Moderator: Victoras Petcu
In regim de pontoane ocupate full este greu sa te bagi 2 cu 8 lansete dar unul singur cu insotitor este super bine. Vin 3,4 echipe,fac o braila,o caterinca intre ei si iese distractie maxima.Victoras Petcu scrie:Iulica , am sters raspunsul dat mai devreme, pentru ca mi-a venit o idee !!!
M-am gandit sa adaug la regulament acest paragraf
”Pescarii cunoscuti din sistemul competitional” vor beneficia de o reducere de 50% din ” taxa de inchiriere ponton” si pot sa vina la pescuit cu un insotitor, numai daca „pescarul insotitor” va achita jumatate din taxa de pescuit = 24 ore C&R, indiferent daca pescuieste cu alte 4 lansete fata de cele 4 lansete ale pescarului sau nu pescuieste de loc !!! !!!
C_Alexandrescu scrie:Buna ziua!
Cred ca daca s-ar fi pastrat un ton civilizat in acest topic din partea pescarilor, mare parte din noi am fi avut de castigat. Din ce observ, pretentiile rezonabile exprimate pana in prezent au fost acceptate de administratorul baltii:
- rezervare cu 48 de ore inainte pentru partide de 24 de ore sau mai lungi;
- rezervare cu 24 de ore inainte pentru partide de 12 ore;
- reduceri pentru pescarii de competitie;
1. Fara discutie ca intotdeauna vor fi pescari nemultumiti. Eu, de exemplu, as dori eliminarea pescuitului plantat pe MV2, dar nu voi intra niciodata intr-o polemica aprinsa cu cei care sustin acest mod de a pescui si, mai ales, cu administratorul baltii. Eventual, il voi ruga sa analizeze mai amanuntit avantajele si dezavantajele ce decurg din pescuitului plantat. Si sunt convins ca, daca MV2 se doreste a deveni o balta pe care sa se pescuiasca foarte mult in concursuri, acest mod de a pescui va fi eliminat.
2. Nici eu nu sunt satisfacut de cresterea taxelor, dar ii intreb pe cei care au contestat extrem de vehement aceasta masura:
- fata de anul trecut, impozitul la masina sau casa a ramas acelasi?
- oare nu se justifica aceasta crestere prin prisma imbunatatirilor aduse conditiilor de pescuit?
- nu s-a dorit de toata lumea marirea spatiilor dintre standuri si confort?
Cred ca, in curand, vor fi si umbrare si alte facilitati. In orice caz, nu am auzit pe nimeni sa se planga ca pe Varlaam nu sunt destule locuri, ca la Magura 9 sau la Teiu rupi masina sa ajungi la locul de pescuit sau nu mai iesi de pe balta daca ploua, ca nu te lasa cu masina in stand, ca la Peris te mananca sobolanii si nu sunt umbrare, .........
Eu voi continua sa merg pe Moara, pentru ca sunt conditiile cele mai bune. Si nu ma poate acuza nimeni ca pup in fund sau am vreun interes.
Felicitari pentru felul de a gandi !!!
Corect!!!Alexandru Mihai scrie:Chiar nu va inteleg, daca va invita omul la el in casa si va explica regulile casei de ce va ofuscati?
Daca nu va convine nu acceptati invitatia punct.
Merg la liber pe MV2 destul de rar deci nu am de ce sa ii tin apararea lui Victoras, dar de cate ori ma duc respect regulile fara comentarii, va poate confirma chiar Victoras.
Aveti un regulament...vreti veniti...nu vreti nu veniti. Punct.
osc1or scrie:Si mie mi se pare super bine venita regula asta. Totusi cum isi dau paznicii seama cine e pescar de competitie!
Trimis de pe al meu GT-I8200 folosind Tapatalk