PallBogdan scrie:Neamtul scrie:Adi Cristea scrie:In tara noastra,nu are cum sa ne conduca un nazist,un vanzator de copii....Iohannis la puscarie!!
Ai o gandire infecta !
Tara ta e si tara in care s-a nascut si traieste si el. Faptul ca-l faci nazist o consider ca pe un atac la persoana mea !
Esti unul dintre cei care se uita prea mult la tembelizor ! Oare de ce, noi, cei din vestul tarii l-am votat pe Iohannis ? Te-ai intrebat vre-odata ? Iti spun eu, s-a trecut la fapte si n-u s-a furat cat se fura in sudul tarii si daca se fura, de obicei hotii au o culoare politica destul de...rosie !
Ca sa citez un coleg de p forum "Puie Monta" !!
Fara sa fiu lipsit de respect...vreu sa te intreb ceva...?
Inainte de toate pot sa iti spun asa cum am mai spus-o ca daca as putea sa votez NIMICUL, as fi mai castigat si mai multumit!
Daca eu vin la tine in casa si ma pun pe fotoliul tau si iau telecomanda si schimb postul la care te uitai tu...daca ma duc in bucatarie si mananc din oala ta din frigider...cum te-ai simti?!
De ce romania nu poate fi condusa de un roman?!
Pui problema gresit !
Daca ar fi fost un candidat mai potrivit de etnie romana, fi sigur ca acela ar fi fost preferat de catre ACl dar se pare ca lumea are incredere in Iohannis. Tu de ce n-ai avea ?
Incearca sa vezi mai departe, nu te lua dupa un nume care nu-ti suna bine si nu te lua dupa etnie. S-ar putea sa ai o surpriza placuta.

Cu ceva timp in urma cetatenii acestei tari urlau ca vor libertate, ca vor in Europa, vor locuri de munca, vor Euro, nu mai vor vize si acum cand au ocazia sa se apropie cat de cat de vest, ei il voteaza...pe ponta !
PS:
Despre faptul ca vrea sa reintroduca armata obligatorie ai auzit ceva ? Dar despre faptul ca vrea sa ridice cu pana la 8 ori impozitele pe imobile si masini, asta ai stiut-o ?