Florin Pata scrie:Dan Mitranescu scrie:
.................................
Confundam agatatul cu ejaculatul.

Motiv pentru care toti vom fi barbati ... si pescari.

Imi place ultima ta comparatie ! Deci daca sunt 2 tipi , unul o agata pe una , o duce acasa la el iar celalalt o "penetreaza"....primul isi asuma "captura"

???
PS. Mut si eu pentru Deep Blue si castig ! Daca Kasparov refuza sa joace cu mine

!
Am spus eu ceva de "penetrat". Il duci prea aproape de "ejaculat" si nu este bine.
Uite cum vad eu comparatia:
Pe o axa a timpului avem doua puncte. Unul , moment zero, numit "agatat" ( momit ) si altul , punct final, numit "ejaculat" ( drill ). Intre ele se afla un punct mobil numit "penetrare" ( momentul cand o ia in gura ... crapul ).
Viata si mai ales "capturile"

spun ca cu cat reusim sa mutam acest punct mobil numit "penetrare" mai aproape de "agatat" si implicit sa il indepartam de punctul final "ejaculat", marim segmentul numit "adevarata placere" ( trasatura ) , si astfel ne apropiem de notiunea de barbat adevarat ( pescar bun ).
Ba mai mult, tehnicile Dao ( garantat pentru cine este dispus sa incerce

) instruiesc barbatul cum sa renunte la ejaculat ( placerea drillului) , pentru a obtine performante de amant perfect ( pescar complet ).
P.S. Si asta din popor este adevarata ca : "un driil ( fara etapele premergatoare ) la vremea lui face cat zece pesti pacaliti sa traga" , dar eu consider ca este mai bine sa mergem pe prima varianta.