TURUL 2-CU CINE VOTAM ? SONDAJ PESCARI

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Cu cine veti vota in turul 2 ?

VICTOR PONTA
37
19%
KLAUS IOHANNIS
144
72%
NU VOTEZ
19
10%

Voturi totale: 200

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: TURUL 2-CU CINE VOTAM ? SONDAJ PESCARI

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie: Nu ma hazardez in ironii, astept pina pe 16 , dar daca va iesi Viorel PRESEDINTE voi avea cite un raspuns pentru fiecare.
Cu ironia e greu pentru tine, faci bine ca nu te "haladesti"...ramai la tentativa de Oracol sedus si abandonat. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Neamtul scrie:
Adi Cristea scrie:In tara noastra,nu are cum sa ne conduca un nazist,un vanzator de copii....Iohannis la puscarie!!
Ai o gandire infecta !
Tara ta e si tara in care s-a nascut si traieste si el. Faptul ca-l faci nazist o consider ca pe un atac la persoana mea !
Esti unul dintre cei care se uita prea mult la tembelizor ! Oare de ce, noi, cei din vestul tarii l-am votat pe Iohannis ? Te-ai intrebat vre-odata ? Iti spun eu, s-a trecut la fapte si n-u s-a furat cat se fura in sudul tarii si daca se fura, de obicei hotii au o culoare politica destul de...rosie ! :wink:

Ca sa citez un coleg de p forum "Puie Monta" !!
Fara sa fiu lipsit de respect...vreu sa te intreb ceva...?
Inainte de toate pot sa iti spun asa cum am mai spus-o ca daca as putea sa votez NIMICUL, as fi mai castigat si mai multumit!
Daca eu vin la tine in casa si ma pun pe fotoliul tau si iau telecomanda si schimb postul la care te uitai tu...daca ma duc in bucatarie si mananc din oala ta din frigider...cum te-ai simti?!
De ce romania nu poate fi condusa de un roman?!

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Bun raspuns! Abia acu m-am convins pe deplin!

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

PallBogdan scrie:Bun raspuns! Abia acu m-am convins pe deplin!
:lol: :lol: :lol:

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

Sa ramai .... convins....!
:wink:

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

PallBogdan scrie:
Neamtul scrie:
Adi Cristea scrie:In tara noastra,nu are cum sa ne conduca un nazist,un vanzator de copii....Iohannis la puscarie!!
Ai o gandire infecta !
Tara ta e si tara in care s-a nascut si traieste si el. Faptul ca-l faci nazist o consider ca pe un atac la persoana mea !
Esti unul dintre cei care se uita prea mult la tembelizor ! Oare de ce, noi, cei din vestul tarii l-am votat pe Iohannis ? Te-ai intrebat vre-odata ? Iti spun eu, s-a trecut la fapte si n-u s-a furat cat se fura in sudul tarii si daca se fura, de obicei hotii au o culoare politica destul de...rosie ! :wink:

Ca sa citez un coleg de p forum "Puie Monta" !!
Fara sa fiu lipsit de respect...vreu sa te intreb ceva...?
Inainte de toate pot sa iti spun asa cum am mai spus-o ca daca as putea sa votez NIMICUL, as fi mai castigat si mai multumit!
Daca eu vin la tine in casa si ma pun pe fotoliul tau si iau telecomanda si schimb postul la care te uitai tu...daca ma duc in bucatarie si mananc din oala ta din frigider...cum te-ai simti?!
De ce romania nu poate fi condusa de un roman?!
Pui problema gresit !
Daca ar fi fost un candidat mai potrivit de etnie romana, fi sigur ca acela ar fi fost preferat de catre ACl dar se pare ca lumea are incredere in Iohannis. Tu de ce n-ai avea ?
Incearca sa vezi mai departe, nu te lua dupa un nume care nu-ti suna bine si nu te lua dupa etnie. S-ar putea sa ai o surpriza placuta. :wink:
Cu ceva timp in urma cetatenii acestei tari urlau ca vor libertate, ca vor in Europa, vor locuri de munca, vor Euro, nu mai vor vize si acum cand au ocazia sa se apropie cat de cat de vest, ei il voteaza...pe ponta !

PS:
Despre faptul ca vrea sa reintroduca armata obligatorie ai auzit ceva ? Dar despre faptul ca vrea sa ridice cu pana la 8 ori impozitele pe imobile si masini, asta ai stiut-o ?

Marian Tomescu

Mesaj de Marian Tomescu »

Din punctul meu de vedere cred ca ar trebui sa vedeti imaginea de ansamblu inainte sa alegeti pe cine votati:
1.Ponta-presedinte, Basescu-premier
2.Iohannis-presedinte, Tariceanu-premier
Astea sunt optiunile!
Nu stiu cati destepti o sa voteze cu Iohannis si cati prosti( asa cum spun formatorii de opinii pe aici) o sa voteze cu Ponta dar cred ca stiu care dintre ei vor fi mai multi.
Asa ca nu va mai injurati pe aici pentru ca voi va faceti griji pentru ei si lor le pasa de voi doar la alegeri.

PS Nu credeam ca si aici se poate influenta prostimea credula sa voteze cu un anume candidat!
Doar pe aia ii poate influenta lobby-ul pe care il faceti atat de agresiv!

Sa votati bine!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

R.R. FISHING TEAM scrie:Sa ramai .... convins....!
:wink:
Promit! Jur pe rosu!

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Lasa, tara isi merita soarta !
Romania tara frumoasa, din pacate locuita !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”