-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------nu are nici o treaba firul ca sa ai autointepare.Sant mai multe feluri de autointepare cum ar fi:un varnis siliconic care se pune pe bucatica de tub rigid al plumbului si se fixeaza apoi prin fortare pe vartej;prin folosirea plumbilor cu un locas special care se trage tot pe vartej;pin folosirea unui stopar culisant deasupra tubului anti tangle;prin introducerea unui pai in capatul tubului anti tangle;....................... acestea fiind doar cateva moduri de monturi cu autointeparepycostef scrie:O sa schimb montura (oricum aceasta era doar de test) si o sa pun plumbul pe firul principal asa cum mi-ati recomandat toti...intrebarea mea e ce fir trb sa folosesc pentru forfac ca efectul de autointepare sa functioneze cat mai bine ? Va multumesc tuturor
ionescu marian m scrie:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------nu are nici o treaba firul ca sa ai autointepare.Sant mai multe feluri de autointepare cum ar fi:un varnis siliconic care se pune pe bucatica de tub rigid al plumbului si se fixeaza apoi prin fortare pe vartej;prin folosirea plumbilor cu un locas special care se trage tot pe vartej;pin folosirea unui stopar culisant deasupra tubului anti tangle;prin introducerea unui pai in capatul tubului anti tangle;....................... acestea fiind doar cateva moduri de monturi cu autointeparepycostef scrie:O sa schimb montura (oricum aceasta era doar de test) si o sa pun plumbul pe firul principal asa cum mi-ati recomandat toti...intrebarea mea e ce fir trb sa folosesc pentru forfac ca efectul de autointepare sa functioneze cat mai bine ? Va multumesc tuturor![]()
![]()
gazaru scrie:ionescu marian m scrie:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------nu are nici o treaba firul ca sa ai autointepare.Sant mai multe feluri de autointepare cum ar fi:un varnis siliconic care se pune pe bucatica de tub rigid al plumbului si se fixeaza apoi prin fortare pe vartej;prin folosirea plumbilor cu un locas special care se trage tot pe vartej;pin folosirea unui stopar culisant deasupra tubului anti tangle;prin introducerea unui pai in capatul tubului anti tangle;....................... acestea fiind doar cateva moduri de monturi cu autointeparepycostef scrie:O sa schimb montura (oricum aceasta era doar de test) si o sa pun plumbul pe firul principal asa cum mi-ati recomandat toti...intrebarea mea e ce fir trb sa folosesc pentru forfac ca efectul de autointepare sa functioneze cat mai bine ? Va multumesc tuturor![]()
![]()
AI FOST MAI RAPID