS . Daca unuia (cu mari ifose de pescar) ii platesc eu balta...in mod repetat(caz real) , mai platesc si balta altuia sa-l ajute , eu si sotia il ajutam sa-si scoata pestii la minciog ,....pestii lui ...i-am prins eu ???? Eu personal nu pot in nici un caz sa imi permit sa fac asemenea afirmatii !!!
PS 2 - Apreciez oamenii care vor sa-si ajute prietenii(o specie in pericol de disparitie)...dar in acest exemplu...nu e cazul !!!
Florine stii ca si tu ai respectul meu.
Te intreb asa : Daca mutai pentru Deep Blue impotriva lui Kasparov, consideri ca puteai sa afirmi vreodata in viata ta ca i-ai dat mat Campionului Mondial ?

Te mai intreb ceva. De ce consideri ca nu cel care ia pestele in minciog este mai indreptatit sa spuna ca este pestele lui ? Ca este mai sigur in minciog , decat agatat in carlig , plus ca depui mai mult efort cu caratul. Si pana una alta, asta cu minciogul pune pestele pe saltea.
Se pare ca ...."treaba" ramane ca in Romania! Toti cei care au postat opinii , raman cu ele si ...sunt si mai convinsi ca...au dreptate :D !
Adica vrei sa spui ca norocul de a pune primul mana pe o lanseta este prioritar in fata a tot ce inseamna pescuit ?

Confundam agatatul cu ejaculatul. :wink: Motiv pentru care toti vom fi barbati ... si pescari. :D
Imi place ultima ta comparatie ! Deci daca sunt 2 tipi , unul o agata pe una , o duce acasa la el iar celalalt o "penetreaza"....primul isi asuma "captura" :lol: ???
PS. Mut si eu pentru Deep Blue si castig ! Daca Kasparov refuza sa joace cu mine :lol: !

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gabi1 scrie:
99,99 % DINTRE PESCARII DE COMPETITIE SI NU NUMAI ,PLEACA CU PESTE ACASA :wink:
Asa putini intr-o singura oala??
Doar 0,1% "papa" shaorma? :lol: :lol:
Domnule Gabi , nenea Gabi ,nea Gabi sau cum doresti ( doriti),cred pana acum, ca v ati gandilat de faptul ca incerc din rasputeri sa nu intru in polemici cu dvs dupa subiectul cu hamsterii.
Va fac o rugaminte ,nu va mai bagati la postarile facute de mine sa faceti adaugiri,afirmatii sau concluzii....va asigur ca nu va sunt adresate si din cate va cunosc ,nu sunteti genul care sa se bage in seama aiurea .
o seara buna va doresc :!:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Lao scrie:
RazvanG scrie:
Lao scrie:Ce pescar? Un braconier cu patalama, numai cu asta se ocupa...
Intrebati-l pe cate zeci de balti are interzis, ca numai pe ape publice mai poate pescui.
POTI SA TE JURI PE LUMINA OCHILOR TAI CA AI FOST TOATA VIATA UN CINSTIT SI UN CORECT ?
99,99 % DINTRE PESCARII DE COMPETITIE SI NU NUMAI ,PLEACA CU PESTE ACASA :wink:
CORECTULE.
Bine mah corectule
Asta vijelie, numai cu japca se ocupa, n-are treaba cu pescuitul sportiv.
Si eu nu am dat nicidata la japca. Nu am nicio ancora in trusa, nici macar un vobler sau lingura, numa jiguri.
Ce a facut asta acum e o gainarie de cacat, la fel cum fac astia in concursuri de isi paseaza crapii unul altuia.
Sau spiningarii care inainte de concurs cu o zi se duc cica la antrenament pe aceeasi balta, prind peste il pun pe agrafe si a doua zi la concurs ii baga in barca si au castigat concursul
" MAH '' il folosesti cu tovarasii tai ,
iar dupa inversunarea cu care o spui ca da la japca ,precis ai plans in cateva randuri cand ai auzit ca pe aceiasi balta ,vijelie plecase cu cativa baboi in plus fata de tine in ziua precedenta

p.s. cu voblerul mai subtire la japca...jigul este forta :wink:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

...
Baricada :arrow: Belizarie :arrow: "breloc"!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

clona,
Tare trist trebuie sa te simti!
Daca nu ai inteles semnatura ta, mai citeste inca odata!
Poate o pricepi pana la urma.
C. S. PELICANUL

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu scrie:

P.S. eu unul as sta pe Moara sau pe Peris si cum vad o trasatura la cineva care nu este atent, hat lanseta, incepe drillul , marca poza la sfarsit, ... cu pestele prins de tine normal. :D Iesi mai ieftin ca nu platesti balta, iar sansele cresc considerabil sa te aplaude neamurile pe fb. :D
Dan, eu as vrea sa apuc ziua in care echipa din care faci parte sa prinda un peste in concurs si tu sau alt membru al echipei sa spuna: este pestele meu, i-am lasat si pe ceilalti sa se pozeze cu el.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mitranescu
Veteran

ionut72 scrie:
Dan Mitranescu scrie:

Dan, eu as vrea sa apuc ziua in care echipa din care faci parte sa prinda un peste in concurs si tu sau alt membru al echipei sa spuna: este pestele meu, i-am lasat si pe ceilalti sa se pozeze cu el.
Cu exceptia glumelor nu cred ca face cineva asa ceva. Am convingerea ca nici macar nu a gandit cineva vreodata asa ceva.
Sunt poate zeci de situatii in care ne pasam in drill lansetele de la unul la altul, mai ales in situatia pestilor mari atunci cand pescuim cu fire subtiri si drillul prelungit este destul de obositor. Pai cum sa castigi un concurs atat timp cat in capul tau exista fala ca TU ai prins un peste ?...

Acum realizez ca am doua concursuri destul de importante in care nu am scos niciun peste si le-am castigat pe amandoua. Este vorba de ultimile doua concursuri de plantat de pe Tancabesti. Am stat numai pe barca si am dus monturile. Atat am facut. Nu meritam sa fac nicio poza in acele concursuri cu pesti ... "pentru ca nu erau ai mei".

Revenind direct la subiect, numai ideea de te a te afla in aceeasi barca, denota ideea de echipa. Vijelie avea tot dreptul sa isi faca poza cu acel peste si sa se prezinte cu el la concurs, asta si in situatia unui echilibru valoric cu partenerul sau, dar cu atat mai mult cu cat el tinea haturile strategiei.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pai cum sa castigi un concurs atat timp cat in capul tau exista fala ca TU ai prins un peste ?...
Uite cum (si despre asta e vorba):

Vijelie: salut, consider ca este o gluma proasta si sincer nu ii vad rostul. Omul este nebun. Intradevar am fost cu el la pescuit... s-au prins cleni mari ... fiecare pe parcela lui .... EL a facut poza cu pestele meu si asta nu este prima data, a facut asta de zeci de ori.
Vijelie: mi-a mai zis unu Alex nu stiu cum de la el de le grup cum ca este cleanul lui. Al meu are inotatoarea de jos rupta pe din doua... a facut si el poza cu el.
Vijelie: CLAR ! A facut si el poze cu el. Nu neg asta dar asta nu inseamna ca este pestele lui
Nu este pestele lui. Punct...
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mitranescu
Veteran

Florin Pata scrie:
Dan Mitranescu scrie: .................................
Confundam agatatul cu ejaculatul. :wink: Motiv pentru care toti vom fi barbati ... si pescari. :D
Imi place ultima ta comparatie ! Deci daca sunt 2 tipi , unul o agata pe una , o duce acasa la el iar celalalt o "penetreaza"....primul isi asuma "captura" :lol: ???
PS. Mut si eu pentru Deep Blue si castig ! Daca Kasparov refuza sa joace cu mine :lol: !
Am spus eu ceva de "penetrat". Il duci prea aproape de "ejaculat" si nu este bine. :D

Uite cum vad eu comparatia:
Pe o axa a timpului avem doua puncte. Unul , moment zero, numit "agatat" ( momit ) si altul , punct final, numit "ejaculat" ( drill ). Intre ele se afla un punct mobil numit "penetrare" ( momentul cand o ia in gura ... crapul ).
Viata si mai ales "capturile" :wink: spun ca cu cat reusim sa mutam acest punct mobil numit "penetrare" mai aproape de "agatat" si implicit sa il indepartam de punctul final "ejaculat", marim segmentul numit "adevarata placere" ( trasatura ) , si astfel ne apropiem de notiunea de barbat adevarat ( pescar bun ).
Ba mai mult, tehnicile Dao ( garantat pentru cine este dispus sa incerce :wink: ) instruiesc barbatul cum sa renunte la ejaculat ( placerea drillului) , pentru a obtine performante de amant perfect ( pescar complet ).

P.S. Si asta din popor este adevarata ca : "un driil ( fara etapele premergatoare ) la vremea lui face cat zece pesti pacaliti sa traga" , dar eu consider ca este mai bine sa mergem pe prima varianta. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”