Chiar e adevarata asta cu "tatal sau" nu de alta, dar al meu a ajuns la pensie si saracu n-a vazut in viata lui MV2'u doar din poze, cred ca i-as face o surpriza mare anul acesta

Moderator: Victoras Petcu
Hai mai Iulica....mai calculeaza, ca mai e ceva de calculat: 200 lei pentru doua persoane / 24 ore;petre iulian scrie:Victoras Petcu scrie:Iulica , am sters raspunsul dat mai devreme, pentru ca mi-a venit o idee !!!
M-am gandit sa adaug la regulament acest paragraf
”Pescarii cunoscuti din sistemul competitional” vor beneficia de o reducere de 50% din ” taxa de inchiriere ponton” si pot sa vina la pescuit cu un insotitor, numai daca „pescarul insotitor” va achita jumatate din taxa de pescuit = 24 ore C&R, indiferent daca pescuieste cu alte 4 lansete fata de cele 4 lansete ale pescarului sau nu pescuieste de loc !!!
----------------
ok !! Pentru mine ca pescar de competitie este o reducere bine venita si o idee buna![]()
Eu daca veneam cu George 24 ore si pescuiam amandoi pe un ponton (in echipa ) plateam 120 x 2 taxe = 240 lei + 40 ponton = 280 lei .. eu zic ca destul de mult pentru ca noi pescuiam in echipa cu 4 lansete in total cand venim .
Acum platim 120 o taxa + 60 (jumatate de taxa ) + 20 ponton = 200 lei de unde reiese o reducere de 80 lei pentru noi ...si putem pescui si cu 8 lansete daca vrem la aceasta taxa .
daca ramane asa ,eu personal sunt multumit
ps. o parere personala a altor pescari cunoscuti pe acest subiect (insotitor) este binevenita ..zic eu
120 + 60 + 20=200 ron cu insotitor. Adica 2 persoane cu 4 lanste AMANDOI Stefanestefanmuraru scrie: Hai mai Iulica....mai calculeaza, ca mai e ceva de calculat: 200 lei pentru doua persoane / 24 ore;
asta inseamna 100 lei de pescar / 24 ore, pescuit pe ponton cu 4 lansete de fiecare.
Victoras - stii ca eu sunt pescar de competitie))
petre iulian scrie:Stefane nu-i bine cum zici/calculezi .. fi atent inca un paragraf din regulament :
"ATENTIE !!! In cazul in care "Pescarul care va pescui noaptea" va fi insotit de un alt "pescar insotitor" SI VOR VENI LA PESCUIT IMPREUNA CU ACELAS AUTOTURISM, ATIT PESCARUL CIT SI "PESCARUL INSOTITOR" VOR AVEA 20 LEI REDUCERE LA TAXA DE PESCUIT FIECARE !!!
istinmihai scrie:Stie cineva daca taxa de plantat de 40 Ron se aplica pe partida sau pe 12 h? Regulamentul nu este clar in acest caz.
mazi scrie:In concluzie, dupa zile intregi de dezbatere...
Pentru mine (care nu sunt pescar de competitie), cat costa 24 de ore pe un ponton cu un prieten si cat costa aceeasi formula impreuna cu tatal meu ( care nu poarta acelasi nume cu mine) si ce documente trebuie sa aduc care sa ateste relatia de rudenie?
Va multumesc.