Pe dracu'. E mai prost decat ieribogdan5 scrie:doru_croc scrie:Campanie fara discernamant?![]()
![]()
"Nenicul" tau cred ca a taiat deja porcu', il vad mai intremat.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pe dracu'. E mai prost decat ieribogdan5 scrie:doru_croc scrie:Campanie fara discernamant?![]()
![]()
"Nenicul" tau cred ca a taiat deja porcu', il vad mai intremat.
Tu unde te incadrezipopescu59 scrie:20 de persoane care au absolvit 12 clase in aceste timpuri nu se compara cu 1 singur absolvent de acum 25 de ani .
In urmatorii ani din 1000 de elevi care promoveaza 12 clase nu cred ca 20 vor lua bacul , de ce oare ?
Adevarul este ca sunt foarte pregatiti , cu asa intelectuali nu cred ca ar trebui sa ne mindrim .
Asa ca nici o diferenta intre coana Veta de 55 de ani din provincie si un absolvent a 12 clase din acesti ani.S-ar putea sa aiba un plus la multe capitole coana Veta .
Asta este purul adevar pe care nu vreti sa il vedeti .
Tot un Popescu...oare si asta-i din Alba?!doru_croc scrie:Studiu! Convertită în electricitate, ura față de Ponta ar asigura consumul mondial pentru 174 de ani
dupa Times New Roman
Victor Ponta a reușit ceea ce puțină lume credea posibil: să fie urât de români mai mult decât Adrian Năstase acum 10 ani. Un studiu recent a scos la iveală că energia consumată de români ca să-și manifeste ura față de Ponta, dacă ar fi transformată în electricitate, ar asigura consumul planetei pentru următorii 174 de ani.
"Românii îl înjură pe Ponta în gând, alteori cu voce tare, dau din mâini revoltați când îi aud numele, vandalizează corturi și afișe electorale cu Ponta, scriu mesaje anti-Ponta pe unde apucă, pe scurt, consumă extrem de multă energie doar ca să-l urască pe Ponta. Românii ar fi infinit mai fericiți și relaxați dacă Ponta n-ar exista”, spune Decebal Popescu, unul din autorii studiului.
Mai mult, ura față de Ponta crește în fiecare zi. ”Cu fiecare nouă apariție TV, cu fiecare declarație, gest, zâmbet, afiș electoral, Ponta generează un veritabil tăvălug de ură. Orice centrală nucleară pare o simplă jucărie pe lângă capacitatea de a genera ură a lui Victor Ponta”, a încheiat Decebal Popescu.
Care strain ? E cetatean roman, nascut in Romania si e egal cu ceilalti. Situatia mea este aceasi, sunt cetatean roman, nascut in tara dar sunt de etnie germana. Care-i problema ?PallBogdan scrie:Cat de tare sa radem de noi incat sa nu avem nicio problema sa ne conduca un strain in casa noastra...daca mai putem spune ca e casa noastra...?! Cat de inconstient sa fii incat sa votezi un oligofren ca Ponta...?! Variante ajutatoare nu avem... Cred ca si varianta fara presedinte pentru urmatorul mandat ar fi mai buna!!! Astia doi sunt mai slabi decat NIMIC!
Ai o gandire infecta !Adi Cristea scrie:In tara noastra,nu are cum sa ne conduca un nazist,un vanzator de copii....Iohannis la puscarie!!
Cate clase ai ?Adi Cristea scrie:Vad ca stergeti mesejale care nu va convin.La puscarie,nazist imputit.Iohannis vanzator de copii...